- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
İnsallah darısı sana ve tüm isteyenlere yol arkadaslarıma olsun duam omlarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah darısı sana ve tüm isteyenlere yol arkadaslarıma olsun duam omlarla
herhangi bir hastalığınız var mı acaba? bende aşılama tedavisiyle bir kimyasal gebelik yaşadım.Bu arada peynir çok seven biriyim yoğurt ve kefir de tüketirim ama süt tüketmiyorum yine de sorun olur mu?
Nacizane tavsiyem su olur. Baltali keci kefiri var. Kefir onu tercih edebilirsiniz. Peynir de inek sutunde ozellikle endustriyel inek sutunde zenostorjenler var. Inekler kendilerini surekli dogum yapmış hissetsin surekl8 sut versin diye onlara hormon veriliyor biz bu piyasadaki inek sutleri ve sut urunlerini her tukettigimizde bize bu zenostrojenler vasitasiyla ostrojen mekanizmamisi bozan hormonlar geliyor. Rahim dokunuzdan tutun yumurtalariniza herseyinizi etkiliyor. Bir ornek vereyim bu sutleri icen erkek cocuklarda jinekomasti denen kadin memesi seklinde memeler goruluyor. Bu hormonlari detoksifiye edemiyoruz. Bu hormonlar taze peynirlerde daha cok. eger peynir seviyorsaniz kecide hormon olmaz. Cok eski peynirler yillanmis peynirlerde yine eser miktarda olur. Tercihlerinizi bunlardan yana kullanin.Bu arada peynir çok seven biriyim yoğurt ve kefir de tüketirim ama süt tüketmiyorum yine de sorun olur mu?
Malesef bugün negatifi aldımD Deryaumutlu
@Nisanesintisi01
@mariaa_
Ecmel-vera
@elif06bade
@Kapikulpu
@balkupu
Gunaydin kizlar.
Gebelik var veya yoksa durumu bana bildirin bu mesajı cevaplayarak ona gore listeyi güncelleyeceğim.
tatildeyim mesajlari okumuyorum yazdiysaniz da görmedim
Cok gecmis olsun. Allah sabir versin.Malesef bugün negatifi aldım
Yok. Otoimnün bir rahatsızlığım da yok. Ama zaman zaman glüteni kesiyorum da süt ürünlerini hiç kesmedim...herhangi bir hastalığınız var mı acaba? bende aşılama tedavisiyle bir kimyasal gebelik yaşadım.
herhangi bir hastalığınız var mı acaba? bende aşılama tedavisiyle bir kimyasal gebelik yaşadım.
Dikkate ala alacağım. Şirden mayalı Ezine tipi peynirler tüketiyorum genelde. Ev yapımı yoğurt VS. Çok çok teşekkür ediyorum. Bir süre metabolizmayı psikolojimi bir bütün olarak onarım sürecinde olacağım... Hayat devam ediyorNacizane tavsiyem su olur. Baltali keci kefiri var. Kefir onu tercih edebilirsiniz. Peynir de inek sutunde ozellikle endustriyel inek sutunde zenostorjenler var. Inekler kendilerini surekli dogum yapmış hissetsin surekl8 sut versin diye onlara hormon veriliyor biz bu piyasadaki inek sutleri ve sut urunlerini her tukettigimizde bize bu zenostrojenler vasitasiyla ostrojen mekanizmamisi bozan hormonlar geliyor. Rahim dokunuzdan tutun yumurtalariniza herseyinizi etkiliyor. Bir ornek vereyim bu sutleri icen erkek cocuklarda jinekomasti denen kadin memesi seklinde memeler goruluyor. Bu hormonlari detoksifiye edemiyoruz. Bu hormonlar taze peynirlerde daha cok. eger peynir seviyorsaniz kecide hormon olmaz. Cok eski peynirler yillanmis peynirlerde yine eser miktarda olur. Tercihlerinizi bunlardan yana kullanin.
Size de geçmiş olsun. Sağlıklı gebelik ler yaşamayı hepimize diliyorumherhangi bir hastalığınız var mı acaba? bende aşılama tedavisiyle bir kimyasal gebelik yaşadım.
Size ruhen ve bedenen sağlıklı bir süreç dilerim.Dikkate ala alacağım. Şirden mayalı Ezine tipi peynirler tüketiyorum genelde. Ev yapımı yoğurt VS. Çok çok teşekkür ediyorum. Bir süre metabolizmayı psikolojimi bir bütün olarak onarım sürecinde olacağım... Hayat devam ediyor
Amin. Teşekkür ederimCok gecmis olsun. Allah sabir versin.
Geçmiş olsun. Kalan yumurtaların ilerleyebilfi mi?Malesef bugün negatifi aldım
Mrb sut urunlerini kesmek neden ogrenebilirmiyim. Ben de sut yogurt kefir yararli diye duymustum ve tuketiyordum . Sut urunleri zararlimi yumurtaya acaba cevap verirseniz cok sevinirimİnositol, Ashwaganda, Omega 3, q10, d vitamini, two per day isimli multvitamin, selenyum, P5P, bunun dışında sürekli söylerim ama yine söyleyeyim, süt ürünleri ve gluteni tamamen kesmeniz, günde en az 45 dakika tempolu yürümeniz 2 litrenin üzernde su içmeniz, çay ve kahveyi bırakmanız, gazlı içecekler (soda dışında) bırakmanız, koyu yeşil yapraklı sebzeler, çiğ kuruyemiş ve zeytinyağından zengin beslenmeniz yumurta kalitenizde bir kaç ay içinde gözle görülür düzeyde bir yükseliş sağlayacaktir. Bunların içerisinde en kıymetli destekler ashwaganda ve inositoldür, eğer trigliserit düzeyiniz homosistein düzeyiniz yüksekse siz ve eşiniz de olabilir deve dikeni en az 1 ay kullanmanızı tavsiye edebilirim. Yine söyleyeyim bu yazdıklarım doktor tavsiyesi yerine geçmez, bilimsel araştırma ve deneylere dayanmaktadır.
Teşekkür ederim amin inşallahh :) peki kan pıhtılaşması gibi değerlerinize yada genetikle alakalı testlere baktırdınız mı? şimdi benden o değerleri istiyor doktorum. bende sebepsiz inferlite olarak ilerliyorum neden olmuyor birtürlü tesbiti yok.Size de geçmiş olsun. Sağlıklı gebelik ler yaşamayı hepimize diliyorum
Biz henüz hiç bir genetik test vermedik biz de hareket ve morfoloji sorunu vardı. Tedavi öncesi de hsg çektirmek dışında bir şey yaptırmadım bilmiyordum da ne yapabileceğimi... Benim tüplerin için de biri ince diğeri de olması gerektiği yerde değil dediler. Normal yoldan gebeliğe uzak ihtimal olarak bakıldı. Ki 1 yılda gebelik hiç olmadı.. Şimdi hangi hastane de hangi hekim de devam edeceğim bilmiyorum Muğla da yaşıyorum tüp bebek için Ankaraya geldim yol zaman hekim hepsi muamma... Benim için.... Burada üniversite hastanesinde genetik test verebiliriz şimdi...Teşekkür ederim amin inşallahh :) peki kan pıhtılaşması gibi değerlerinize yada genetikle alakalı testlere baktırdınız mı? şimdi benden o değerleri istiyor doktorum. bende sebepsiz inferlite olarak ilerliyorum neden olmuyor birtürlü tesbiti yok.
Bir sonraki yazışma kaydına bakarsanız inek sütü hakkındaki tespitlerimi görebilirsiniz. İneğini kendisi besleyen bir kimsenin de süt konusunda endişe etmesi gerekmezdi. Bundan 30 yıl önce de bunlar için endişe etmemiz gerekmezdi. Ama 30 yıl önce infertilite oranı 8 çiftten birinde iken bugün hem neredeyse 4 çiftten biri hem de çok genç yaşta infertiliteden muzdarip.Mrb sut urunlerini kesmek neden ogrenebilirmiyim. Ben de sut yogurt kefir yararli diye duymustum ve tuketiyordum . Sut urunleri zararlimi yumurtaya acaba cevap verirseniz cok sevinirim
Sonuç negatif X xnobodyxD Deryaumutlu
@Nisanesintisi01
@mariaa_
Ecmel-vera
@elif06bade
@Kapikulpu
@balkupu
Gunaydin kizlar.
Gebelik var veya yoksa durumu bana bildirin bu mesajı cevaplayarak ona gore listeyi güncelleyeceğim.
tatildeyim mesajlari okumuyorum yazdiysaniz da görmedim
1 tane 5.gün blastosist embriyom varGeçmiş olsun. Kalan yumurtaların ilerleyebilfi mi?
tüplerinizle alakalı sorunlar ameliyatla düzeltilmiyor mu? bence önce sorunları çözmekle başlayın kendiliğinden hamile kalma olasılığınız olur belkide. mikroçiple sperm alma işlemleri falan var. biraz araştırıp öğrenip tedavinizi olup ondan sonra yeniden denemeye başlayın. allah ın izniyle olur elbet.Biz henüz hiç bir genetik test vermedik biz de hareket ve morfoloji sorunu vardı. Tedavi öncesi de hsg çektirmek dışında bir şey yaptırmadım bilmiyordum da ne yapabileceğimi... Benim tüplerin için de biri ince diğeri de olması gerektiği yerde değil dediler. Normal yoldan gebeliğe uzak ihtimal olarak bakıldı. Ki 1 yılda gebelik hiç olmadı.. Şimdi hangi hastane de hangi hekim de devam edeceğim bilmiyorum Muğla da yaşıyorum tüp bebek için Ankaraya geldim yol zaman hekim hepsi muamma... Benim için.... Burada üniversite hastanesinde genetik test verebiliriz şimdi...