Merhaba kese bthcg 1500 geçince gözlemleniyormuş ama benim doktorum hem kese hem kalp atışı olsun diye 7. Haftaya verdi randevuyu 3 ağustota benimde randevumMerhabalar arkadaşlar daha önce eminim bu soruyu soran olmuştur ama okuyamadım geriye dönük hamilelik haberini aldıktan kaç gün sonra keseyi gördünüz acaba? benim 12 temmuz da transferim gerçekleşti 23 temmuzda öğrendim 17 ağustosa hem kese hem kalp atışı için randevu veriyor doktor ben keseyi daha önce görmek istiyorum sizce ne zaman gitsem görünür?
Canım hayırlısı diyelim.daha vaktin var belki geriden geliyodur.olmasa yapcak bi şey yok kismet böyleymişBugün kalp atisini dinlemeye gittim bi yandan mutlu oldum bi yandan üzüldüm iki tane kese vardi ama bitanesinin kalp atisini duyduk bunada sükür. Diger kesenin ic bostu diger keseyle ayni boydadi icinde bebek yoktuubazen diyorlar ya bebek saklaniyor görülmpyor diye acava öyle bisey olabilirmiki ?
epeydir siteye girmedim o yüzden kaçırmışımdır. transferinizin kaçıncı günü birde çizgi hemen mi çıktı. eğer hemen çıktıysa yani ilk 5 dakika içinde büyük ihtimal pozitifdir. ben çizgiyi gayet net görüyorum. hayırlısı olsun inşallahKızlar bi bakarmısınız çok belirsiz ama
Öyle kalıyor vallahi.bugun bacağıma vurdu yüremiyodum.doktorla konuşdum biraz daha bekle ultrasondan sonra değiştircez dediOvalayaınca iğneden sonra ben daha hafifi atlatmaya başlamıştım. Eğer iğne vurulduğu gibi kalırsa acısı daha çok oluyordu.
Var gibi bence hadi hayırlısı sen yarın tekrar yap koyulaşma varsa olmuş bilKızlar bi bakarmısınız çok belirsiz ama
Teşekkür ediyorumMerhaba bu testleri istediler. Ancak dün biraz internette araştırma yaptım bunlar haricinde de bazı testler var iyice öğrenip onlarıda doktoruma sorucam.
Anladim canim bende bahceci de muayane oldum Ankara'daki şubesinde böyle tahliller görünce içeriğini merak ettimilk denememdi başarısız oldu ondan sonra istedi ikimizdende. doktorumun söylediği iyi kalite embiryoda biz %70 başarı oranı bekleriz senin gibi hastalarda ancak olmadı bunun neden olmadığını arşatırmamız gerekiyor dedi ve bu testleri istedi. internetten araştırdığım kadarıyla ilk 4 test kan pıhtılaşmasıyla alakalı testler lupusda sanırım damar hastalıklarıyla alakalı son ikide genetik mutasyonla alakalı sanırım. benim yaptırmak istediğimse cd56 testi ondada bağışıklığımız embiryoyu hastalık olarak görüp savaşıyormuş ben bunu yaptırmak istiyorum özel olarak çünkü tiroid hastasıyım etkisi olabilirmiş.
Merhaba transferimin 11. Günü 3. Gün embriyosu,evet ilk 5 dk da çıktı,amin inşallah Allah hepimizi sevindirsin kimsenin kucağını boş bırakmasınepeydir siteye girmedim o yüzden kaçırmışımdır. transferinizin kaçıncı günü birde çizgi hemen mi çıktı. eğer hemen çıktıysa yani ilk 5 dakika içinde büyük ihtimal pozitifdir. ben çizgiyi gayet net görüyorum. hayırlısı olsun inşallah
Ayy inşallah öyle çok bekledik ki,Allahım isteyen herkesi sevindirsinVar gibi bence hadi hayırlısı sen yarın tekrar yap koyulaşma varsa olmuş bil
hadi hayırlısı inşallah 3.gün embriyosuna göre gayet iyi duruyor. maşallah sağlıkla al kucağına inşallahMerhaba transferimin 11. Günü 3. Gün embriyosu,evet ilk 5 dk da çıktı,amin inşallah Allah hepimizi sevindirsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Valla henüz yaptırmadım bugün iletti testleri doktorum. araştırmalarım sonunda hematoloji ve tıbbi genetik bölümlerinden yaptırabilceğimi öğrendim. genetiğe randevu aldım haftaya gidicem sizide bilgilendiririm. kendi isteğimle olur mu bilmiyorum ama elimde doktorun tetkik istek formu var onu göstererek söylicem.Bu testleri hangi birimde yaptırıyorsunuz kendi isteğiniz ile yaptırılabiliyor mu
bende bahçeci umutta tedavi görüyorum. inşallahh hayırlısıylaaa alır isteyen herkes yavrusunu kucağına.Anladim canim bende bahceci de muayane oldum Ankara'daki şubesinde böyle tahliller görünce içeriğini merak ettim
Insalalh tüm tahlilleri temiz çıkar ikinci denemede güzel hayirli haberler alırsınız canimm
Benimde 12 temmuzda transferim oldu.doktor kese için 31 temmuza çağırdı.değerleriniz kaç çıkdı peki?Merhabalar arkadaşlar daha önce eminim bu soruyu soran olmuştur ama okuyamadım geriye dönük hamilelik haberini aldıktan kaç gün sonra keseyi gördünüz acaba? benim 12 temmuz da transferim gerçekleşti 23 temmuzda öğrendim 17 ağustosa hem kese hem kalp atışı için randevu veriyor doktor ben keseyi daha önce görmek istiyorum sizce ne zaman gitsem görünür?
MaşallahMerhaba kızlar 12.gun değerim 357 idi 16. Gün 2562 çıktı çok şükür
İnşaallah hayırlar için vesile olur canım çok sevındım3 ağustosa transfer tarihi verdi doktor ikinci transfer inş bu sefer yüzümüz güler
Amin çok teşekkür ederim,dileyen kim varsa Allah herkese nasip etsinhadi hayırlısı inşallah 3.gün embriyosuna göre gayet iyi duruyor. maşallah sağlıkla al kucağına inşallah