Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kese bthcg 1500 geçince gözlemleniyormuş ama benim doktorum hem kese hem kalp atışı olsun diye 7. Haftaya verdi randevuyu 3 ağustota benimde randevum

Canım hayırlısı diyelim.daha vaktin var belki geriden geliyodur.olmasa yapcak bi şey yok kismet böyleymiş

Ovalayaınca iğneden sonra ben daha hafifi atlatmaya başlamıştım. Eğer iğne vurulduğu gibi kalırsa acısı daha çok oluyordu.
Öyle kalıyor vallahi.bugun bacağıma vurdu yüremiyodum.doktorla konuşdum biraz daha bekle ultrasondan sonra değiştircez dedi

Yarın saat 2 de randevu verdi Dr kese görmeye gidecez tahminim 5+2 yada 5+3 olduk şuan keseyi görürüz inşallah çok heyecanlıyım saglikl sihhatle hepimizi bu güzel duyguları yaşarız inşallah

Anladim canim bende bahceci de muayane oldum Ankara'daki şubesinde böyle tahliller görünce içeriğini merak ettim
Insalalh tüm tahlilleri temiz çıkar ikinci denemede güzel hayirli haberler alırsınız canimm

Merhaba transferimin 11. Günü 3. Gün embriyosu,evet ilk 5 dk da çıktı,amin inşallah Allah hepimizi sevindirsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu testleri hangi birimde yaptırıyorsunuz kendi isteğiniz ile yaptırılabiliyor mu
Valla henüz yaptırmadım bugün iletti testleri doktorum. araştırmalarım sonunda hematoloji ve tıbbi genetik bölümlerinden yaptırabilceğimi öğrendim. genetiğe randevu aldım haftaya gidicem sizide bilgilendiririm. kendi isteğimle olur mu bilmiyorum ama elimde doktorun tetkik istek formu var onu göstererek söylicem.
Anladim canim bende bahceci de muayane oldum Ankara'daki şubesinde böyle tahliller görünce içeriğini merak ettim
Insalalh tüm tahlilleri temiz çıkar ikinci denemede güzel hayirli haberler alırsınız canimm
bende bahçeci umutta tedavi görüyorum. inşallahh hayırlısıylaaa alır isteyen herkes yavrusunu kucağına.

Benimde 12 temmuzda transferim oldu.doktor kese için 31 temmuza çağırdı.değerleriniz kaç çıkdı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…