- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
Yükeleyebiliyor musun fotoğrafını? İdrarın gelmesinden bir şey olmaz sanırım.Kızlar bugün 11. Günüm erken gebelik testi yaptım,ikinci çizgi var gibi çok silik ama..Birde yaparken o çizgiyi gösteren yere de bi iki damla çiş gelmiş yanlış mı yaptım acaba ya
Hadi hayırlısıTransfer oldum 2 embriyo iyi kaliteli dedi..
5 Ağustos test günüm
Canım ben bu testi yaptıracağım. Mümkünse adetin 21. Günü rahimden doku alınarak yapılıyor ama bende o kadar zaman olmadığı için kandan bakılacak gibi. Çünkü ilk adetle yumurta toplama, ikinci adetle de transfer yapacak doktorum. Arada o güne denk gelmek biraz zor. Devlet hastanesi kısmını bilmiyorum canım. Benim zaman problemi olduğu için hepsini özel labda yaptırmak zorundayım. Yaş 44, henüz yumurta problemi başlamadan bu işi bitirmek telasindayim, çok maliyetli olsa da benim başka şansım yok.Hayırlı geceler kızlar.Aranizda cd56 testini yaptıran oldu mu acaba.Olduysa parça alınarak mı yoksa kanda mı bakıldı.Bu testi devlet hastaneleri yapıyor mu
Canım ben senden bununla ilgili biraz detay isteyebilir miyim? Benim de doktorum rahimden parça alınarak bakmak taraftarı ama bizde yaş probleminden dolayı herşey bir çırpıda olmak zorunda, o yüzden mecbur kalırsak kandan bakılacak. Sana sormak istediğim prednol kullanarak bu problem aşılıyor diye biliyorum, serum da mı gerekiyor? Kaç kere gerekecek? Benim Haziran'da 8+5 de bebeğimin kalbi durdu, bu testi onun için yapacağız. Genetik testler de yapıldı, sonuçlarını bekliyoruz. Şimdiden çok teşekkürlerMerhaba, cd56 testi kanda anlamlı değil, çok rica ediyorum kanda bakalım diyen sağlık profesyonelleri ile olan tedavinizi gözden geçirin, hiç bir geçerli infertilite protokolünde kanda cd56 bakıp karar verilmiyor, kanda düşük çıkıp rahim dokusunda yüksek olabilir ya da tam tersi de mümkün, ben özelde yaptırdım, anestezi dahil 1800 tl ödemiştim. İyi ki yaptırmışım, yüksek çıktı bu nedenle tedavimde farklı ilaçlar ve serum da alıyorum.
Cok gecmis olsun yasinizindan dolayi acele etmenizi anliyorum ama benim planlamamda dondurulmus transferi olacagi icin zaten rahim dinlendirmede yapildi. 1 adet suresi beklemek sizi cok etkilemez ama cd 56 yuksekse yuksekligi oraninda prednisolon verilir. Sadece prednisone degil intralipid de veriliyor. Bana gebeligimin 11. haftasina dek planlandi mesela. Kanda dusuk ciktigi halde rahim dokunuzda yuksek olabilir. 1 ay beklemek size cok sey kaybettirmez ama cd 56niz yuksekse dogru tedavi bebeginizin size tutunmasina yardimci olur.Canım ben senden bununla ilgili biraz detay isteyebilir miyim? Benim de doktorum rahimden parça alınarak bakmak taraftarı ama bizde yaş probleminden dolayı herşey bir çırpıda olmak zorunda, o yüzden mecbur kalırsak kandan bakılacak. Sana sormak istediğim prednol kullanarak bu problem aşılıyor diye biliyorum, serum da mı gerekiyor? Kaç kere gerekecek? Benim Haziran'da 8+5 de bebeğimin kalbi durdu, bu testi onun için yapacağız. Genetik testler de yapıldı, sonuçlarını bekliyoruz. Şimdiden çok teşekkürler
Ne demiştik ♡ Saglikla mutlulukla devam etsin insallah.Kızlar 10. Gün değerim 240 :) X xnobodyxCatlak-kurabiye remziye_06 . 3 gün sonra bir daha vericem, inşallah güzel çıkarsa da daha sonra kese için ultrason. İlaçlara devam.
Canim hayirli olsun inşallahhhh devamı da güzel olur haberler alırsın ben pozitif sonuc alan arkadaşlara soruyorum :)tedavini nerede yaptırmıştır canimKızlar 10. Gün değerim 240 :) X xnobodyxCatlak-kurabiye remziye_06 . 3 gün sonra bir daha vericem, inşallah güzel çıkarsa da daha sonra kese için ultrason. İlaçlara devam.
Bunu tekrar konuşayım doktorumla, çok teşekkürlerCok gecmis olsun yasinizindan dolayi acele etmenizi anliyorum ama benim planlamamda dondurulmus transferi olacagi icin zaten rahim dinlendirmede yapildi. 1 adet suresi beklemek sizi cok etkilemez ama cd 56 yuksekse yuksekligi oraninda prednisolon verilir. Sadece prednisone degil intralipid de veriliyor. Bana gebeligimin 11. haftasina dek planlandi mesela. Kanda dusuk ciktigi halde rahim dokunuzda yuksek olabilir. 1 ay beklemek size cok sey kaybettirmez ama cd 56niz yuksekse dogru tedavi bebeginizin size tutunmasina yardimci olur.
Çok teşekkür ederim, her şey içinNe demiştik ♡ Saglikla mutlulukla devam etsin insallah.
Çok teşekkür ederim canım benim. Bakırköy Acıbadem International da yaptırdımCanim hayirli olsun inşallahhhh devamı da güzel olur haberler alırsın ben pozitif sonuc alan arkadaşlara soruyorum :)tedavini nerede yaptırmıştır canim
Canım saglıkla katlansın inşaallahKızlar 10. Gün değerim 240 :) X xnobodyxCatlak-kurabiye remziye_06 . 3 gün sonra bir daha vericem, inşallah güzel çıkarsa da daha sonra kese için ultrason. İlaçlara devam.
Hayırlara vesıle olsun canım transferın guzel haberlerını almak da nasip olsun inşaallahTransfer oldum 2 embriyo iyi kaliteli dedi..
5 Ağustos test günüm
çok sevindimmmmmmmmmmmmmm, sağlıkla kucağına al canım benim. Dualarında bizi de unutmaKızlar 10. Gün değerim 240 :) X xnobodyxCatlak-kurabiye remziye_06 . 3 gün sonra bir daha vericem, inşallah güzel çıkarsa da daha sonra kese için ultrason. İlaçlara devam.
Amiiin canım benim inşallah cümlemizi, isteyen herkesi en tez zamanda, sağlıkla kavuştursunCanım saglıkla katlansın inşaallahRabbım diğer bakılacak kese kalp atısı yla da sevındırsın inşaallah
Hayırlara vesıle olsun canım transferın guzel haberlerını almak da nasip olsun inşaallah
Bebeğiiim çok sağol, amin inşallah. Allahım en kısa zamanda, sağlıkla nasip etsin isteyem herkese. Asla unutmam. Bakalım kısmet, şimdi sevindim daha yol uzunçok sevindimmmmmmmmmmmmmm, sağlıkla kucağına al canım benim. Dualarında bizi de unutma
Ne yaptık ki yaaa ♡ cok mutlu oldum sonucunuzaÇok teşekkür ederim, her şey için
Canim bu tahlilleri kaçıncı denemeden sonra yaptırıyorsunuz birde bunları karı koca ikiniz mi yapacaksiniz ben bir çoğunu yeni duydum acaba isimleri mi farklı degisik geldi banaMerhaba bu testleri istediler. Ancak dün biraz internette araştırma yaptım bunlar haricinde de bazı testler var iyice öğrenip onlarıda doktoruma sorucam.
Gebelik kayiplari cok komplikedir. Benim yorum yapmam cok dogru olmaz. Ama kendi tedavimde 11. haftam bitene dek 5mg deltacortil ve intralipid recete edildi. Ben devam ediyorum henuz cok erken bir sey demem icin. Embriyonuzun genetik taraması yapılmış miydi?Bunu tekrar konuşayım doktorumla, çok teşekkürlerpeki problem bu olsa 8+5 e kadar yaşar mıydı? Kalp atışını duymuştuk on gün önce, gayet de güzeldi dakikada 144. Benim cd56 ya takılma sebebim 4 mg prednol kullanıyordum, sekizinci haftada bıraktım ve bıraktıktan beş gün sonra kalbi durmuş. O yüzden şüphelendim.
Sadece sizin yerinizde olsaydim bu kayipla beraber yalnizca cd 56 degil embriyolara genetik test de eger hekiminiz de uygun gorurse yapilmasini isterdim. Eger gebeliginiz iste kanama alani kesenin hafta ile uyumsuzlugu gibi problemlerle baslamadiysa bu isaret ettiginiz surec ayni zamamda esiniz ve sizde bireysel olarak bir gen bozukluğu olmamasina ragmen embriyoda bir genetik bozukluk olabilecegini de gosterebilir. Yine soyluyorum en dogrusunu hekiminiz bilir.Bunu tekrar konuşayım doktorumla, çok teşekkürlerpeki problem bu olsa 8+5 e kadar yaşar mıydı? Kalp atışını duymuştuk on gün önce, gayet de güzeldi dakikada 144. Benim cd56 ya takılma sebebim 4 mg prednol kullanıyordum, sekizinci haftada bıraktım ve bıraktıktan beş gün sonra kalbi durmuş. O yüzden şüphelendim.