- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
Çok tesekkür ederim Olur mu? Her soruma ictenlikle cevap verdiniz ve bir sorum daha var. doktoruma sordum ama size de sorayim. Ben bu aksam ucaga binicem. Sorun olmaz di mi?Ne yaptık ki yaaa ♡ cok mutlu oldum sonucunuza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tesekkür ederim Olur mu? Her soruma ictenlikle cevap verdiniz ve bir sorum daha var. doktoruma sordum ama size de sorayim. Ben bu aksam ucaga binicem. Sorun olmaz di mi?Ne yaptık ki yaaa ♡ cok mutlu oldum sonucunuza
Embriyo genetiği yapılmamıştı, taze transfer dördüncü gün embriyosuydu. Kalbi durunca kürtajla alınıp genetiğe gitti, sonucu bugünlerde çıkacak, biz de bekliyoruz.Gebelik kayiplari cok komplikedir. Benim yorum yapmam cok dogru olmaz. Ama kendi tedavimde 11. haftam bitene dek 5mg deltacortil ve intralipid recete edildi. Ben devam ediyorum henuz cok erken bir sey demem icin. Embriyonuzun genetik taraması yapılmış miydi?
Kızlar 10. Gün değerim 240 :) X xnobodyx @Catlak-kurabiye remziye_06 . 3 gün sonra bir daha vericem, inşallah güzel çıkarsa da daha sonra kese için ultrason. İlaçlara devam.
Dondurulmuş iki embriyom var ama genetik testten geçmediği için cesaret edemiyorum transfere. Şimdi yeniden yumurta toplatip dediğiniz gibi genetik teste gondericez.kanama alanı, uyumsuzluk...vs hicbisey yoktu. Herşey çok yolundaydı. Rutin konrole gittiğimizde öldüğünü gördük.Sadece sizin yerinizde olsaydim bu kayipla beraber yalnizca cd 56 degil embriyolara genetik test de eger hekiminiz de uygun gorurse yapilmasini isterdim. Eger gebeliginiz iste kanama alani kesenin hafta ile uyumsuzlugu gibi problemlerle baslamadiysa bu isaret ettiginiz surec ayni zamamda esiniz ve sizde bireysel olarak bir gen bozukluğu olmamasina ragmen embriyoda bir genetik bozukluk olabilecegini de gosterebilir. Yine soyluyorum en dogrusunu hekiminiz bilir.
Tesekkür ederiim Allahim isteyen herkese en kisa zamanda, saglikla nasip eder umarimHayırlı olsun Tebrik ederim İnşallah katlanarak devam eder çok sevindim
Aciniz icin cok ama cok üzgünüm. Cok zor. Umarim bir sonraki denemeniz sizi gulumsetir. Dedigim gibi genetik test bu hikayeniz icin uygun bir protokol gibi. Tabii embriyo sayısi yumurta sayisi tedavi planınız her hasta icin farkli.Dondurulmuş iki embriyom var ama genetik testten geçmediği için cesaret edemiyorum transfere. Şimdi yeniden yumurta toplatip dediğiniz gibi genetik teste gondericez.kanama alanı, uyumsuzluk...vs hicbisey yoktu. Herşey çok yolundaydı. Rutin konrole gittiğimizde öldüğünü gördük.
Sonucunuz size isik tutacak ve bir sonraki denemenizde size yardimci olacak sekilde gelir insallahEmbriyo genetiği yapılmamıştı, taze transfer dördüncü gün embriyosuydu. Kalbi durunca kürtajla alınıp genetiğe gitti, sonucu bugünlerde çıkacak, biz de bekliyoruz.
ilk denememdi başarısız oldu ondan sonra istedi ikimizdende. doktorumun söylediği iyi kalite embiryoda biz %70 başarı oranı bekleriz senin gibi hastalarda ancak olmadı bunun neden olmadığını arşatırmamız gerekiyor dedi ve bu testleri istedi. internetten araştırdığım kadarıyla ilk 4 test kan pıhtılaşmasıyla alakalı testler lupusda sanırım damar hastalıklarıyla alakalı son ikide genetik mutasyonla alakalı sanırım. benim yaptırmak istediğimse cd56 testi ondada bağışıklığımız embiryoyu hastalık olarak görüp savaşıyormuş ben bunu yaptırmak istiyorum özel olarak çünkü tiroid hastasıyım etkisi olabilirmiş.Canim bu tahlilleri kaçıncı denemeden sonra yaptırıyorsunuz birde bunları karı koca ikiniz mi yapacaksiniz ben bir çoğunu yeni duydum acaba isimleri mi farklı degisik geldi bana
Canımm üzülme, bir hafta sonra yine takip eder doktor bazen gelişimleri geriden gelebiliyor. Hiç belli olmaz ama diğer bebişin için çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimBugün kalp atisini dinlemeye gittim bi yandan mutlu oldum bi yandan üzüldüm iki tane kese vardi ama bitanesinin kalp atisini duyduk bunada sükür. Diger kesenin ic bostu diger keseyle ayni boydadi icinde bebek yoktuu bazen diyorlar ya bebek saklaniyor görülmpyor diye acava öyle bisey olabilirmiki ?
Canım gözün aydın inşallah mutlu haberler alırsın bu sefer3 ağustosa transfer tarihi verdi doktor ikinci transfer inş bu sefer yüzümüz güler
Hayır canım neden az olsun bence değerin gayet güzel iki gün sonra düzenli artış göstermesi önemliArkadaşlar selamm..
Hep yapmayın aman dediğim şeyi ben de yaptım, transferimin 9.günü bhcg baktırdım 80 çıktı.. az gibi sanki değil mi:/ keşke gününü bekleseydim şimdi kafamda bimilyon soru işareti
Canım bu kişiden kişiye değişiyor. Az olsun ama kaliteli olsunKızlar iyi geceler bugün yumurtalar toplandı ultrasonda 18 görünüyordu 8 tane toplandı canım çok sıkıldı her tadavide 12 15 civarı toplanıyordu yarın döllenme ile ilgili bilgi verecekler sizin kaç tane toplandı kaçı döllendi bilgi verir misiniz
Allah kimseye yaşatmasın, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Çok teşekkür ederimAciniz icin cok ama cok üzgünüm. Cok zor. Umarim bir sonraki denemeniz sizi gulumsetir. Dedigim gibi genetik test bu hikayeniz icin uygun bir protokol gibi. Tabii embriyo sayısi yumurta sayisi tedavi planınız her hasta icin farkli.
İnşallah. Çok teşekkürler tekrarSonucunuz size isik tutacak ve bir sonraki denemenizde size yardimci olacak sekilde gelir insallah
Ovalayaınca iğneden sonra ben daha hafifi atlatmaya başlamıştım. Eğer iğne vurulduğu gibi kalırsa acısı daha çok oluyordu.Arkadaşlar merhaba progestron iyne kulanan varmı aranızda.özür dilerim popom düğüm düğüm oldu bunun bi çaresi varmı.birde çok acıyo kaşınıyo
Kese icin önceden gittiniz mi doktor beni çağırmadı aslında kese görünmez mi şimdiEvet canım benımde suan 6+1
Bu testleri hangi birimde yaptırıyorsunuz kendi isteğiniz ile yaptırılabiliyor mubenden bu testleri istediler;
anti kardiyolipin ıgg
anti kardiyolipin ıgm
faktör 2 mutasyon analizi
faktör 5 leiden mutasyon analizi
lupus antiokagülan
mthfr a1298c
mthfr c677t
birde internetten araştırdığım kadarıyla cd56-cd16-cd69 testleri, era test, ana test, antisperm antikor testi gibi testler varmış.
bazı doktorlar cd56 testine önem veriyor çünkü Naturel killer olarak bilinen ve rahim içindeki oranları çeşitli sebeplerle değişmiş bu hücreler gebeliğin oluşmasını olumsuz yönde etkiliyormuş embiryoyu zararlı olarak görüp ona saldırıyormuş. bunun içinde bağışıklık serumu falan kullandırıyolarmış. bende hipotiroidi olduğu için baktırmayı düşünüyorum doktorum istemedi ama.