Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Embriyo genetiği yapılmamıştı, taze transfer dördüncü gün embriyosuydu. Kalbi durunca kürtajla alınıp genetiğe gitti, sonucu bugünlerde çıkacak, biz de bekliyoruz.

Dondurulmuş iki embriyom var ama genetik testten geçmediği için cesaret edemiyorum transfere. Şimdi yeniden yumurta toplatip dediğiniz gibi genetik teste gondericez.kanama alanı, uyumsuzluk...vs hicbisey yoktu. Herşey çok yolundaydı. Rutin konrole gittiğimizde öldüğünü gördük.

Aciniz icin cok ama cok üzgünüm. Cok zor. Umarim bir sonraki denemeniz sizi gulumsetir. Dedigim gibi genetik test bu hikayeniz icin uygun bir protokol gibi. Tabii embriyo sayısi yumurta sayisi tedavi planınız her hasta icin farkli.

Canim bu tahlilleri kaçıncı denemeden sonra yaptırıyorsunuz birde bunları karı koca ikiniz mi yapacaksiniz ben bir çoğunu yeni duydum acaba isimleri mi farklı degisik geldi bana
ilk denememdi başarısız oldu ondan sonra istedi ikimizdende. doktorumun söylediği iyi kalite embiryoda biz %70 başarı oranı bekleriz senin gibi hastalarda ancak olmadı bunun neden olmadığını arşatırmamız gerekiyor dedi ve bu testleri istedi. internetten araştırdığım kadarıyla ilk 4 test kan pıhtılaşmasıyla alakalı testler lupusda sanırım damar hastalıklarıyla alakalı son ikide genetik mutasyonla alakalı sanırım. benim yaptırmak istediğimse cd56 testi ondada bağışıklığımız embiryoyu hastalık olarak görüp savaşıyormuş ben bunu yaptırmak istiyorum özel olarak çünkü tiroid hastasıyım etkisi olabilirmiş.

Canımm üzülme, bir hafta sonra yine takip eder doktor bazen gelişimleri geriden gelebiliyor. Hiç belli olmaz ama diğer bebişin için çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Hayır canım neden az olsun bence değerin gayet güzel iki gün sonra düzenli artış göstermesi önemli

Canım bu kişiden kişiye değişiyor. Az olsun ama kaliteli olsun
Benim 16 yumurta toplantı 13 tanesi döllendi. 7 tane 5. Gün embriyosu dondurdum ileriki yillar için. İnşallah hepsi döllenir kaliteli embriyoların oluşur

Aciniz icin cok ama cok üzgünüm. Cok zor. Umarim bir sonraki denemeniz sizi gulumsetir. Dedigim gibi genetik test bu hikayeniz icin uygun bir protokol gibi. Tabii embriyo sayısi yumurta sayisi tedavi planınız her hasta icin farkli.
Allah kimseye yaşatmasın, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Çok teşekkür ederim

Merhabalar arkadaşlar daha önce eminim bu soruyu soran olmuştur ama okuyamadım geriye dönük hamilelik haberini aldıktan kaç gün sonra keseyi gördünüz acaba? benim 12 temmuz da transferim gerçekleşti 23 temmuzda öğrendim 17 ağustosa hem kese hem kalp atışı için randevu veriyor doktor ben keseyi daha önce görmek istiyorum sizce ne zaman gitsem görünür?

Bu testleri hangi birimde yaptırıyorsunuz kendi isteğiniz ile yaptırılabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…