Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım remziye_06 remziye_06 kuzum ben 2 ayı gecti Koenzim QH kullanıyorum transferden sonrada kullandım bugüne kadar kullandım devam etmemde bir sakınca var mı bu konuda bilgin var mı cok merqk ediyorum

Canım remziye_06 remziye_06 kuzum ben 2 ayı gecti Koenzim QH kullanıyorum transferden sonrada kullandım bugüne kadar kullandım devam etmemde bir sakınca var mı bu konuda bilgin var mı cok merqk ediyorum
bu tur desteklerde 3 ay kullanim 1 ay ara tavsiye edilmektedir. Doktorunuzun aksi yonde bir tavsiyesi yoksa.

Aciniz icin cok ama cok üzgünüm. Cok zor. Umarim bir sonraki denemeniz sizi gulumsetir. Dedigim gibi genetik test bu hikayeniz icin uygun bir protokol gibi. Tabii embriyo sayısi yumurta sayisi tedavi planınız her hasta icin farkli.
Şimdi sonucu geldi bebeğin, trizomi 13. Aynen dediğiniz gibi genetik test uygun protokol.

Canım ben bu testi yaptıracağım. Mümkünse adetin 21. Günü rahimden doku alınarak yapılıyor ama bende o kadar zaman olmadığı için kandan bakılacak gibi. Çünkü ilk adetle yumurta toplama, ikinci adetle de transfer yapacak doktorum. Arada o güne denk gelmek biraz zor. Devlet hastanesi kısmını bilmiyorum canım. Benim zaman problemi olduğu için hepsini özel labda yaptırmak zorundayım. Yaş 44, henüz yumurta problemi başlamadan bu işi bitirmek telasindayim, çok maliyetli olsa da benim başka şansım yok.
Bugün görüştüm ben de doktorla doku alarak yapılacakmış.Bulundugum il de yapılmıyor adete bir hafta kala gel dedi.Mecbur o tarihlerde gidip yaptiracagim adetle de transfer hazırlığı başlayacak nasipse

Kızlar merhaba
Yarın tüp bebek tedavisi için ön görüşme yapacağız
Neler sormalıyım doktora
Merhaba, açıkcası bende başlamadan önce sizin gibiydim suanda gitsem yine sorcak bişey bulamam heralde 😅 ne gibi rahatsızlığınız var ne teşhisi konduysa ona göre sorular sorabilirsiniz size konulan teşhise göre nasıl bi yol izliyor sorabilirsiniz. Benim negatif oldu sonucum suanki pişmanlığım yaptırılabilcek testleri önceden yaptırmayıp negatif aldıktan sonra testler istenmesi oldu. Önceden istenip ona göre bi yol çizilebilirdi.

Sorun varsa cozum de vardir. Insallah yavrunuzu saglicakla kucaginiza alirsiniz. Dualarimda siz de olacaksiniz.
Herkese merhaba cumartesi günü 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. İlk gün sanki kasık ağrısı gibi oldu ama psikolojikte olabilir. Birazda ateşlenir gibi oldum. Ama şu an ne his ne fiziksel hiç bir şey yok. Beklemek en zoru gerçekten. 2. Çizgiyi görenler ilk idrar testini ne gün yaptınız ne zaman çıkmaya başladı. Çünkü ben 12 gün sabredemiycem

bu tur desteklerde 3 ay kullanim 1 ay ara tavsiye edilmektedir. Doktorunuzun aksi yonde bir tavsiyesi yoksa.
Teşekkürler ediyorum canımn bugun progestan deks igne yapıyordum göbekten küçük enjektöre tamamı sığmıyor diye büyük enjektöre cekiyorum bir kac gündür küçük bas igne takıyorum ucuna fakat cok sert oldıgunu fark ettim bir defa da batırmış oldum bastırmak zorunda kaldım en son iğneyi bitirdim elimden kaydı yan yattı biraz kanadı ve morardı küçücük kabardı yeri pamukla ovaladım biraz indi bugun böyle oldu bir sıkıntı olur mu ister istemez endişe ediyorum ilk defa böyle oldu kuzum

Herkese merhaba cumartesi günü 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. İlk gün sanki kasık ağrısı gibi oldu ama psikolojikte olabilir. Birazda ateşlenir gibi oldum. Ama şu an ne his ne fiziksel hiç bir şey yok. Beklemek en zoru gerçekten. 2. Çizgiyi görenler ilk idrar testini ne gün yaptınız ne zaman çıkmaya başladı. Çünkü ben 12 gün sabredemiycem
Canım bence bekle derim çünki strese sokuyon bedenini buda bebek için iyi diyil bu konuyu düşünme başka şeyler bul kendine test gününü bekle derim

Merhaba, açıkcası bende başlamadan önce sizin gibiydim suanda gitsem yine sorcak bişey bulamam heralde 😅 ne gibi rahatsızlığınız var ne teşhisi konduysa ona göre sorular sorabilirsiniz size konulan teşhise göre nasıl bi yol izliyor sorabilirsiniz. Benim negatif oldu sonucum suanki pişmanlığım yaptırılabilcek testleri önceden yaptırmayıp negatif aldıktan sonra testler istenmesi oldu. Önceden istenip ona göre bi yol çizilebilirdi.
Önceden üniversite hastanesine gittim bütün testleri yaptırdım rahim filmi çekildi
5bucuk yasinda bi kızım var tüp bebek tedavisi ile hamile kaldim kızıma
Bütün hepsi özel olacağı için testleri devlette yaptırdım

Amh bi sorun yok çok şükür herşey normal
Esimde sperm azlığı ve harekette sorun var
Bakalım dr yarın ne söyleyecek
Sizde en kisa zamanda hamile kalıp bebeginizi kucaginiza alırsınız inş

Benimde 5.gün embriyosuydu 10.gunde kan testi yaptirmistim bence bekle inş tutunur bebislerin 🤲

Merhaba kese bthcg 1500 geçince gözlemleniyormuş ama benim doktorum hem kese hem kalp atışı olsun diye 7. Haftaya verdi randevuyu 3 ağustota benimde randevum
Bana da 6 Ağustos a verdi ama kalp atısını dinletmiyormuş sadece keseyi gösteriyormuş kalp atışına 8.haftada bakıyormuş iki arkdasıma aynen böyle yapmış 2 aylıkken bakıyor yani

Ben de instagramdan embriyologunu takibe başladım. Çok azimli görünüyorlar. Zerrin hanımın orda olması da büyük avantaj. Tavmergenle kıyasladığım da saha başarılı kadro olmalılar diye düşünmüştüm
H Hhmmtt nerden kimden bahsediyon canım yeni yermi buldun

X