Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neler istediklerini özelden yazabilir misiniz, neyi araştıracaklar merak ediyorum
Merhaba bu testleri istediler. Ancak dün biraz internette araştırma yaptım bunlar haricinde de bazı testler var iyice öğrenip onlarıda doktoruma sorucam.

Eklentiler

• E20A962B-6590-45F7-AF94-ADE345229474.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 41
Erhan simsek yeni mi gelmis canim ben esrada yaptim onu hic duymadim memnunmusun
Evet cok nazik kibar naif onu kelimelerle anlatamam beni cok sever bende onu Severim aramızda güzel bir enerji var transferden sonra elimi tutmuştu bana sen benim cok kıymetli hastamsin demişti alttan bakarken tekrar tekrar cok afedersin diyerek dikkat eder ve dikkatli davranır sohbet eder seni anlar

Sürekli yazdırmaktan başka çare yok bitmeye yakın yazdırsan ben de yazdırmıştım hatta geç farkettim çok pahalı o kdr da para vermiştim

Hayırlı olsun canım 9. Gün için az değil canını sıkma moralini bozma 11. Gün yaptırsan 160 200 arasi cikacakmis için rahat olsun.

Canım ben progestan fitil kullanıyorum ve fitilin kalıntıları gelirken ya da geldikten sonra sıvı akıntı da oluyor. Fitil akıntıyı
Canım ben progestan fitil kullanıyorum ve fitilin kalıntıları gelirken ya da geldikten sonra sıvı akıntı da oluyor. Fitil akıntıyı çoğaltıyor diye biliyorum.
Doğru canım ıste usg ye daha gırmedıgım ıcın herseyden korkmaya basladım hıc kasıgımda hissiyatta yok

Ama işte 2 3 gun oncesıne kadar vardı bekleyeceğim mecbur rabbim hepimizin doğacak doğmuş tum evlatlarına sağlık versın ınsaallah
Amin canım inşallah. YouTube üzerinden dr kağan Kocatepenin videolarını izle çok güzel bilgiler veriyor, hatta bir videosunda belirtileriniz bir anda kesilirse korkmayın bunlar normal şeyler diyordu. Videolara bakmanı tavsiye ederim canım

Bugün kalp atisini dinlemeye gittim bi yandan mutlu oldum bi yandan üzüldüm iki tane kese vardi ama bitanesinin kalp atisini duyduk bunada sükür. Diger kesenin ic bostu diger keseyle ayni boydadi icinde bebek yoktuu bazen diyorlar ya bebek saklaniyor görülmpyor diye acava öyle bisey olabilirmiki ?

Benimkide olumsuz oldu ama benden hiç bir test istemediler

Maalesef bazı merkezler araştırma zahmetinde bulunmuyorlar... olmadıysa olmadı nokta
benden bu testleri istediler;
anti kardiyolipin ıgg
anti kardiyolipin ıgm
faktör 2 mutasyon analizi
faktör 5 leiden mutasyon analizi
lupus antiokagülan
mthfr a1298c
mthfr c677t
birde internetten araştırdığım kadarıyla cd56-cd16-cd69 testleri, era test, ana test, antisperm antikor testi gibi testler varmış.
bazı doktorlar cd56 testine önem veriyor çünkü Naturel killer olarak bilinen ve rahim içindeki oranları çeşitli sebeplerle değişmiş bu hücreler gebeliğin oluşmasını olumsuz yönde etkiliyormuş embiryoyu zararlı olarak görüp ona saldırıyormuş. bunun içinde bağışıklık serumu falan kullandırıyolarmış. bende hipotiroidi olduğu için baktırmayı düşünüyorum doktorum istemedi ama.

Çokk sağol canımm inşaallah öledir İzleyeceğim videoları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…