Merhaba bu testleri istediler. Ancak dün biraz internette araştırma yaptım bunlar haricinde de bazı testler var iyice öğrenip onlarıda doktoruma sorucam.Neler istediklerini özelden yazabilir misiniz, neyi araştıracaklar merak ediyorum
Evet cok nazik kibar naif onu kelimelerle anlatamam beni cok sever bende onu Severim aramızda güzel bir enerji var transferden sonra elimi tutmuştu bana sen benim cok kıymetli hastamsin demişti alttan bakarken tekrar tekrar cok afedersin diyerek dikkat eder ve dikkatli davranır sohbet eder seni anlarErhan simsek yeni mi gelmis canim ben esrada yaptim onu hic duymadim memnunmusun
Yaş canım sorun neydi sizde6 tane yumurta toplandı hepsi 5 güne gitti tek transfer oldu diğer 5 i donduruldu
Kalp atışı için gidicez işallahhh duyarız canım cok heyecanlı gercektenÇok heyecanlıinşallah kalp atışını da duyarsın için rahatlar
Progestan kapsül fitil olarak kullanan Arkdaslar bittikçe sağlık ocağı yazıyor mu nasıl tedarik ediyorsunuz normal satış fiyatı eczanede pahalı 2 taneden fazla yazamıyor sağlık ocağı ne yapmam gerek siz ne yapıyorsunuz yazarsanız sevinirim
Hayırlı olsun canım 9. Gün için az değil canını sıkma moralini bozma 11. Gün yaptırsan 160 200 arasi cikacakmis için rahat olsun.Arkadaşlar selamm..
Hep yapmayın aman dediğim şeyi ben de yaptım, transferimin 9.günü bhcg baktırdım 80 çıktı.. az gibi sanki değil mi:/ keşke gününü bekleseydim şimdi kafamda bimilyon soru işareti
İnsAllah böyle geçer canım çok rahat bir hamilelikBende 6+1 deyim canım bu zamana kadar hic belirtim olmadı gaz sancısı ve karın agrısı dan Baska hala daha oyle guzel dusun ben kotu bisey oldugu nu dusunmuyorum hatta bu sekilde rahat gecircek cok mutlu olurum
Maşallah kalp atısını da duymussunuz bende çarsamba gunu gidicem duymayaİnsAllah böyle geçer canım çok rahat bir hamilelikiyi düşünmeye çalışıyorum
İnşallah canım haber ver mutlakaKalp atışı için gidicez işallahhh duyarız canım cok heyecanlı gercekten
Canım ben progestan fitil kullanıyorum ve fitilin kalıntıları gelirken ya da geldikten sonra sıvı akıntı da oluyor. Fitil akıntıyı
Doğru canım ıste usg ye daha gırmedıgım ıcın herseyden korkmaya basladım hıc kasıgımda hissiyatta yokCanım ben progestan fitil kullanıyorum ve fitilin kalıntıları gelirken ya da geldikten sonra sıvı akıntı da oluyor. Fitil akıntıyı çoğaltıyor diye biliyorum.
Kac haftalık oldu kuzum doktor bana da 10 gun sonraya randevu verdi genelde 6 haftalıkken kalp atışını duyuyorlarKalp atışı için gidicez işallahhh duyarız canım cok heyecanlı gercekten
Ayyy teşekkür ediyorum kuzum yazdıracağız artıkSürekli yazdırmaktan başka çare yok bitmeye yakın yazdırsan ben de yazdırmıştım hatta geç farkettim çok pahalı o kdr da para vermiştim
Korkma canım illa bir şey hissetmeme gerek yok ki hem ağrı olunca da panik yapiyor insan Hamileliğin rahat geçer belki ne güzelDoğru canım ıste usg ye daha gırmedıgım ıcın herseyden korkmaya basladım hıc kasıgımda hissiyatta yok
Ama işte 2 3 gun oncesıne kadar vardı bekleyeceğim mecburKorkma canım illa bir şey hissetmeme gerek yok ki hem ağrı olunca da panik yapiyor insan Hamileliğin rahat geçer belki ne güzel
Amin canım inşallah. YouTube üzerinden dr kağan Kocatepenin videolarını izle çok güzel bilgiler veriyor, hatta bir videosunda belirtileriniz bir anda kesilirse korkmayın bunlar normal şeyler diyordu. Videolara bakmanı tavsiye ederim canımAma işte 2 3 gun oncesıne kadar vardı bekleyeceğim mecburrabbim hepimizin doğacak doğmuş tum evlatlarına sağlık versın ınsaallah
Evet canım benımde suan 6+1Kac haftalık oldu kuzum doktor bana da 10 gun sonraya randevu verdi genelde 6 haftalıkken kalp atışını duyuyorlar
Benimkide olumsuz oldu ama benden hiç bir test istemediler
benden bu testleri istediler;Maalesef bazı merkezler araştırma zahmetinde bulunmuyorlar... olmadıysa olmadı nokta
Çokk sağol canımm inşaallah öledirAmin canım inşallah. YouTube üzerinden dr kağan Kocatepenin videolarını izle çok güzel bilgiler veriyor, hatta bir videosunda belirtileriniz bir anda kesilirse korkmayın bunlar normal şeyler diyordu. Videolara bakmanı tavsiye ederim canım