Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk iki transferimde iki gün sonra başlamıştı. Sadece embriyoları pıhtı halinde düşürürken çok acı çekmiştim. Bu çektiğin ağrılar normal miymiş doktora danıştın mı😞
Anlattığın şey çok içime dokundu. Bu üzüntü ve sıkıntıların feraha çıktığı bir yer vardır. En kısa zamanda çok güzel haberler alırsın inşallah🧡

Canım iyiyim iki gün önce yine lekelenmem oldu hafif kırmızıya yakındı bir panikle hastaneye koştuk akşam, keseyi gördük 🙈 kalp atışını dinletmedi doktor ama canlı dedi 🥰 bir de mide bulantısı başladı bende özellikle sabahları baya köyü oluyorum. Sen nasılsın 🥰
Ohh canım gormene sevindim 😍😍😍 bende hala Bi belirti yok canımm çarsamba kontrole gidicez bakalım 😍😍😍😍

Eklentiler

• 01660CD7-0390-47D1-A60F-EC31B8EA5F13.png
    01660CD7-0390-47D1-A60F-EC31B8EA5F13.png
    718,3 KB · Görüntüleme: 52
Genetiğinde sorun olmuş olabilir dediler 15 yumurta toplandı 14 ü olgun çıkıp 14ü de döllendi ancak 3üncü gün 1 5.gün 1 6.gün 2 tane donduruldu yani toplam 4 tane 3.günü çözdürdüler transfer zamanı ama 5.güne gitmedi 5.günü tranafer ettiler şimdi 6.gün 2tane transfer edilecek. Eğer bunlarda tutmazsa histeroskopi yaparız dedi ama ben devam edip etmeme konusunda kararsızım
Ben tüp bebek sürecine devlet ve hastanesinden raporu alarak başlamıştım o dönem çapa da tüm kontrolleri titizlikle yapıyorlardı doktorları çok iyiydi hatta raporu vermeden önce başarı oranını arttırmak için tüm detayları önemsiyolardı anne baba adaylarının tüm infertilite sorunları her açıdan değerlendirmeye aldılar hatta benim kontroller sırası rahimde perde yani septum görüldü o kadar küçüktü ki 1.5cm kadar ama tüp bebekte başarı oranını yükseltmek için onu aldılar en ufak riski gözardı etmediler.

Bence doktorunuza sorun bu da tutmazsa histeroskopi yaparız ne demek asıl histeroskopi tüp bebek süreci öncesinde başarı oranını yükseltmek için yapılan bi işlem

Zamanınız emeğiniz çabanız hayalleriniz sabrınız ihtimallere göre mi yol alacak kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama önce baştan yapması gerekenleri sonradan olmazsa yaparım demesi bana çok anlamsız geldi arkadaşım

Kızlar iyi geceler bugün yumurtalar toplandı ultrasonda 18 görünüyordu 8 tane toplandı canım çok sıkıldı her tadavide 12 15 civarı toplanıyordu yarın döllenme ile ilgili bilgi verecekler sizin kaç tane toplandı kaçı döllendi bilgi verir misiniz

Kızlar iyi geceler bugün yumurtalar toplandı ultrasonda 18 görünüyordu 8 tane toplandı canım çok sıkıldı her tadavide 12 15 civarı toplanıyordu yarın döllenme ile ilgili bilgi verecekler sizin kaç tane toplandı kaçı döllendi bilgi verir misiniz
Canınızı sıkmayın güzel düşünün güzel olsun🙏🏻Benim 7 adet toplandı 4 tanesi iyi dediler sonra 2 adet döllendi 3. Gün transfer ettiler..Bende 3. Günün şansı daha az diye okumuştum çok canımı sıktım sonra teslim oldum nasip diyorum artık..

X