Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile miyim yani? Dondurulmuş 5. Gün embriyosu 2 tane. Sabah idrarı da değil. Biraz önce yaptım. Yaa hamileyim öyle mi?
Gidip verebilirsiniz bence. Evet hamilesiniz. Gozunuz aydin. Tebrik ederim ♡ Bazi anne adaylarinin bhcgsi cabuk yukselir bilmiyorum iki embriyonuz da sizinle midir ama endise etmeyin :KK66:

Kızlar dua edin bana ilk kan sonucum 48,05 di ikinci 88,05 doktorum tam katlamamış pazar tekrar yap dedi birazdan gideceğim ama gece hiç uyuyamadım stresten ne olur dua edin 🙌
İnşallah sıkıntısız pazar çok güzel çılar değerin. Sakın kendini çok strese sokma, kendine de miniğe de zarar. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🧿

Eklentiler

• C68660DD-1062-4C35-9824-FA79A6DFFBB6.jpeg
    C68660DD-1062-4C35-9824-FA79A6DFFBB6.jpeg
    169,7 KB · Görüntüleme: 32
Teşekkür ederim🥰 yok yarın vericem hemşiremle konuştum bu güzel bir şey. Ama yarın kanda da bakalım dedi. Neden demiştir onu emin olmak için mi?
Tabii ki, kanda bhcg bakmadan nasil teyit edilsin, hatta 2 gun sonra tekrar vermeniz de istenir. Sadece idrar testine bakarak tup bebek tedaviniz onaylanamaz. Dogal gebeliklerde bazen anne gec fark eder, direk ultrasonda görünür, kana gerek kalmaz. Ama bizler tabii gun sayan anne adaylariyiz, her seyimiz matematikle.

Evet konuşmuştuk, hastalıklarımız benzerdi 🙈 benim her transferimde bir hastalık tespit ediliyor 😂 artık eşimle acaba bu sefer ne çıkcak diye dalga geçer olduk. İlk başladığımız zaman size tüp bebek çok gerekli değil ama garanti olur demişlerdi. Biz de herşeyin yolunda olduğuna inanmıştık. Sonra olay buralara bir sene içerisinde nasıl geldi aklımız almıyor 😊
Kızlar kullandığımız ilaçlar hormon ilaçları bu tedavi sürecinde olmayan şeylerde tetikleniyor sonradan oluşuyor bence bende ilk başladığımda sadece yumurtalık rezervim düşük tü şimdi maşallah yok yok🤦‍♀️

Aynen aynen bizde de size tüp düşünmüyorum demişti ama neler cikti bunlar var mıydı sonradan mı çıktı bilemiyorum artık 🤦🏻‍♀️
Selam istanbulda hediye dağdeviren doktoru duyan oldumu aranizda fikri olan varmı ya dün biri tavsiye etti gerçi ben izmir de yaşıyorum çok zor istanbul ama

Tabii ki, kanda bhcg bakmadan nasil teyit edilsin, hatta 2 gun sonra tekrar vermeniz de istenir. Sadece idrar testine bakarak tup bebek tedaviniz onaylanamaz. Dogal gebeliklerde bazen anne gec fark eder, direk ultrasonda görünür, kana gerek kalmaz. Ama bizler tabii gun sayan anne adaylariyiz, her seyimiz matematikle.
Doğru, haklısınız. Hem değerimin de ne olduğu önemli. Ama şu an hamile görünüyorum di mi:) Artık yarın sabaha kadar nasıl beklenir onun bir yolunu bulmam lazım:)) Teşekkür ederim🧡

Doğru, haklısınız. Hem değerimin de ne olduğu önemli. Ama şu an hamile görünüyorum di mi:) Artık yarın sabaha kadar nasıl beklenir onun bir yolunu bulmam lazım:)) Teşekkür ederim🧡
Degerinizin ne oldugu coooook onemli degil, 2. gun sonra iki kati ya da en azindan 48 saat icinde yuzde 60dan fazla artmasi onemli. Sabah degil gun icindeki idrarda normal gebelik testi duyarliliginda bu cizgiyi goruyorsaniz zaten 300 civarlarindadir degeriniz :KK66:

Yarin sabaha dek kendinizi simartacak seyler yapin, dinlenin ve guzel uyuyun :KK66:

Degerinizin ne oldugu coooook onemli degil, 2. gun sonra iki kati ya da en azindan 48 saat icinde yuzde 60dan fazla artmasi onemli. Sabah degil gun icindeki idrarda normal gebelik testi duyarliliginda bu cizgiyi goruyorsaniz zaten 300 civarlarindadir degeriniz :KK66:

Yarin sabaha dek kendinizi simartacak seyler yapin, dinlenin ve guzel uyuyun :KK66:
Tamam, çok sağolun içimi rahatlattınız🙈🥰 Tavsiyeleriniz için de teşekkür ederim🧡

X