Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birbirimiz için umutlanmamız sizin dondurulmuşunuz var mıydı
Hemde ne umutlanma dimi sanki kendin pozitif almak istercesine evet bir tane var orta kalite ama ne kadar verimli olur bilemiyorum önce bendeki şu sıkıntılar nedir bı konuşulması lazım. Ademiyozis, hasimato, pko, bunlar

Benimde dün regl günümdü ilk defa kasık agrım oldu cok şükür gecti sabaha karşı bence bu iyi bir şey öyle karar verme bende öyle katar verdim hep kendi kendime ayyy kuzum insallah vardır herkesin güzel haberini duymayı o kadar cok istiyorum ki burası hep güzel haberlerle dolsun dileğim bu

Hemde ne umutlanma dimi sanki kendin pozitif almak istercesine evet bir tane var orta kalite ama ne kadar verimli olur bilemiyorum önce bendeki şu sıkıntılar nedir bı konuşulması lazım. Ademiyozis, hasimato, pko, bunlar
Evet konuşmuştuk, hastalıklarımız benzerdi benim her transferimde bir hastalık tespit ediliyor artık eşimle acaba bu sefer ne çıkcak diye dalga geçer olduk. İlk başladığımız zaman size tüp bebek çok gerekli değil ama garanti olur demişlerdi. Biz de herşeyin yolunda olduğuna inanmıştık. Sonra olay buralara bir sene içerisinde nasıl geldi aklımız almıyor

Ben de çok çok çok istiyorum. Kimsenin emeği boşa çıkmasın. Allah isteyenleri evlat kokusundan mahrum bırakmasın inşallah

Ekran goruntusunu cok anlayamadim ama sanirim negatif, cok uzuldum. Insallah bir sonraki tedaviniz size guzel sonuclar verir. Allah sabir versin.
Evet 0.100 çıktı değerim bugün 9.günümdü doktor da 9.gün sonucuna göre değerlendiremem 11.gün bir daha yaptır dedi, 2 günde de artacağını hiç sanmıyorum yani sadece prosedür gereği istiyorlar ilaçları kesebilmek için

Mrb ne yaptınız acaba ?ben hediye hanımın hastasıydım. İlk transferde hamile kaldım hamd olsun. Bi sorunuz olursa yardımcı olabilirim
Merhaba hayırlısı olsun Allah kucağınıza da almayı nasip etsin insallahh ben izmir da yaşıyorum ama tavsiye üzerine hediye hanımı duydum kendisi tüp bebek doktorumu acaba

Aynen aynen bizde de size tüp düşünmüyorum demişti ama neler cikti bunlar var mıydı sonradan mı çıktı bilemiyorum artık

Kızlar yarın kan tahlilim vardı. Bugün elimde kalan testi yapayım dedim, bir kaç arkadaş yapınca. hamile miyim yoksa ilaçların etkisi mi çift çizgi gösterdi? Çünkü afedersiniz idrarıma progesteron fitilin parçaları da düşmüş ondan soruyorum.

Eklentiler

• DF8C8796-B30C-40A9-A2EC-491B6B870398.jpeg
    169,7 KB · Görüntüleme: 46
Catlatma ignesi disinda hic bir progesteron ya da ostrojen test sonucunu etkilemez Taze transferseniz bile sanirim bu cizgi epey guclu ♡ Benden tebrikler ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…