- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
Amiin inşallahİnşallah. Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz en en en tez vakitte, tabiki hayırlısı ile sağlıkla evladını kucağımıza alırız
Hemde ne umutlanma dimi sanki kendin pozitif almak istercesineBirbirimiz için umutlanmamızsizin dondurulmuşunuz var mıydı
Benimde dün regl günümdü ilk defa kasık agrım oldu cok şükür gecti sabaha karşı bence bu iyi bir şey öyle karar verme bende öyle katar verdim hep kendi kendime ayyy kuzum insallah vardır herkesin güzel haberini duymayı o kadar cok istiyorum ki burası hep güzel haberlerle dolsun dileğim bu10. Gün erken gebelik yapmıştım. İlk transferimde 10. Günde pozitifi görmüştüm. Bunun için negatif olduğunu düşünüyorum. Bir de gece uyurken bile rahatsız edicek kasık ağrım var. Dün regl günümdü. Sivilceyi de görünce negatifi kesinleştirdim aklımda
Evet konuşmuştuk, hastalıklarımız benzerdiHemde ne umutlanma dimi sanki kendin pozitif almak istercesineevet bir tane var orta kalite ama ne kadar verimli olur bilemiyorum önce bendeki şu sıkıntılar nedir bı konuşulması lazım. Ademiyozis, hasimato, pko, bunlar
Ben de çok çok çok istiyorum. Kimsenin emeği boşa çıkmasın. Allah isteyenleri evlat kokusundan mahrum bırakmasın inşallahBenimde dün regl günümdü ilk defa kasık agrım oldu cok şükür gecti sabaha karşı bence bu iyi bir şey öyle karar verme bende öyle katar verdim hep kendi kendime ayyy kuzum insallah vardır herkesin güzel haberini duymayı o kadar cok istiyorum ki burası hep güzel haberlerle dolsun dileğim bu
Ben tartilmadim hiç ama bende verdim.galibaAyağa birden kalkınca dönüyor zaten kuzum baya bir etkileniyorum suan migde bulantım yok ama 2,5 kg vermişim zayıflıyorum gittikçe hamur işi yemediğim icin sanırım
Ekran goruntusunu cok anlayamadim ama sanirim negatif, cok uzuldum. Insallah bir sonraki tedaviniz size guzel sonuclar verir. Allah sabir versin.
Evet 0.100 çıktı değerim bugün 9.günümdü doktor da 9.gün sonucuna göre değerlendiremem 11.gün bir daha yaptır dedi, 2 günde de artacağını hiç sanmıyorum yani sadece prosedür gereği istiyorlar ilaçları kesebilmek içinEkran goruntusunu cok anlayamadim ama sanirim negatif, cok uzuldum. Insallah bir sonraki tedaviniz size guzel sonuclar verir. Allah sabir versin.
Merhaba hayırlısı olsun Allah kucağınıza da almayı nasip etsin insallahhMrb ne yaptınız acaba ?ben hediye hanımın hastasıydım. İlk transferde hamile kaldım hamd olsun. Bi sorunuz olursa yardımcı olabilirim
Aynen aynen bizde de size tüp düşünmüyorum demişti ama neler cikti bunlar var mıydı sonradan mı çıktı bilemiyorum artıkEvet konuşmuştuk, hastalıklarımız benzerdibenim her transferimde bir hastalık tespit ediliyor artık eşimle acaba bu sefer ne çıkcak diye dalga geçer olduk. İlk başladığımız zaman size tüp bebek çok gerekli değil ama garanti olur demişlerdi. Biz de herşeyin yolunda olduğuna inanmıştık. Sonra olay buralara bir sene içerisinde nasıl geldi aklımız almıyor
Ben de çok merak ediyorumAynen aynen bizde de size tüp düşünmüyorum demişti ama neler cikti bunlar var mıydı sonradan mı çıktı bilemiyorum artık
Tebrik ederim, hamilesiniz inşallahKızlar yarın kan tahlilim vardı. Bugün elimde kalan testi yapayım dedim, bir kaç arkadaş yapınca. hamile miyim yoksa ilaçların etkisi mi çift çizgi gösterdi? Çünkü afedersiniz idrarıma progesteron fitilin parçaları da düşmüş ondan soruyorum.
Yok canım kese gormeye gittiğimizde doktor oyle birsey soylemedi hcg degeri içinde cok iyi deger dediSizinki ikiz mi çıktı yoksa?Hcg yüksekliğine ne yorum yaptılar?
Catlatma ignesi disinda hic bir progesteron ya da ostrojen test sonucunu etkilemezKızlar yarın kan tahlilim vardı. Bugün elimde kalan testi yapayım dedim, bir kaç arkadaş yapınca. hamile miyim yoksa ilaçların etkisi mi çift çizgi gösterdi? Çünkü afedersiniz idrarıma progesteron fitilin parçaları da düşmüş ondan soruyorum.
Umarım ya, teşekkür ederimTebrik ederim, hamilesiniz inşallah
Test gununuz yarin mi? Kan testinizle dogrulanir ♡ Guzel haber ♡Umarım ya, teşekkür ederim
Hamile miyim yani? Dondurulmuş 5. Gün embriyosu 2 tane. Sabah idrarı da değil. Biraz önce yaptım. Yaa hamileyim öyle mi?Catlatma ignesi disinda hic bir progesteron ya da ostrojen test sonucunu etkilemezTaze transferseniz bile sanirim bu cizgi epey guclu ♡ Benden tebrikler ♡