Sonucun cikti mi canimEvet benimde oluyor sa bugun daha cok oldu düz uzatmadığım halde öyle yatma sağ sol daha rahat ama fitili yan pozisyonda koyamam ki
Biliyorum canım hadi hayırlısı Allahtan inşallah bende arkandan gelirimMerhaba, evet hatırladım, en son başıma gelenleri biliyorsun tabi, ben de tüp bebeğe başladım bu ay, bakalım
Bazen gebeliklerde asiri uyu hali olabilir ama ates ve eklem agrilariniz da var mi? Covid konusunda bir supheniz yok degil mi? Pazartesi bebegi gormenizle beraber iciniz rahatlar.Kızlar şuanda 5. haftaya girdim iki üç gündür aşırı halsizim sürekli uykum geliyor elim kolum tutmuyor sağ kasığımda da sancı var bazen de ağrıyor sizce normal mi bu dönemde pazartesi bebeği görmeye gideceğiz inş kalp atışını da duyarızremziye_06
Bu baya yeme noktasinda belki biraz dikkat edebilirsiniz. Bir demet roka yemeyin bir oturusta. Bir de yesilliklerin yikanmasina bu donemde ayri ihtimam gosterin. Basta toxoplasmosis olmak uzere bir cok tehlike yikanmamis yesilliklerle gelir. Anne adayinin eti cok pismis yesilligi iyi yikanmis sütü asla cig olmamali.Bende ilikli kemik suyu içtim hatta iki gün paça içtim trasferim ile 3 ve 4 günü içtim roka ve semiz otu yedim baya yedim hatta
Sizinki ikiz mi çıktı yoksa?İçini feraj tut guzel dusun ben kesiyi gorduk ten sonra cok rahatladım kalp atısını duyıcamada inanıyorum Allahın izniyle sizde inanın heyecanlanın korkmak yerine
Evet haklısnız sonra roka bitti almadım bir daha bilinçli değil ama iyi ki almamışım suan yemiyorum semiz otu yiyorum kararında paça içelim dedi kız kardeşim korktum gitmedimBu baya yeme noktasinda belki biraz dikkat edebilirsiniz. Bir demet roka yemeyin bir oturusta. Bir de yesilliklerin yikanmasina bu donemde ayri ihtimam gosterin. Basta toxoplasmosis olmak uzere bir cok tehlike yikanmamis yesilliklerle gelir. Anne adayinin eti cok pismis yesilligi iyi yikanmis sütü asla cig olmamali.
Evet bende bunu merqk ediyorum kuzum ya dün adet gunumdü kasık agrılqrım basladı hala da var biraz sende olmuş muydu adet günü sanki olacakmışım gibi agrıyorEvet ya bende de oluyor o normalmi acaba
Yok pek hissetmedim ben öyle ağrılar ama normal bildiğim kadarıyla korkma yaniEvet bende bunu merqk ediyorum kuzum ya dün adet gunumdü kasık agrılqrım basladı hala da var biraz sende olmuş muydu adet günü sanki olacakmışım gibi agrıyor
İnşAllah kismetinsallah seninde ikiz olma ihtimali var ozaman
Sabaha karşı gecti cok şükürYok pek hissetmedim ben öyle ağrılar ama normal bildiğim kadarıyla korkma yani
Canım nasılsın?İnşallah Rabbim hepimize en tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İşte artık 6.7. Haftadan sonra esas belirtiler başlar migde bulantilari felan benimde dün acayip başım dönüyorduSabaha karşı gecti cok şükürİlk defa kasık agrım oldu trsferden sonra 12.gun ama iyiyim şimdi çok şükür
Canım bende 7.gün akşam 2.3 damla kahverengi kan gelsi amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımizaa alırızBende o belirtiler yok canım. Sadece hafif lekelenme ve regl olucak gibi sancı arada vuran. Bugün 8. Gün bakalım:) hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkürler ❣ her konuda bizi ne güzel aydinlatıyorsunuz. Uzun zamandır Türk kahvesi içmedim canım istemişti, olabildiğince minik tutup arada içebilirim öyleyseGeceleri kahve icmenizi 2 sey icin tavsiye etmem oncelikle bebek ve sizin icin melatonin cok onemli, kahve uyku kalitenizi etkiler. Diger yandan kahve yiyeceklerden alacaginiz emilimi de azaltabilir. Toplamda 200mg kafeine kadar izin veriyor otoriteler ama lutfen granul kahve tuketmeyiniz. Sabah uyaninca zaten yuksek olan kortizol seviyenizi daha da yukseltir o nedenle en guzel zaman 12-15 arasi. Aksamdan sonra kahve, bioritminizi etkileyecektir. Filtre kahve ya da turk kahvesi en guzel secenekler.
Kurukahveci Mehmet Efendi, dunyada gebeler icin en guvenli olan yontemle, swiss water yontemiyle kahveyi kafeinsiz hale getirir. Diger markalarin kafeinsiz hale getirme sureci zehirli kimyasallar barindirir. Ben bu markanin kafeinsiz turk kahvesi ve filtre kahvesini tavsiye ederim. Kafeinden arindirma surecini cok arastirdim. Belki damak zevki olarak sizi coook tatmin etmez ama oldukca guzel ve en azindan bir aksam keyfiniz varsa mesela balkonda oturup kahve icmeli, bundan sizi mahrum birakmaz. Yine de kafeinsiz deyip kahveyi cok tuketmeyin :) Iyi gunler.Çok teşekkürler ❣ her konuda bizi ne güzel aydinlatıyorsunuz. Uzun zamandır Türk kahvesi içmedim canım istemişti, olabildiğince minik tutup arada içebilirim öyleyse
Bende fena değilim işte yeni merkez bende bakıyorum yavaş yavaş. Test yaptirdin mi sen daha neden yer bakıyorsun sonucun çıkmamıştıTeşekkür ederimBrccck yeni hastane merkez doktor araştırıyorum sen nasılsın
Dün idrar testini tekrar yaptım yine negatif çıktı, ağrılarım yoğunlaştı. Hiç umudum yok. İzmirde de merkez ve doktor kısıtlı. Tedaviyi de baştan alıcaz dondurulmuş kalmadı. Sıkı bir araştırma içerisindeyimBende fena değilim işte yeni merkez bende bakıyorum yavaş yavaş. Test yaptirdin mi sen daha neden yer bakıyorsun sonucun çıkmamıştı
Dur bakalım önce kan testi yapalım ondan sonra sonuca göre hareket ederiz. Daha kan vermedin. Ama yine ufaktan yaparsın araştırma. Benimde ilaçları biraktigimdan beri aşırı derecede midem bulanıyor çok kötüyüm toparlanamadim. İlaçları bir anda bırakınca oldu muhtemelen ama ilkinde olmamıştı. Çok beterin bu seferDün idrar testini tekrar yaptım yine negatif çıktı, ağrılarım yoğunlaştı. Hiç umudum yok. İzmirde de merkez ve doktor kısıtlı. Tedaviyi de baştan alıcaz dondurulmuş kalmadı. Sıkı bir araştırma içerisindeyim