- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
Cok gecmis olsun.Dur bakalım önce kan testi yapalım ondan sonra sonuca göre hareket ederiz. Daha kan vermedin. Ama yine ufaktan yaparsın araştırma. Benimde ilaçları biraktigimdan beri aşırı derecede midem bulanıyor çok kötüyüm toparlanamadim. İlaçları bir anda bırakınca oldu muhtemelen ama ilkinde olmamıştı. Çok beterin bu sefer
Cok uzuldum, insallah sizin icin guzel sonuclar cok yakindir. İzmir yine buyuk sehir aslinda. Insallah guzel bir merkez doktora denk gelirsiniz.Dün idrar testini tekrar yaptım yine negatif çıktı, ağrılarım yoğunlaştı. Hiç umudum yok. İzmirde de merkez ve doktor kısıtlı. Tedaviyi de baştan alıcaz dondurulmuş kalmadı. Sıkı bir araştırma içerisindeyim
Bu benim 3. Transferimdi, transferlerim hepsi birbirinden farklı etki yaptı. Çok geçmiş olsun. Bir an önce toparlanırsın inşallahDur bakalım önce kan testi yapalım ondan sonra sonuca göre hareket ederiz. Daha kan vermedin. Ama yine ufaktan yaparsın araştırma. Benimde ilaçları biraktigimdan beri aşırı derecede midem bulanıyor çok kötüyüm toparlanamadim. İlaçları bir anda bırakınca oldu muhtemelen ama ilkinde olmamıştı. Çok beterin bu sefer
İnşallah teşekkür ederimCok uzuldum, insallah sizin icin guzel sonuclar cok yakindir. İzmir yine buyuk sehir aslinda. Insallah guzel bir merkez doktora denk gelirsiniz.
Çok teşekkür ederimCok gecmis olsun.
Ayağa birden kalkınca dönüyor zaten kuzum baya bir etkileniyorum suan migde bulantım yok ama 2,5 kg vermişim zayıflıyorum gittikçe hamur işi yemediğim icin sanırımİşte artık 6.7. Haftadan sonra esas belirtiler başlar migde bulantilari felan benimde dün acayip başım dönüyordu
İnşallah canım kan testi bugün vereceksin değil miBu benim 3. Transferimdi, transferlerim hepsi birbirinden farklı etki yaptı. Çok geçmiş olsun. Bir an önce toparlanırsın inşallah
Evet transferim 16 gibi yapılmıştı o saate yakın bir saatte gidip kan vereceğim. Aslında yarındı tahlil günüm ama iğnelere boşuna bir gün daha katlanmak istemiyorum artık iğne yerlerinde bezeler oluştuİnşallah canım kan testi bugün vereceksin değil mi
Amin canım benim inşallah sağlıkla alalım hepimizCanım bende 7.gün akşam 2.3 damla kahverengi kan gelsi amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımizaa alırızbebislerimizi
KıyamamEvet transferim 16 gibi yapılmıştı o saate yakın bir saatte gidip kan vereceğim. Aslında yarındı tahlil günüm ama iğnelere boşuna bir gün daha katlanmak istemiyorum artık iğne yerlerinde bezeler oluştu
Canım kan testine kadar ümidini yitirme. Benim de yarın kan testim o yüzden hiç test yapmadım. İlaçlarını da bırakma sakın. Senin kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç taneydi? Belki idrar testi için erkendir.Dün idrar testini tekrar yaptım yine negatif çıktı, ağrılarım yoğunlaştı. Hiç umudum yok. İzmirde de merkez ve doktor kısıtlı. Tedaviyi de baştan alıcaz dondurulmuş kalmadı. Sıkı bir araştırma içerisindeyim
Birbirimiz için umutlanmamızKıyamamçok yiprandik çok evet bugün ver zaten çıkar saatte önemli değil
3. Gün 2 embriyo transfer edildi 10. Gün erken gebelik testi negatifti, dün kaset yaptım 11. Gündü. O da negatif çıktı. Bugün kan vereceğim. İlaçlara aynı şekilde devam ediyorum.Canım kan testine kadar ümidini yitirme. Benim de yarın kan testim o yüzden hiç test yapmadım. İlaçlarını da bırakma sakın. Senin kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç taneydi? Belki idrar testi için erkendir.
Herkesin bünyesi farklı. İdrara geçmemiş olabilir daha. Bak sancılarım arttı diyorsun, belki o sancılar iyiye işarettir. Bu sefer de olmamışsa gerçi bir sonraki seferi var. Çok yıpratıcı bir şeymiş içine girince anladım ben de ama olsun. Eninde sonunda Allahın izniyle olacak3. Gün 2 embriyo transfer edildi 10. Gün erken gebelik testi negatifti, dün kaset yaptım 11. Gündü. O da negatif çıktı. Bugün kan vereceğim. İlaçlara aynı şekilde devam ediyorum.
İnşallah. Veren Allah. O ol derse olur. Hiç umutsuzluğum yok. Muhakkak bir zamanı var diyorum. Ama tedaviler hem ruhen hem fiziken çok yoruyor ne yazıkki. Güzel günler görebilmek için sağlığımızdan olarak yola devam ediyoruz. Yediğim içtiğim herşeye dikkat ederken bu kadar hormon alıyor olmak ve neticesiz kalması çok üzücüHerkesin bünyesi farklı. İdrara geçmemiş olabilir daha. Bak sancılarım arttı diyorsun, belki o sancılar iyiye işarettir. Bu sefer de olmamışsa gerçi bir sonraki seferi var. Çok yıpratıcı bir şeymiş içine girince anladım ben de ama olsun. Eninde sonunda Allahın izniyle olacak
Kasette kolay kolay çıkmaz kuzum erken gebelik yapmalydın3. Gün 2 embriyo transfer edildi 10. Gün erken gebelik testi negatifti, dün kaset yaptım 11. Gündü. O da negatif çıktı. Bugün kan vereceğim. İlaçlara aynı şekilde devam ediyorum.
10. Gün erken gebelik yapmıştım. İlk transferimde 10. Günde pozitifi görmüştüm. Bunun için negatif olduğunu düşünüyorum. Bir de gece uyurken bile rahatsız edicek kasık ağrım var. Dün regl günümdü. Sivilceyi de görünce negatifi kesinleştirdim aklımdaKasette kolay kolay çıkmaz kuzum erken gebelik yapmalydın
Bu konuda aksini söyleyemem çünkü çok haklısın, bedenen ve ruhen çok zorluyor. Umarım kan testinde seni çok mutlu edecek bir haber alırsın, bunu çook içten diliyorum.İnşallah. Veren Allah. O ol derse olur. Hiç umutsuzluğum yok. Muhakkak bir zamanı var diyorum. Ama tedaviler hem ruhen hem fiziken çok yoruyor ne yazıkki. Güzel günler görebilmek için sağlığımızdan olarak yola devam ediyoruz. Yediğim içtiğim herşeye dikkat ederken bu kadar hormon alıyor olmak ve neticesiz kalması çok üzücü
İnşallah. Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz en en en tez vakitte, tabiki hayırlısı ile sağlıkla evladını kucağımıza alırızBu konuda aksini söyleyemem çünkü çok haklısın, bedenen ve ruhen çok zorluyor. Umarım kan testinde seni çok mutlu edecek bir haber alırsın, bunu çook içten diliyorum.