- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Sabah oglen aksamda yapabilirsin bu yumurtalıklarida buyutuyor güzelce. İnşallah faydali olurtamam canım youtube dan baktım başladım bu gece yaptım bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah oglen aksamda yapabilirsin bu yumurtalıklarida buyutuyor güzelce. İnşallah faydali olurtamam canım youtube dan baktım başladım bu gece yaptım bakalım
Niye çıkmadı canım
Niye çıkmadı ki
Bir hayır vardır muhakkak canım, sıkma canını7 10 gün diye okumuştum gittim dedi 10 5 güne çıkar. Biz size söyledik tarihi dedi. Ama tabi benim aklımdan çıktı o tarih tedavi bı sonraki aya kaldı. Hayırlısı Olsun. Belki histeroskopi den sonra olması daha hayırlıdır.
Nasıl yani canım evrakları verince hemen rapor çıkmıyor mu7 10 gün diye okumuştum gittim dedi 10 5 güne çıkar. Biz size söyledik tarihi dedi. Ama tabi benim aklımdan çıktı o tarih tedavi bı sonraki aya kaldı. Hayırlısı Olsun. Belki histeroskopi den sonra olması daha hayırlıdır.
transfer yapıp olmazsa yaparız söylemi çok doğru değil kuzum. Önce olumsuzlukları kaldırıp denese daha iyi olur sanki. Kimdi görüştüğünüzBen de bugün ön görüşmemi yaptım geldim kızlar. Doktor çok içimize sindi aklımıza takılanların hepsini sorduk. Adetle birlikte başlıcaz. Büyük ihtimalle taze transfer olmayacak benim.
Bide şey sorcam size
Benim rahim biraz basıkmış. Çok değil dedi. Şuan herhangi bir işleme gerek yok bence dedi. Çünkü rahmi bu şekilde olup doğum yapan hastalarımız oldu dedi. Transfer yaparız eğer olmazsa ona göre orayı alırız dedi. Çevrenizde hiç buna benzer durumla karşılaştınız mı.
Hadi hayırlısı olsun. Onemli bir neden olsa doktor müdahale ederdi o yüzden bunu kafana takma canm.Ben de bugün ön görüşmemi yaptım geldim kızlar. Doktor çok içimize sindi aklımıza takılanların hepsini sorduk. Adetle birlikte başlıcaz. Büyük ihtimalle taze transfer olmayacak benim.
Bide şey sorcam size
Benim rahim biraz basıkmış. Çok değil dedi. Şuan herhangi bir işleme gerek yok bence dedi. Çünkü rahmi bu şekilde olup doğum yapan hastalarımız oldu dedi. Transfer yaparız eğer olmazsa ona göre orayı alırız dedi. Çevrenizde hiç buna benzer durumla karşılaştınız mı.
inşallah sana can olsun embriyon. Olumlu düşün canım.10 yumurtam toplandı 3ü olgun çıktı 3. güne 3 tane kalmıştı bugün 5. günü 1 tane 4ab kalite embiryom kaldı hem üzgün hem mutluyum..
amin inşallah. hayırlısı böyleymiş diyelim. rahim dinlendirme yapıyoruz bu konu hakkında bilginiz varmı önümüzdeki adet olduktan sonra mı transfer oluyor yoksa bi sonrakinde mi?inşallah sana can olsun embriyon. Olumlu düşün canım.
benim taze transferdi, bu denemem de öyle olacak sanırım canım. Genelde 2. adette yapıyorlar yanlış bilmiyorsamamin inşallah. hayırlısı böyleymiş diyelim. rahim dinlendirme yapıyoruz bu konu hakkında bilginiz varmı önümüzdeki adet olduktan sonra mı transfer oluyor yoksa bi sonrakinde mi?
Bana da rahim dinlendirme yapılacak . Haftaya yumurta toplanacak . Temmuz dinlenme ağustos transfer dedi.amin inşallah. hayırlısı böyleymiş diyelim. rahim dinlendirme yapıyoruz bu konu hakkında bilginiz varmı önümüzdeki adet olduktan sonra mı transfer oluyor yoksa bi sonrakinde mi?
ben kullanmadım ama kullanıp fayda gören görmüştüm topiklerdeMerhaba arkadaşlar bu topige ilk defa yazoyorum.. bende bu gidişle tüp Bebek yaptircam çünkü 1 yıldır olmuyor sebepsiz interfilite bu ay yeni bor vitamine başladım PROWOMEN diye.. hiç kullanan var mı aranızda?
Ayy inşallah bende bu ay başladımben kullanmadım ama kullanıp fayda gören görmüştüm topiklerde
Ben kullandim 2 ay biseye yaramadi simdi bi paketim daha var onu tedavi aaya baslayinca kullanicam. Faydasi vücuda gerekli vitaminleri vermesi baska bi ederi yok yani.Merhaba arkadaşlar bu topige ilk defa yazoyorum.. bende bu gidişle tüp Bebek yaptircam çünkü 1 yıldır olmuyor sebepsiz interfilite bu ay yeni bor vitamine başladım PROWOMEN diye.. hiç kullanan var mı aranızda?
Spermiyogrami iyi çıktı benim hormonlar, AMH , HSG de iyi çıktı canım bir kızım var o kendiliğinden oldu ama bu 1 yıldır olmuyorBen kullandim 2 ay biseye yaramadi simdi bi paketim daha var onu tedavi aaya baslayinca kullanicam. Faydasi vücuda gerekli vitaminleri vermesi baska bi ederi yok yani.
Sebepsiz denmesine asla inanmiyorum. Illaki bir sorun var bunun belirlenmesi lazm uzerinde durun esin spermiyogram sen hsg gerekirse histeroskopi vs. Baktirin herseye