Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimize canım benim hepimize inşallah neler yaşadım neler duydu bu kulaklar eltim geçen sene evlendi evlenir evlenme hamile kaldı neler yaptı hala yapıyor hamileligini gözüme soka soka nasıl yaşıyor ne laflar sokuyor amannn rabbim biliyor hepsini ona havale ettim artık yaşadığımız son zorluklar son üzüntüler olsun rabbim kimseyi çok beklemesin çok aratmasin 🤗🤗🤗🤗🤗🤗inşallah bizde bir gün kucagımizda evlatlarımız ile zordu çok yordu ama geçti diycez🤗🤗🤗bekledigimize degdir allahim🤗🤗🤗😘😘
Allah ıslah etsin, diyecek söz bulamadım😒 Amiin herkesin dileği kabul olsun inşallah🥰🧡

Kızlar merhabalar bizde bu ay tup bebeğe başlayacağız hangi doktorlarda tedavi görüyorsunuz tavsiye edebileceğiniz doktor varmi
Ben de bu ay yada temmuz sonunda başlayacağım diye yazdım.
açıkçası hala araştırıyorum; istanbuldayım. Jinemed’den de randevu aldım pzt gidp görüşeceğim. Fiyat alacağım. Çok ciddi paralar malesef ve ilkinde olmazsa diye şimdiden strese giriyorum; devamını karşılayabilecek miyiz ne olacak nerede yaptıracağız hep muamma..
Bahçeci ve jinemedden fiyat alacağım ama sanırım vm medical park florya da yaptıean kimse yok burada?

açıkçası hala araştırıyorum; istanbuldayım. Jinemed’den de randevu aldım pzt gidp görüşeceğim. Fiyat alacağım. Çok ciddi paralar malesef ve ilkinde olmazsa diye şimdiden strese giriyorum; devamını karşılayabilecek miyiz ne olacak nerede yaptıracağız hep muamma..
Bahçeci ve jinemedden fiyat alacağım ama sanırım vm medical park florya da yaptıean kimse yok burada?
Şişili memorial ve acıbadem iyi canım. Ama oralarda da fiyatlar yüksek sanırım

ben de 6 senelik evliyim. ilk 3 sene filan düşünmedim (çok pişmanım) son 2 senedir de olmuyor. rahim kalınlığım 11 di en son, Pazartesi 2.ttansferim olacak izmirde 2 tane 3.gün embriyosu konulacak. Çok yıprandım ben de eşim de..bir arkadaş ortamına giriyorsun herkesın kucağında bebeği... Sosyal medya, akraba ortamı hepsi geriyo, hiç kimseyle görüşmek istemıyorum.
Çoğu kişi aynı durumda burada canım çok yıprattı bu durum çocuk sesini bile bazen duymak istemiyorum. Özellikle sosyal medya ilişkimi kestim sizlerede tavsiye ederim gözünüze sokmaya çalışanlarda şaşırıyolar bu kız nerede artık sosyal medyada takılmıyo merak ediyolar.tabi gözüne sokacak kmse olmayınca onlarda vazgeçiyolar. Yazık o insanlara gerçekten veren Rabbim hamileyim diye böbürlenip gezenlerde sanki kendileri yapıyolar çocukları Allah veriyo sonuçta. Rabbim hayırlı evlatlarımıza kavuşmamızı biran önce nasip etsin🤲

Çoğu kişi aynı durumda burada canım çok yıprattı bu durum çocuk sesini bile bazen duymak istemiyorum. Özellikle sosyal medya ilişkimi kestim sizlerede tavsiye ederim gözünüze sokmaya çalışanlarda şaşırıyolar bu kız nerede artık sosyal medyada takılmıyo merak ediyolar.tabi gözüne sokacak kmse olmayınca onlarda vazgeçiyolar. Yazık o insanlara gerçekten veren Rabbim hamileyim diye böbürlenip gezenlerde sanki kendileri yapıyolar çocukları Allah veriyo sonuçta. Rabbim hayırlı evlatlarımıza kavuşmamızı biran önce nasip etsin🤲
Hep diyorum Rabbim vermeyip aratmasın, verip de azdırmasın... sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Merhametli yavrular yetiştirelim inşallaah..

Aynen kuzum allah ıslah etsin rabbim beni de affetsin ama o kadar çok ağlattı ki o kadar hava atıyor beni görünce karnını oksamalar bebekle konuşmalar yanımızda kim varsa karnına dokundurup bebeği hissediyor musunuz deyip bana bakıp kahkaha atmalar 😶😶😶doğmamış bebeğin suçu yok ama o bebeğe karşı nefret duyuyorum bundan çok utanıyorum hiçbir günahı yok ama elimde değil allahım affetsin hiçbir zaman sevebilecegumi zannetmiyorum 😶😶😶🙄🙄bu düşünceden valla kinamayin beni ama neler yaptığını bir ben bir allah biliyor 🙄😏
Seni niye kinayalim kuzum bu süreci biz gibi yaşayanlar biliyor biz tüp bebeğe başladıktan sonra görümcem hamile kaldı hemde "korunarak" kızı var 10 yaşında çocuk düşünmüyordu biz daha yeni evliyiz iki yıl olduk KV ile birlikte beni sürekli arayıp arayıp yok canı bunu çekti yaptım şunu çekti yaptım diye anlatıyorlardı ki bende o ara opu için iğne vurunuyordum psikolojim alt üst nasıl canımı yaktılar anlatamam ama Allah görüyor biliyor herşeyi şimdi düşük tehlikesi var günlerdir Dr Dr geziyor çok zormuş diyo... Rabbim herkese kalbindekini veriyor o yüzden bizi bizden başkası anlayamaz rabbim senin gönlünü de biliyor sabi sübyan dan nefret etmiyoruz aslında içini ferah tut doğunca seveceksin de emin ol sadece o insanların böyle yapmaları soğutuyor

Evet canm malesef fiyatlar çok yüksek ama ben bir kere yumurta toplatıp sonra onları dondurmayı düşünüyorum hem Allah göstermesin olumsuz olursa yada ilerde ikinci çocuk düşünürsem diye hem dondurulmuş transfer daha ucuz 5500 civarı birşey hemde tekrar o ağır ilaçları kullanmamak için

Seni niye kinayalim kuzum bu süreci biz gibi yaşayanlar biliyor biz tüp bebeğe başladıktan sonra görümcem hamile kaldı hemde "korunarak" kızı var 10 yaşında çocuk düşünmüyordu biz daha yeni evliyiz iki yıl olduk KV ile birlikte beni sürekli arayıp arayıp yok canı bunu çekti yaptım şunu çekti yaptım diye anlatıyorlardı ki bende o ara opu için iğne vurunuyordum psikolojim alt üst nasıl canımı yaktılar anlatamam ama Allah görüyor biliyor herşeyi şimdi düşük tehlikesi var günlerdir Dr Dr geziyor çok zormuş diyo... Rabbim herkese kalbindekini veriyor o yüzden bizi bizden başkası anlayamaz rabbim senin gönlünü de biliyor sabi sübyan dan nefret etmiyoruz aslında içini ferah tut doğunca seveceksin de emin ol sadece o insanların böyle yapmaları soğutuyor
Kızlar size tavsiyem ti ye alın dalga geçin ve görmezden gelin bana ya çocuğunuz olmuyormu ah yazık diye soranlara evet olmuyor canm yaparken ararım nasıl yapıldığını anlatırsın diyorum birdaha sesini çıkarmıyor geçen biri kocana bir çocuk veremedin dedi bende çok agresif biriyim kocamda gözün var heralde benim veremedigimi sen mi vereceksin dedim yani kısacası herkesin anlayacağı dilden konuşmak gerekiyor laflarını direkt söyleyin yok nasip felan derseniz bitmezzz uzar gider birde mutlu olun lütfen kızlar eşinizle mutlu olun gezin eğlenin beraber bir hobi edinin ve mutluluğunuzu onların gözüne sokun emin olun mutluluğunuz onları kıskançlıktan çatlatacak çünkü çocuğunuz olmadığı için sizin mutlu olamayacağınızı düşünüyorlar

Kızlar size tavsiyem ti ye alın dalga geçin ve görmezden gelin bana ya çocuğunuz olmuyormu ah yazık diye soranlara evet olmuyor canm yaparken ararım nasıl yapıldığını anlatırsın diyorum birdaha sesini çıkarmıyor geçen biri kocana bir çocuk veremedin dedi bende çok agresif biriyim kocamda gözün var heralde benim veremedigimi sen mi vereceksin dedim yani kısacası herkesin anlayacağı dilden konuşmak gerekiyor laflarını direkt söyleyin yok nasip felan derseniz bitmezzz uzar gider birde mutlu olun lütfen kızlar eşinizle mutlu olun gezin eğlenin beraber bir hobi edinin ve mutluluğunuzu onların gözüne sokun emin olun mutluluğunuz onları kıskançlıktan çatlatacak çünkü çocuğunuz olmadığı için sizin mutlu olamayacağınızı düşünüyorlar
Aynen iyiki eşim var yanımda en büyük destekci birbirimize destegiz hep çok şükür 😍😍😍

X