Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ben de dün başladım ignelere. 2. Tüp bebek denemem olacak. Diyarbakır bahçeci Zeki Akkum da. İlki negatif oldu,başka bir merkezde yaptırmıştım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Aminn inşallah Rabbim hayırlı müjdeler vermeyi nasip etsin

Nasıl oldun iyi misin biraz daha
İyiyim, iyiyim dışarı çıktım kafamı dağıttım biraz. Kendi kendimle konuşup, biraz azarladım Bu kadar da gel git olmaz ki canım bu ne böyle dedim sakinim şu an C.tesi günü randevum var. P.tesi opu dediler biliyorsun. Sağol sorduğun için Sen nasılsın?

Ohh en güzelini yapmışın akşam da güzelce Bi film ayarla eşinle birlikte izleyin komedi olsun. Sana da ona da iyi gelir
İyim bende pazartesiyi bekliyorum ön görüşmem o gün bakalım
Oh ohh maşallah bak ne güzel her şey yolunda gidiyor. İnşallah güzel haberlere vesile olacak

P.tesi ikimiz için de önemli bir gün olucak desene. Hayırlı haberlerle dön sen de inşallah, olur da sen de depresif hissedersen ilaçlardan ki sanırım herkes hissediyor buradayız hepimiz Yemeğe çıkıcaz şimdi.Gece olmadan dönmüyorum, zaman öldürmek maksat. Ama yine gelirlerse bana yapışırım yakanıza ona göre

Aynen canım benim hepimiz ayni şeyleri aynı heyecanları yaşıyoruz. O yüzden bizi bizden başka kimse anlamıyor
Afiyet bal şeker şifalar olsun

Kızlar yardım edin transferimin bugun 3. Günüm hala akıntım yok kup kuruyum agrım oluyor ilk defa böyle oldum korkuyorum adet olucam diyr herkes bişey diyo . Akıntı şart dıyo baska bi formda da bi bayan kupkuruydum ordan anladım hamile oldugumu diyo şaşırdım kaldım sabahtan beri aglıyorum hıç umudum kalmadı . Allah rzası için bişey diyin

C Capanin Gururu Teyom canım hangi ilaçları verdi doktorun ?Bana geçen sefer menagon vermişti zaten genelde herkese bunu kullandırıyor doktorum bakalım bu sefer ne verecek merak ediyorum
Bana gonal f, menopur, gonapepyl, şaizen ve cetrotide verdi canım. Ben de gonal f ile cetrotide dışındakileri bilmiyordum

Canım sen hiç ona takılma. Her bünye farklı oluyor. Ayrıca kullandığınız ilaçlar da farklı olabilir. Güzel düşünelim canım. İnşallah bebişin seninledir

Merhaba kızlar
Bende sessizce şurda yerimi alıp beklemeye geçeyim
Ben nisan ayında başladım tedaviye
Rezervim azdı
Öncesinde prp yaptırdım
Sonra tedaviye başladık
6 yumurtam vardı ama eşit şekilde büyümediler
3 tanesi erken büyüdü ve toplandı
1 embriyo elde edildi donduruldu
Sonra hoca 2.toplamayı yapalım dedi
Opudan hemen bir kaç gün sonra yeni iğnelere başladık , ama iğnelerin 4.gününde rahimde sıvı birikmesi oldu ve ikinci toplama iptal oldu
Sonrasında adet oldum ve yine kontrole gittim
Hormonlar iyiydi ama yine de biraz beklememizin daha iyi olacağını söyledi hoca
Yumurtlama döneminde gel dedi
Bugün kontrolüm vardı , adetle başlayabiliriz adet olunca gel dedi
Benim de hikayem böyle
Nasipse haziran sonu adetimle gideceğim
İnşallah hepimiz için bebek haberini alacağımız günler olur

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…