- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Şimdilik öyle canım,Olsun olsun sonu güzel olsun da Senin taze transfer mi olacaktı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik öyle canım,Olsun olsun sonu güzel olsun da Senin taze transfer mi olacaktı canım
Sadece progesteron iğne ve kan sulandırıcı kullanıyorum canımCanım sen hiç ona takılma. Her bünye farklı oluyor. Ayrıca kullandığınız ilaçlar da farklı olabilir. Güzel düşünelim canım. İnşallah bebişin seninledir
Bende haziran sonu ön görüşmeye gidicem Zeki Akkuma nasıl ilgili mi beğendin mi merkezi?Arkadaşlar ben de dün başladım ignelere. 2. Tüp bebek denemem olacak. Diyarbakır bahçeci Zeki Akkum da. İlki negatif oldu,başka bir merkezde yaptırmıştım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Merhaba ben aslında başka bir konudayım ama buraya girince mesajınız dikkatimi çekti ben opu oldum 11 yumurta toplandı 7 si döllendi 5 tanesi 5. Güne geldi gayet iyiler ama benim karnım su topladığı İçin transfer ertelendi ve embriyolar donduruldu. Benim merakım şu ki: adetin birinci gününden sayarsak transfer kaçıncı günde oluyor yani opu olmayacak sadece transfer hazırlığı neler onu merak ediyorum belki bayrama denk gelecek diye endişeliyim şimdiden teşekkür ederim kusura bakma uzun yazdım birazMerhaba Arkadaşlar, bende Haziran sonu adetle birlikte Temmuzda 3. Kez transfer olacağım. Tüm aşamaları maalesef 2 kere yaşadığım için aklınza soru gelirse yardımcı olmaya çalışırım. Yüksek moreller ve çok sevgiler
Çok iyi senin başlamasıyla bitmesi bir olacak inşallah.Bana daha çok var ya arada Histereskopı olacağım tramsfer Ağustosta kalacak.Neyse şu ilk aşamayı bir halledeyim de embriyolarim oluşsun da sonrası hızlı geçer herhaldeŞimdilik öyle canım,
Canım benim hiç öyle düşünme.Bugun buraya bir arkadaş yazmıştı 8, denemesinde bebeğini kucağına almış.Olacak inşallah elimizden geldiğince deneyeceğiz.Bende 3.tedavime başlayacağım yarın inşallah tabi bir aksilik çıkmazsa.Hatta 4. Diyebilirim arada bir tane 3;gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum ama ben onu saymıyorum keşke dondurmasaydım dedim hatta.Ben inanıyorum bu sefer olacak Bizim, içimde güzel hisler varIyi geceler hanımlar bende haziran yada temmuz adetiyle 6.denemeye başlayacağım haftaya adet olcam ama hala bu ay mı önümüzdeki ay mı başlayacağımız belli değil bakalım hayırlısı ama heyecan falan yok bende sadece korku var uzun yorucu süreçlerden geçtim psikolojikolarak ne hissetmem gerektiğini bile bilmiyorum ama bugünlerin gelmesi için can atarken şimdi günler yaklaştıkça uzaklaşsin istiyorum tedavi icin hazır mıyım onu da bilmiyorum dedim ya çok yıpratıcı süreçlerden geçtim rabbim hiçbirimizin kucağıni boş bırakmasın inşallah modum çok düşük belki de olmaması kadar olması da korkutuyor o heyecanın yari da kalması düşüncesi falan bilmiyorum valla aranızda benim gibi boşa kürek çekiyor gibi hisseden var mi
Dondurulmuş tranferi adetin 18.gunü ile 23.günu arası yapılıyor cnm ilaçlarla rahmi hazırlıyorlar ne zaman hazır olursa tranfer oluyorMerhaba ben aslında başka bir konudayım ama buraya girince mesajınız dikkatimi çekti ben opu oldum 11 yumurta toplandı 7 si döllendi 5 tanesi 5. Güne geldi gayet iyiler ama benim karnım su topladığı İçin transfer ertelendi ve embriyolar donduruldu. Benim merakım şu ki: adetin birinci gününden sayarsak transfer kaçıncı günde oluyor yani opu olmayacak sadece transfer hazırlığı neler onu merak ediyorum belki bayrama denk gelecek diye endişeliyim şimdiden teşekkür ederim kusura bakma uzun yazdım biraz
Teşekkür ederimDondurulmuş tranferi adetin 18.gunü ile 23.günu arası yapılıyor cnm ilaçlarla rahmi hazırlıyorlar ne zaman hazır olursa tranfer oluyor
O kadar güzel yazmışsin ki inşallah rabbim halka halka diziyordir güzellikleri allahım hepimizin son uğraşı olsun bu defa sağ salim nasip etsin hepimizin yüzü gülsün inşallahCanım benim hiç öyle düşünme.Bugun buraya bir arkadaş yazmıştı 8, denemesinde bebeğini kucağına almış.Olacak inşallah elimizden geldiğince deneyeceğiz.Bende 3.tedavime başlayacağım yarın inşallah tabi bir aksilik çıkmazsa.Hatta 4. Diyebilirim arada bir tane 3;gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum ama ben onu saymıyorum keşke dondurmasaydım dedim hatta.Ben inanıyorum bu sefer olacak Bizim, içimde güzel hisler var
Sen neden histereskopi olacaksın canım geçmiş olsun bende iki defa oldum 2016 senesinde 3.denemeden önce rahim filmi çekilmiştim rahim dar denilmiş histereskopiye alınmistim doktor çok iyi geçti rahim düzeldi falan dedi de ben ne bileyim güvendim zaten güvenmeyip napacaktim ki neyse üstün e 3 deneme yaptım bile 4.denemede pozitif olfu ama bebeğin kalbi 11.haftada durdu kürtaj oldum biz ise rahimde sıkıntı yok diye bi rahatız ki neyse ankarada tedaviye karar verdik doktor illa rahim filmi istiyorum dedi arata kürtaj girmus rahim filmi şart dedi yaptım iyiki de yapmıştım şubatta bir yaptık ki rahimde rahmi ortadan ikiye bölen kocaman perde var doktor bu rahimle tutma şansı yüzde 10 tutsada 14.haftadan sonra düşük yaparsın çok riskli gruptasin dedi dünya başıma yıkıldı da ben altında kaldım sandım ankara daki doktoru aradım tedavisi mümkün dedi artık inanır mıyım sanırım türkiye de ınstagramda sonucu yollamadigim doktor kalmadı hepsi de aynı şeyi söyledi histereskopi dedi mart ayında yaptırdım o kadar rahat geçti ki önceki ameliyatta hiçbir duzeltilme olmamasına rağmen agridan olecem sandım ama ikinci ameliyatta tek agıran şey damar yolu açmak oldu eşim benim o kadar iyi olduğumu görünce şok oldu çünkü öncekinde sesim hastanede yankilaniyordu yaptıracağın doktoru çok iyi seç ben ilk doktoruma sorgusuz sualsiz güvendigim için çok pişmanım bu arada bendeki bozukluk normal ultrason da bile görünen bir şeymiş o kadar büyüktü yani ama ne diyim rabbim iyilere denk getirsin hepimizi kusura bakma ya çok uzun yazdım cenem düştü halbuki sen sormadın bileÇok iyi senin başlamasıyla bitmesi bir olacak inşallah.Bana daha çok var ya arada Histereskopı olacağım tramsfer Ağustosta kalacak.Neyse şu ilk aşamayı bir halledeyim de embriyolarim oluşsun da sonrası hızlı geçer herhalde
Ay canım valla çok iyi açıklamıssin yazman c[k güzel olmuş teşekür ederim.Ya kuzum benim 2 tane negatif denemem Birde Benimde kalp durmasıyla düşüğum olunca artık şart oldu Histereskopı.En son kürtaj olmuştum ocakta Zaten.Benim kaç doktor baktı ultrasonda normal herşey,bir kere rahîm filmi çekildim oda normal.Doktorunma güveniyorum inşallah herhangi bir hasar vs. Olmadan yapar Histereskopiyi.Zaten herhangi bir sorun yoksa çizik atılıp çıkılacak aslında bende diyorum bazen gerek varmı boş yere mi yaptıracağım diye ama aklımda soru işareti de kalmasın istiyorumSen neden histereskopi olacaksın canım geçmiş olsun bende iki defa oldum 2016 senesinde 3.denemeden önce rahim filmi çekilmiştim rahim dar denilmiş histereskopiye alınmistim doktor çok iyi geçti rahim düzeldi falan dedi de ben ne bileyim güvendim zaten güvenmeyip napacaktim ki neyse üstün e 3 deneme yaptım bile 4.denemede pozitif olfu ama bebeğin kalbi 11.haftada durdu kürtaj oldum biz ise rahimde sıkıntı yok diye bi rahatız ki neyse ankarada tedaviye karar verdik doktor illa rahim filmi istiyorum dedi arata kürtaj girmus rahim filmi şart dedi yaptım iyiki de yapmıştım şubatta bir yaptık ki rahimde rahmi ortadan ikiye bölen kocaman perde var doktor bu rahimle tutma şansı yüzde 10 tutsada 14.haftadan sonra düşük yaparsın çok riskli gruptasin dedi dünya başıma yıkıldı da ben altında kaldım sandım ankara daki doktoru aradım tedavisi mümkün dedi artık inanır mıyım sanırım türkiye de ınstagramda sonucu yollamadigim doktor kalmadı hepsi de aynı şeyi söyledi histereskopi dedi mart ayında yaptırdım o kadar rahat geçti ki önceki ameliyatta hiçbir duzeltilme olmamasına rağmen agridan olecem sandım ama ikinci ameliyatta tek agıran şey damar yolu açmak oldu eşim benim o kadar iyi olduğumu görünce şok oldu çünkü öncekinde sesim hastanede yankilaniyordu yaptıracağın doktoru çok iyi seç ben ilk doktoruma sorgusuz sualsiz güvendigim için çok pişmanım bu arada bendeki bozukluk normal ultrason da bile görünen bir şeymiş o kadar büyüktü yani ama ne diyim rabbim iyilere denk getirsin hepimizi kusura bakma ya çok uzun yazdım cenem düştü halbuki sen sormadın bile
Hayır hiç öyle düşünme yaptır kuzum şansımızı ne artiriyirsa denemek zorundayiz rabbim yüzümüzü güldürsün çok duydum çizik atılıp tutanları inşallah vesile olur hayırlısı ile atlat hiç korkma dediğim gibi doktora güveniyorsan sıkıntı yok dedim ya en ufak ağrı hiçbir şey hissetmedim çok korkarak gittim ama korktuğum gibi olmadı ağrı kesici getirdi hemşire o ne dedim ağrı kesici dedi istemiyorum dedim kadın bakıp gülümsedi iyi de bu sizin hakkınız diyo olmayan ağrıya niye iğne vurulatim dedim eşim bakıp gülüyor ya iyi misin sahiden öncekinde yırtindın ağrı kesici diye 5 kere yapilmist oncekinde ama dedim ya çok güzel çok rahat geçti sende strs yapma herşey güzel olsun inşallah doktorun kim hangi merkeze gidiyorsunAy canım valla çok iyi açıklamıssin yazman c[k güzel olmuş teşekür ederim.Ya kuzum benim 2 tane negatif denemem Birde Benimde kalp durmasıyla düşüğum olunca artık şart oldu Histereskopı.En son kürtaj olmuştum ocakta Zaten.Benim kaç doktor baktı ultrasonda normal herşey,bir kere rahîm filmi çekildim oda normal.Doktorunma güveniyorum inşallah herhangi bir hasar vs. Olmadan yapar Histereskopiyi.Zaten herhangi bir sorun yoksa çizik atılıp çıkılacak aslında bende diyorum bazen gerek varmı boş yere mi yaptıracağım diye ama aklımda soru işareti de kalmasın istiyorum
Diğer arkadaşları bilmiyorum bende de var canım. Sanki kaç yıldır uğraştığım bu değilmiş. Değişik duygular. İnşallah annelik duygusunu tadınca unutacağız bunlarıHayırlı geceler hanımla nasipse bu ayın 25 i gibi ilk tüp bebek denememin transferi gerçekleşecek ama o kadar korkuyorum ki anlatamam karmakarışık hislerim pozitif sonuçtan da korkuyorum negatif ten de bu normal mi sizler de böyle oldunuz mu o kadar korkuyorum ki sen gerçekten çocuk istiyo musun diye sorar oldum kendime ya ben karma karışığım nasıl çıkacağım bu duygusallıktan engel olamıyorum bu duygulara
Ya cidden öyle karmakarışık bir tarafım eşime ertelesek demeyi düşünüyo Bi tarafım saçmalama gelsin artık emryon rahmine diyo sonra da arkasından takip eden layık olabilecek iyim kaldırabilecek miyim başarabilecek miyim korkuları sonrasında da böyle düşündüğüm için kendime kızma nasıl Bi çıkmaz, dallas buuDiğer arkadaşları bilmiyorum bende de var canım. Sanki kaç yıldır uğraştığım bu değilmiş. Değişik duygular. İnşallah annelik duygusunu tadınca unutacağız bunları
Hepimiz farkli sekilde adet olurken, kimi agrili kimi agrisiz vb., farkli tedavi patikalari izlerken nasil ayni belirtileri versin vucudumuz?? Stresi birakin, tutup tutmamasi icin yapacak hicbirsey yok, test gununuzu bekleyin sadeceKızlar yardım edin transferimin bugun 3. Günüm hala akıntım yok kup kuruyum agrım oluyor ilk defa böyle oldum korkuyorum adet olucam diyr herkes bişey diyo . Akıntı şart dıyo baska bi formda da bi bayan kupkuruydum ordan anladım hamile oldugumu diyo şaşırdım kaldım sabahtan beri aglıyorum hıç umudum kalmadı . Allah rzası için bişey diyin
İnşallah canım inşallah benimde güzel geçer herhangi bir sorun olmadan.Ankara Memorial e gidiyorum canım Aygül demirolHayır hiç öyle düşünme yaptır kuzum şansımızı ne artiriyirsa denemek zorundayiz rabbim yüzümüzü güldürsün çok duydum çizik atılıp tutanları inşallah vesile olur hayırlısı ile atlat hiç korkma dediğim gibi doktora güveniyorsan sıkıntı yok dedim ya en ufak ağrı hiçbir şey hissetmedim çok korkarak gittim ama korktuğum gibi olmadı ağrı kesici getirdi hemşire o ne dedim ağrı kesici dedi istemiyorum dedim kadın bakıp gülümsedi iyi de bu sizin hakkınız diyo olmayan ağrıya niye iğne vurulatim dedim eşim bakıp gülüyor ya iyi misin sahiden öncekinde yırtindın ağrı kesici diye 5 kere yapilmist oncekinde ama dedim ya çok güzel çok rahat geçti sende strs yapma herşey güzel olsun inşallah doktorun kim hangi merkeze gidiyorsun
Doğru söylüyorsun moral bozmamak gerekiyor, demek doğru zaman şu an değilmiş.Ama heyecanla bekliyordum seni de ben. Tatil mükemmel bir fikir.Kızlar ben bu ay başlayamadim malasef tedaviye.Doktorum 2 ay takviye verdi eşime de iğne verdi.Biraz rezervim düşükmus yani neden böyle olmuş anlamadım açıkçası.2 adet öncesi gittiğimde fakültede 12 folikül saymıştı doktor.Herneyse tedavim Ağustos da başlayacak muhtemelen taze transfer olur, temmuzda da Histereskopı olacağım.Yine aynı tarihlerde olacak tahmin ettiğim gibi Moral Bozmak Yok,2 ay çok sağlıklı beslenip stres yapmadan geçireceğim, hatta bu tatile gidip kafa dağıtmak istiyorum