Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S Saturnyildizi canım cok sayfa bırıkmıs okudum ama denk mı gelmedım sen mı yazmadın bılemıyorum🙈 sende nasıl gıdıyor beklemek bı daha test yapmadın mı
Yok canım test yapmadım töbe ettim🤭😀 dün moralim bozuldu biraz ama bugün düşünmüyorum olcağı varsa olur🤗 bugün biraz duygusalım annem geliyor aklıma hep ağlayıp duruyorum onun dışında iyim şükür biraz kasık ağrılarım oluyor ara ara😊 sende durumlar nasıl keşke çıksaydı bugün testin çok merak ediyorum 💃

olsun vardır bir hayır demekki daha erkenmiş hem sonuç pozitif olursa pazartesi gittiğinde tekrar kan verirsin iki gün geçmiş oluyor 😍
ya sorma sorma 😅
Yok canım test yapmadım töbe ettim🤭😀 dün moralim bozuldu biraz ama bugün düşünmüyorum olcağı varsa olur🤗 bugün biraz duygusalım annem geliyor aklıma hep ağlayıp duruyorum onun dışında iyim şükür biraz kasık ağrılarım oluyor ara ara😊 sende durumlar nasıl keşke çıksaydı bugün testin çok merak ediyorum 💃
Canım sonucumuz ne olursa olsun rabbım gonlumuze teslımıyet versın cunku hıc korkularımız endiselerımız bıtmeyecek kucaga alana dek 😞 keşke cıksaydı bende meraklanıoum 🙈

Meraba tek başıma oldum hep esim hic yok canim ailelere de demedik gitmeden önce dolma yaptim koydum dolaba transferden sonra geldik esim yanına cacık yapti yedik yatakta yedim ben transferden 30 dk snra kalktım mecbur çünkü çişim gelmisti 3 saat adana hatay yol yaptık yattim geldim neyse ilk gece bende panik atak krizi oldu ama esim uyudu umursamaz bile normalde zaten 1. Gun evde ufak ufak tuvalete falan iste kalktım 2. Gun esim tavuk kavurdu salata yapti ( sadece bugün yemek yapti ) yedik ama genelde yattim bu arada çamaşırları makineye attim yavaş yavaş kovaya koymadan alıp elimle az az götürüp askıya attim çünkü fitil kullanıyorum ve sürekli akintim var abartısız gunde 10 kilot kirleniyor dun 3. Günümdü mantık vardi buzlukta onu hasladim yogurtladim bugun 4. Günüm kalktım bir tarhana çorbası haşlanmış nohuttan az bise nohut yemeği yaptim yoğurtla onu yedik banyo daha yapmadım ama 3. Gun yani dün saçımı yikadim abdest alırken zaten el ayak günlük yıkanıyor koltuk altını da sabunla yıkıyorum ama hala dus almaya korkuyorum eğilip kalkma konusunda bence sıkıntı olmaz çünkü ağır iş ağır kaldırma falan olmazsa sorun olmaz sicak su asla olmamali
Merhaba canım Adana da mı tedavi görüyorsunuz. Umarım bebişin sağlıklı bi şekilde seninledir hayırlı sonuçlar alırsın 🥰🥰

Kızlar merhaba,
Bugün transfer sonrasi 9. Günüm bu zamana kadar hep kasık ağrımm vardi buraya da yazmıştım ama biraz önce çok az pembe lekelenmem oldu ve çok panik yaptım biliyorum bu yerleşme kanaması da olabiliyor ama ben yine de çok kötü oldum ilaç kullanırken adet olmam mümkün mü lütfen cevap yazın evde yalnızım ve çok panik yaptım 😔🥺

Hakkımızda hayırlısı olsun inş🤲 senin güzel çıkıcak sonucun inanıyorum🤗
Canım ınsaallah hepımızın hayırlarla pozıtıf cıksın değerlerimiz sağlıkla katlansın kesemiz sorunsuz görülsün kalp atısını da duymak nasip olup 9 aylık süreç başlasın ahh gönül hepiimiz için ister nasip buyurmaksa Allahta 🤲🏼

Canımm hayırlı olsun sağlıkla katlansın değerlerınız iinşaallah🥰 🤲🏼 Bende kan verdım ama ama sonucumu alamadım 😅 hcg değerini bizimle de paylasmak ıster mısın birde unutmamı mazur gör tek mi çift mi embriyo(lar)dı☺️
Allah razı olsun tum isteyenlere nasip olsun degerim 324 cıktı tek embriyo hali hazırda 1 tane vardı zaten☺️

Merhaba sevgili hanımlar. Nezaman’dır sizi takip ediyorum ama katılmak bugüne nasip oldu.Hepimize bol şanslar inşallah bu sefer hepimizdin yüzü güler. Yaşım 38 pkoluyum Temmuzun 5de opu oldum 21 yumurtadan 9u döllendi 4 adet 3 günlük embriyo donduruldu diğer 5 adet 5 ci güne kadar bekletiliyor ,yarın belli olur kaç tanesi kalır. Allah’ın izniyle bu adetimde transfer olucam.Bu benim ikinci denemem.
Merhaba opu günümüz aynı ben de yarın transfer olacağım sizin taze transfer olmayacak mı. Buna neye göre karar veriyorlar bana sadece yarın için transfer olacağım söylendi olmama ihtimali de var mı ?

Kızlar merhaba,
Bugün transfer sonrasi 9. Günüm bu zamana kadar hep kasık ağrımm vardi buraya da yazmıştım ama biraz önce çok az pembe lekelenmem oldu ve çok panik yaptım biliyorum bu yerleşme kanaması da olabiliyor ama ben yine de çok kötü oldum ilaç kullanırken adet olmam mümkün mü lütfen cevap yazın evde yalnızım ve çok panik yaptım 😔🥺
Canım doktorunla gorustunmu bence sormadan bşrsey kullanma

İyi akşamlar hanımlar bugün çok şükür keselerini gördüm hatta az daha olsa kalp atışlarını bile dinledim 2 bebegim de benimle allahima binlerce şükür 🤲🏻🧿 rabbim isteyen dileyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın ins bizlerede kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin 🤲🏻🥰💚
Hayırlı olsun öncelikle, gözünaydın 🥰 kaçıncı haftadasın karından mı muayene ettiler ☺️

X