Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba
30 Haziran da transfer oldum bugün 8. Günüm ara ara kasıklarıma ağrı giriyor özellikle hareket halindeyken oluyor ve olduğum yerde kaliveriyorum ağrıdan bu tarz ağrılari belirti olarak görmeli miyim yoksa kullanmış olduğumuz ilaçlar bu tarz yan etkiler yapar mı ? Pozitifi görüp hamile olan arkadaşlar bu tarz belirtiler yaşamış mıydı bilgilerinize ihtiyacım var
Benim de ağrılarım oluyordu o şekil kramplar giriyordu çok şükür sonuç pozitif oldu kişiden kişiye değişiyor belirtiler inşallah sizinki de tutunma ağrılarıdır 🥰🤲

Bana yazacak mı bilmiyorum bakalım hayırlısıyla transfer olsun da bakalım kimisi transfer öncesi veriyor
Inan kafam oldu 1 milyon goguslerim transfer gününe kadar ağrıyordu suan tık yok arada adet sancim oluyor o da cok nadir ama tutmaması için de sebep yok yani bekliyorum test günümü evet ama gel de bana sor nasıl bekliyorum kuzum bugun transfer günüyle beraber 3. Gun

Inan kafam oldu 1 milyon goguslerim transfer gününe kadar ağrıyordu suan tık yok arada adet sancim oluyor o da cok nadir ama tutmaması için de sebep yok yani bekliyorum test günümü evet ama gel de bana sor nasıl bekliyorum kuzum bugun transfer günüyle beraber 3. Gun
Inanin hic biri tutma belirtisi degil. Tutmama belirtisi de degil. Benim de agrilarim geldi gecti. Hala goguslerim bazen sizliyor bazen geciyor. Bunlarin hepsi aldigimiz ilaclardan. Siz surekli yatmayin da arada 5 dk yuruyun sonra yatin. Insallah tutmustur. Tutmadiysa da bir sey soylemem gerek "Sizin sucunuz degil" hic bir anne adayinin hatasi degil. Bir zaman var, biz bilmiyoruz? elimizden geleni yapiyoruz, insanlar bebek dusurmek icin damlardan atliyor ama düşmüyor. Bazi seylerin zamanini bilemiyoruz. Siz bilincli olun. Kendinize dikkat edin ama sonuc ne olursa olsun kendinizi suclamayin. Sacinizi yikamaniz 15 dk ayakta durmaniz, unutup egilmeniz, inanin bunlardan dolayı birakmaz bebek sizi.

Benim de ağrılarım oluyordu o şekil kramplar giriyordu çok şükür sonuç pozitif oldu kişiden kişiye değişiyor belirtiler inşallah sizinki de tutunma ağrılarıdır 🥰🤲
Yaa Allahım inşallah nasip eder 🙈 ilaçlardandir diye kendimi inandırmaya çalışıyorum ümitlenmemek için ama içimden bir ses sanki farklı bir ağrı diyor mutlu oluyorum 🥰

benim ilk denememde böyle olmuştu kimyasal gebelik cnm hiç üzülme tabiiki insan üzülüyor ne desem boş ama ikinci denemeyi çok ara vermeden yap inş ikincide kavuşursun bebeğine cnm ❤️
Bu ikinci denemdi canım. İlkini yaptıktan 5 ay sonra bunu denedik. Bu sefer beklemek istemiyorum. Diğer adetle yaparlar mı? Tecrubeliler yazabilir mi

Inanin hic biri tutma belirtisi degil. Tutmama belirtisi de degil. Benim de agrilarim geldi gecti. Hala goguslerim bazen sizliyor bazen geciyor. Bunlarin hepsi aldigimiz ilaclardan. Siz surekli yatmayin da arada 5 dk yuruyun sonra yatin. Insallah tutmustur. Tutmadiysa da bir sey soylemem gerek "Sizin sucunuz degil" hic bir anne adayinin hatasi degil. Bir zaman var, biz bilmiyoruz? elimizden geleni yapiyoruz, insanlar bebek dusurmek icin damlardan atliyor ama düşmüyor. Bazi seylerin zamanini bilemiyoruz. Siz bilincli olun. Kendinize dikkat edin ama sonuc ne olursa olsun kendinizi suclamayin. Sacinizi yikamaniz 15 dk ayakta durmaniz, unutup egilmeniz, inanin bunlardan dolayı birakmaz bebek sizi.
Canim haklisin ama büyük hüsranla yaşamış 2 kez kaybetmiş biri için bu söylediklerin de zor gülüm be yani insan istiyor ki olsun hemen ah ah Rabbım kimseye yaşatmasın zor gerçekten hele beklemek o daha da zor inan kalkıp evde yürüyorum daha once yazmıştım ya evde tek olduğum için işleri yapmak yemek falan yapmak zorundayım of şu testi ne zaman yapabilirim acaba yaa

Eklentiler

• 20210708_170157.jpg
    20210708_170157.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 67
Bu ikinci denemdi canım. İlkini yaptıktan 5 ay sonra bunu denedik. Bu sefer beklemek istemiyorum. Diğer adetle yaparlar mı? Tecrubeliler yazabilir mi
benim ilk denememdi, transfer olamadım ve yeniden doktora gidip sordum hemen bir kez daha deneyebilir miyiz diye, temmuz adeti geçsin, ağustos adeti ile başlayabiliriz dediler.

benim ilk denememdi, transfer olamadım ve yeniden doktora gidip sordum hemen bir kez daha deneyebilir miyiz diye, temmuz adeti geçsin, ağustos adeti ile başlayabiliriz dediler.
bir arkadaşım daha böyle yapmıştı, mart'ta ilk denemeyi yaptılar, olmayınca nisan geçti mayıs'ta tekrar denediler.

X