Rabbim insallah sana dünya güzeli bri kız evladı nasip eder o üzüntülerin ardından gelen sevinç gözyaşları dökersiniz insallah mutluluktan insalalh
Gerçekten zor ama yaa biz ailelere söylemedik tup bebek sürecimizi ama baya zorlandım ben özellikle oksapar vurulcam hergun esim vuruyor o gidince kendi kendime vurcam mecbur ama cok yakiyorBenim eşimde bayram sonuna kadar yok bakalım Tekiim ben de film izlerim artık kuzum ya aynen
Oksapar göbekten mi yapılıyor rapor çıkarttınız mı canımGerçekten zor ama yaa biz ailelere söylemedik tup bebek sürecimizi ama baya zorlandım ben özellikle oksapar vurulcam hergun esim vuruyor o gidince kendi kendime vurcam mecbur ama cok yakiyor
Raporum yok aile hekimine yazıldı canm ben 2 gündür koldan yapıyorum göbekten korktum ama mecbur göbekten de olcam artık sanırım yalnızken anca göbekten yapabilirim çünküOksapar göbekten mi yapılıyor rapor çıkarttınız mı canım
Daha 5.gunun erken gebelik testi değil bide sanirim...hayalet cizgi var ise bence cok guzelerken gebelik testi mi alsan bir de
Bugün aklımdaydın canım yazmanı bekliyordum inş hayırlı sonuçlar alırsınKızlar nasılsınız yazamadım bayadir. Güzel haberler vardır umarım. Ben bugün tekrar kan verdim 15. Gün. Yükselmiş mi diye bakılacak ama bı de idrar testi yaptım. Işıkla bakınca anca görünüyor. 12. Gün baya koyuydu çizgi. Korktuğumuz başımıza geldi sanırım kimyasal oldu. Yoksa böyle çıkmazdı. Çok üzgünüm
İnşallah canımBugün aklımdaydın canım yazmanı bekliyordum inş hayırlı sonuçlar alırsın
Bu neye göre belirleniyor biliyor musunuz? Embriyo hücre sayısına göre mi? Teşekkürler şimdiden5. Gun ebriyosu 4bb kalite
Ilaclarin etkisi ile oluyor.Tabiki tutunma yasaniyorsa o nedenle de olabilir..Benim hamile kaldigim denemede hicbir belirti agri sizi olmadi.. negatif aldigim denemelerde kasik agrilarim oldu..Kisiden kisiye degisir insallah hamilelik belirtisidir..Kızlar merhaba
30 Haziran da transfer oldum bugün 8. Günüm ara ara kasıklarıma ağrı giriyor özellikle hareket halindeyken oluyor ve olduğum yerde kaliveriyorum ağrıdan bu tarz ağrılari belirti olarak görmeli miyim yoksa kullanmış olduğumuz ilaçlar bu tarz yan etkiler yapar mı ? Pozitifi görüp hamile olan arkadaşlar bu tarz belirtiler yaşamış mıydı bilgilerinize ihtiyacım var
Cok gecmis olsun. Cok gecmid olsun. En kisa zamanda tum bunlari unutturacak mutluluklar yasamanizi dilerim.Arkadaşlar değerim düşmüş 12,62. İlaçları kesiyorum. 3 gün sonra tekrar test istediler.
erken değil mi canım. bugün 6.gününüz sanırımKızlar test yaptım ama yok gibi bence
Canım rabbim yardımcın olsun inşaallahArkadaşlar değerim düşmüş 12,62. İlaçları kesiyorum. 3 gün sonra tekrar test istediler.
erken değil mi canım. bugün 6.gününüz sanırım
Evet erken canım bi fikir olur diye belki bi umut diye yapmıştım ama az önce yaptımerken değil mi canım. bugün 6.gününüz sanırım
İnşallah öyledir, pazartesi öğreneceğim bendeIlaclarin etkisi ile oluyor.Tabiki tutunma yasaniyorsa o nedenle de olabilir..Benim hamile kaldigim denemede hicbir belirti agri sizi olmadi.. negatif aldigim denemelerde kasik agrilarim oldu..Kisiden kisiye degisir insallah hamilelik belirtisidir..
İnşallah hepimiz"
Cok gecmis olsun. Cok gecmid olsun. En kisa zamanda tum bunlari unutturacak mutluluklar yasamanizi dilerim.
Teşekkür ederim canım, AminCanım rabbim yardımcın olsun inşaallah
Evet erken daha canımm moral bozmadan inşaallah beklemeye devamEvet erken canım bi fikir olur diye belki bi umut diye yapmıştım ama az önce yaptım