Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah güzel bir kızım olacak ona neler aldim daha şimdiden ayakkabılar elbiseler zibinlar Rabbım bana iki kez nasip etti ama karnımda kaybettim inşallah bu kez olacak dua edin ne olur

İnsa
İnşallah canım. Kaset testti ve günün 3. İdrariydi ama yine de böyle olmamaliydi

Insallah güzel bir kızım olacak ona neler aldim daha şimdiden ayakkabılar elbiseler zibinlar Rabbım bana iki kez nasip etti ama karnımda kaybettim inşallah bu kez olacak dua edin ne olur
Rabbim insallah sana dünya güzeli bri kız evladı nasip eder o üzüntülerin ardından gelen sevinç gözyaşları dökersiniz insallah mutluluktan insalalh

Benim eşimde bayram sonuna kadar yok bakalım Tekiim ben de film izlerim artık kuzum ya aynen

dur canım bi bekle kan sonucunu hemen karamsarlığa kapılma

Fotoğraf atarmısin canim..

Canım atamam iş yerindeyim açık ofis çalışıyorum akşam atarım ama arkadaşım da ikinci çizgi çok silik varla yok arası dedi inşallah öyledir ama tabi yorumlarınızı çok merak ediyorum yalnız kalırsam hemen atarım gerçi belli olur mu ki foto da bilmiyorum ya ben yanlış görüyorum ya da gerçekten negatif ama modumu düşürmedim

Daha 5.gunun erken gebelik testi değil bide sanirim...hayalet cizgi var ise bence cok guzel erken gebelik testi mi alsan bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…