- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Kuzum haklsın aynen her kafadan bir ses çıkıyorcok fazla takılmayın bence :) sağlıklı az ve öz olsun yeterlidir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum haklsın aynen her kafadan bir ses çıkıyorcok fazla takılmayın bence :) sağlıklı az ve öz olsun yeterlidir :)
Insallah güzel bir kızım olacak ona neler aldim daha şimdiden ayakkabılar elbiseler zibinlar Rabbım bana iki kez nasip etti ama karnımda kaybettim inşallah bu kez olacak dua edin ne olurValla bizim doktor hemen transferden sonra kaldırıp lavobaya gönderiyormuş sonra da evine pyle olsa neden hemen eve göndersinler tutunacak olan her turlu tutunur yeter ki Rabbim nasip etsin kendini yıpratma rahat ol ve olacağına İnan inşalalh
İnşallah canım. Kaset testti ve günün 3. İdrariydi ama yine de böyle olmamaliydiInsallah oype değildir canim cok üzücü oluyor
Ben yasadim onu 2 kez.. idrarda koyulasmasi gerekirken siliklesti kanda deger dustu...sonra 2 3 gun sonra bir test daha yapayım dedim cok koyu 2.cizgi cikti bu kez kana kostum ama değer cok düşmüştü cok aci üzücü insallah idrar testi yanilticidir insallah degerin yukselmistir
Ayni marka testmiydi Ben idrar testlerine pek güvenemiyorum yaşadığım şeyden dolayı...kan ne zaman cikacak
1 saat sonra çıkacak canımAyni marka değildi bu sefer
Rabbim insallah sana dünya güzeli bri kız evladı nasip eder o üzüntülerin ardından gelen sevinç gözyaşları dökersiniz insallah mutluluktan insalalhInsallah güzel bir kızım olacak ona neler aldim daha şimdiden ayakkabılar elbiseler zibinlar Rabbım bana iki kez nasip etti ama karnımda kaybettim inşallah bu kez olacak dua edin ne olur
Benim eşimde bayram sonuna kadar yok bakalım Tekiim ben de film izlerim artık kuzum ya aynenRabbim bizimle bol bol film izle netflix al ben oyle yaptim yoksa patlardim düşünmemek için candy indirdim oynuyorum tiktok izliyorum falan onsallah sağlıkla ve güzel haberlerle gecer bugünler benm eşimin bir de ilçe gorevi cikti simdi off hayırlısı olsun bakalım 7 gün de öyle yok yalnız kalcam
bu arada birde fitili ileri ittirdikten sonra makyaj pamuğu koyuyorum dışarı akmıyorAnladım canım yastık koyma olayını deneyeyim
Aaaa sonra o pamuk ne oluyorbu arada birde fitili ileri ittirdikten sonra makyaj pamuğu koyuyorum dışarı akmıyor
dur canım bi bekle kan sonucunu hemen karamsarlığa kapılmaKızlar nasılsınız yazamadım bayadir. Güzel haberler vardır umarım. Ben bugün tekrar kan verdim 15. Gün. Yükselmiş mi diye bakılacak ama bı de idrar testi yaptım. Işıkla bakınca anca görünüyor. 12. Gün baya koyuydu çizgi. Korktuğumuz başımıza geldi sanırım kimyasal oldu. Yoksa böyle çıkmazdı. Çok üzgünüm
tuvalete gittiğimde düşüyor o zamana kadar da zaten fitil içimde erimiş oluyorAaaa sonra o pamuk ne oluyor
İnşallah canım.dur canım bi bekle kan sonucunu hemen karamsarlığa kapılma
Testler farkli ise guvenme hic...artacaktır degerin insallah sabırsızlıkla bekliyoruz1 saat sonra çıkacak canım
AminnnTestler farkli ise guvenme hic...artacaktır degerin insallah sabırsızlıkla bekliyoruz
İyi bakalım son çare baktık olmadı koyarız ya var ya cok korü bir şey o fitil koyma olayı yatuvalete gittiğimde düşüyor o zamana kadar da zaten fitil içimde erimiş oluyor
Fotoğraf atarmısin canim..Kızlar dayanamadım tabiki gittim test aldım ve yaptım az önce tek çizgi çıktı sonra ışıkta baktım çok çok dikkatli bakınca ikinci çizgi var gibi ya da bana öyle geliyor 3 temmuz transfer günümdü
Fotoğraf atarmısin canim..
Daha 5.gunun erken gebelik testi değil bide sanirim...hayalet cizgi var ise bence cok guzel erken gebelik testi mi alsan bir deCanım atamam iş yerindeyim açık ofis çalışıyorum akşam atarım ama arkadaşım da ikinci çizgi çok silik varla yok arası dedi inşallah öyledir ama tabi yorumlarınızı çok merak ediyorum yalnız kalırsam hemen atarım gerçi belli olur mu ki foto da bilmiyorum ya ben yanlış görüyorum ya da gerçekten negatif ama modumu düşürmedim