Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende varım bu adetimde başlıyoruz nasip olursa inşllh hepmz hayırlı haberler alırız

Merhaba; ben de haziran sonu yada temmuz sonu tedaviye başlamaya karar verdim. Şuan doktorun tavsiyesi ile diyetteyim, kendimi hazır hissettiğimde gideceğim bakalım, bir yandan da araştırıyorum.

3 kez biyokimyasal gebelik yaşadım ve 1 yıldır gebe kalamadım tekrar. Yapılan araştırmada kan pıhtılaşmam olduğu ve eşimin de spermlerinde önceden olmayan sorunlar tespit edildiğini öğrendik.
öncesinde medical park Bahçelievler hastanesinde irina ergüle gidiyorduk. Memnunduk ama 6 ay yumurtlama takibi ile bir sonuç alamadık. Sperm testi istese belki tüp bebeğe yönlendirirdi o da..
Florya medical park hastanesinde Doc. Dr. Hediye Dağdeviren ile görüştük, bizi tüpbebeğe yönlendirdi, adetinin ilk günü ara planlayalım görüşelim dedi.
Acaba daha önce kendisine muayene olan var mı? Tüp bebek için güvenilir bir yer mi ? Yada nelere dikkat etmem gerekiyor? burası için yorum yapabilecek olan var mı?

Daha önce tüp bebek ile ilgili bir bilgim yoktu ilk kez cuma günü araştırmaya ve düşünmeye başladık. Bir hafta olmadı.. yumurta kalitesi ve kaç tane embriyo olulur acaba stresine girdim bile .. Yardıma ihtiyacımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…