- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
İlaçlar duygu değişimi çok yapar canım ben sakin bir insanım ilaçları kullandıkça asabi olmuştum herşeye çabuk sinirleniyodum
Çok büyük ihtimalle opu belli olacak canımKızlar benim yarın randevum var, ilaçları kullanmamın da 7. Günü. Bu sefer doktor şu zaman alırız yumurtaları diye bir şey söyler mi bir aksilik yoksa?
AnneeciiiimÇok büyük ihtimalle opu belli olacak canım
Evet canımC Capanin Gururu Teyom sende kasık ağrısı olmuş muydu ilaçlardan dolayı?
İyi ya sevindim, telaş yaptım biraz. Teşekkür ederimEvet canım
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Demek ki bir problem varmış ve çözülmüş olduKızlar bugun histereskopi oldum polip alındı çok şükür gözükmüyodu ultrasonda ama histereskopi iyiki olmuşum
İnşallah canımGeçmiş olsun ve hayırlı olsun. Demek ki bir problem varmış ve çözülmüş oldu
Çok geçmiş olsun canım. Gelsin bebiş inşallahKızlar bugun histereskopi oldum polip alındı çok şükür gözükmüyodu ultrasonda ama histereskopi iyiki olmuşum
İnşallah canımÇok geçmiş olsun canım. Gelsin bebiş inşallah
Bende varımMerhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Geçmiş olsun canım hadi hayırlısıyla gelsin bebişKızlar bugun histereskopi oldum polip alındı çok şükür gözükmüyodu ultrasonda ama histereskopi iyiki olmuşum
Çok sağol canım benmGeçmiş olsun canım hadi hayırlısıyla gelsin bebiş
Hayırlı olsunselam kızlar inş aktif bir başlıktır burası . Sebepsiz inf-14 haziran trans tarihim 2.denemem olacak.
Günaydın canım