Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım.İlk tedavimde hiç tutmadı sonrasında tuttu hatta iki embriyom da tuttu ama biri hiç gelişmedi diğeri de kalbi durdu.Bizde şiddetli erkek infertilitesi var malasef çok tedavi de gördu eşim ama değişmiyor tek şansımız tüp Bebek.Doktorum kaliteli embriyolarda düşük olduğu için Histereskopı önerdi, aslında ultrasonda ve rahim filminde sorun yoktu ama yinede içimiz rahat etsin dedi.Tabi herşeyden önce nasip olmayınca olmuyor
Şiddetli erkek interfilitesi tespiti sadece semen analizi ile mi yapıldı acaba? Başka hangi testleri yaptırdınız ve nerede?

Ben de 3 Haziran da başladım, Gonal-F 900 lükten her gün 300 lük doz vuruluyorum. bir de Merional diye bir iğne verdi, yumurtaların büyümesi için, şimdi de bugün cetrotide diye yeni bir iğneye başladık, vaktinden önce yumurtaların çatlamaması içinmiş. İlk defa olacak inşallah herkes gönlüne göre hayırlısıyla en kısa zamanda evlat sahibi olsun.

Evet hazırlıklı olun, bir ağlayıp bir gülebilirsiniz. Aslında dışardan bakınca çok komikmiş😂
Hormon aliyoruz bir sürü 🤪
Bugün Cafe de çay içerken ağladım. Evet, çay içiyordum bir yandan😂
Cay içerken aglamanin tadi bi baska ühü ühü drken bi yandan da cay hüpletmek 🤣🤣
Ben de 3 Haziran da başladım, Gonal-F 900 lükten her gün 300 lük doz vuruluyorum. bir de Merional diye bir iğne verdi, yumurtaların büyümesi için, şimdi de bugün cetrotide diye yeni bir iğneye başladık, vaktinden önce yumurtaların çatlamaması içinmiş. İlk defa olacak inşallah herkes gönlüne göre hayırlısıyla en kısa zamanda evlat sahibi olsun.
Aynen öyle sondaki igne hepsini ayni boyda tutmak icin. Hadi hayırlısı olsun 🤲🏼

Bende şuralarda bi yerde yerimi alıyım adet olmak için gün sayıyorum . Adetin 21 ci günü kontrole gideceğim ve galiba yumurtalar eşit büyüsün diye iğne olacağım . Tam süreçle ilgili bilgim yok . Uzun protokol olacak gibi geliyor bana , adet olsam arayıp sorucam bi olamadım 😂

Amin inşallah🧡

Hormon aliyoruz bir sürü 🤪

Cay içerken aglamanin tadi bi baska ühü ühü drken bi yandan da cay hüpletmek 🤣🤣

Aynen öyle sondaki igne hepsini ayni boyda tutmak icin. Hadi hayırlısı olsun 🤲🏼
Ahahhhhhaha sorma, bugn bir de kahvaltı yaparken denemek istiyorum, o kesin tadından yenmez😂😂 ühü ühü peynirim nerde😂😂😂

Bende şuralarda bi yerde yerimi alıyım adet olmak için gün sayıyorum . Adetin 21 ci günü kontrole gideceğim ve galiba yumurtalar eşit büyüsün diye iğne olacağım . Tam süreçle ilgili bilgim yok . Uzun protokol olacak gibi geliyor bana , adet olsam arayıp sorucam bi olamadım 😂
Hadi hayırlısı olsun🙃 o zaman bir an önce adet ol da beraber takip edelim süreçlerini. İnşallah çok güzel biter sonu🧡

Şiddetli erkek interfilitesi tespiti sadece semen analizi ile mi yapıldı acaba? Başka hangi testleri yaptırdınız ve nerede?
Sayısız sperm tahlili verdik, kaç tane verdik şimdiye kadar inanın hatırlamıyorum.Hormon testleri, genetik testler ve elle muayene normal.Tikanıkligında olmadığını söylediler,ama genelde eşimde 1,5 ml meni çıkıyor.Neyse sayısız takviye vs. O kadar para harcadık ki hiç artış olmadı.En sonunda Ankara'ya Kaan Aydos a gittik, spermden bakılan bir test varmis onu verdik bir genetik merkezinde.Sonuca göre eşimin dogistan sperm üreten kök hücreleri eksik ve zayıfmis.Yani 1000 tane kök hücre varsa atıyorum 1 tanesinde üretim oluyormuş bununda hepsi dışarı çıkmıyormus.Aslinda bize tese önerdi ama sonuçta azda olsa çıkış var eee embriyolarda ilerliyor 5.gune o sebeple tese düşünmüyoruz.Tup bebekle olana kadar deneyeceğim, Bizim sürecimiz böyle.Malesef eğer doktorun dediği doğruysa sadece denk gelmiş öyle nasıl göz rengimiz degismezse eşimin durumu da ne kullanırsak kullanalım değişmezmis ki öyle de oldu.Yine takviye vs, vs kullanıyoruz en azından tüp bebek öncesi kaliteyi artırsın diye,

Sayısız sperm tahlili verdik, kaç tane verdik şimdiye kadar inanın hatırlamıyorum.Hormon testleri, genetik testler ve elle muayene normal.Tikanıkligında olmadığını söylediler,ama genelde eşimde 1,5 ml meni çıkıyor.Neyse sayısız takviye vs. O kadar para harcadık ki hiç artış olmadı.En sonunda Ankara'ya Kaan Aydos a gittik, spermden bakılan bir test varmis onu verdik bir genetik merkezinde.Sonuca göre eşimin dogistan sperm üreten kök hücreleri eksik ve zayıfmis.Yani 1000 tane kök hücre varsa atıyorum 1 tanesinde üretim oluyormuş bununda hepsi dışarı çıkmıyormus.Aslinda bize tese önerdi ama sonuçta azda olsa çıkış var eee embriyolarda ilerliyor 5.gune o sebeple tese düşünmüyoruz.Tup bebekle olana kadar deneyeceğim, Bizim sürecimiz böyle.Malesef eğer doktorun dediği doğruysa sadece denk gelmiş öyle nasıl göz rengimiz degismezse eşimin durumu da ne kullanırsak kullanalım değişmezmis ki öyle de oldu.Yine takviye vs, vs kullanıyoruz en azından tüp bebek öncesi kaliteyi artırsın diye,
Allah yardımcınız olsun, hiç yaşamamış gibi sağlıklı sıhhatli yavrularınız olsun inşallah 🙏🏾 Çok zor bir süreç gerçekten, 1 deneme bile beni psikolojik olarak yıprattı. Doktorlar zaten tacir olmuş, herkes ayrı telden çalıyor. En iyi doktoru bulmak ve tabi ki Allah nasip ettiyse olur diyorum artık.

Allah yardımcınız olsun, hiç yaşamamış gibi sağlıklı sıhhatli yavrularınız olsun inşallah 🙏🏾 Çok zor bir süreç gerçekten, 1 deneme bile beni psikolojik olarak yıprattı. Doktorlar zaten tacir olmuş, herkes ayrı telden çalıyor. En iyi doktoru bulmak ve tabi ki Allah nasip ettiyse olur diyorum artık.
Maalesef öyle.Allahim hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp Etsin.Bi sağlıkla doğursam herşeyi unutacağım da eşimde nnede çok yiprandik Manevî olarak.İkimizde çalışıyoruz para bir şekilde halloluyor ama manevi olarak çok yoruldum özellikle eşim kendini daha kötü hissediyor.2 yumurta toplamam oldu.Daha 1 yıl olmadan 3 kere transfer oldum, birini saymıyorum gerçi keşke dondurmasaydım dedim hatta.Simdi 3.kez yumurta toplama olacak,bir kaç güne tedavim başlayacak inşallah.Ama olacak inşallah ben inanıyorum, olana kadar pes etmek yok .En son yaptığım düşükten sonra daha da bir inandım, Rabbim nasıp edecek bir gün en güzelinden🤲🐣

Kizlar merhaba bugun adetimin 23. Gunu ben yarin ignelere basliyorum. Yumurta toplama islemi yapilacak ignelerden sonra. Benim gibi adette baslamayan var mi ignelere
Beni doktorum 21 ci hün çağırdı . Uzun protokol olucak galiba bende tam bilmiyorum süreci , taze transfer için bende böyle yapacaklar birde önden çatlama olmasın çok sarsılmayım dşye çok fazla yumurtası olan hastalara yapılıyormuş

X