Amin inşallah canm adet tarihin ne zamam ?Bende varımbu adetimde başlıyoruz nasip olursa inşllh hepmz hayırlı haberler alırız
Iyiyim canım bildirim gelmeden uğramıyorum pek vaktim olmuyor sen nasilsjn
Strese girme simdiden hayirlisi ile hersey guzel olacak en once yaoman gereken rahatlamak stres yapmamakMerhaba; ben de haziran sonu yada temmuz sonu tedaviye başlamaya karar verdim. Şuan doktorun tavsiyesi ile diyetteyim, kendimi hazır hissettiğimde gideceğim bakalım, bir yandan da araştırıyorum.
3 kez biyokimyasal gebelik yaşadım ve 1 yıldır gebe kalamadım tekrar. Yapılan araştırmada kan pıhtılaşmam olduğu ve eşimin de spermlerinde önceden olmayan sorunlar tespit edildiğini öğrendik.
öncesinde medical park Bahçelievler hastanesinde irina ergüle gidiyorduk. Memnunduk ama 6 ay yumurtlama takibi ile bir sonuç alamadık. Sperm testi istese belki tüp bebeğe yönlendirirdi o da..
Florya medical park hastanesinde Doc. Dr. Hediye Dağdeviren ile görüştük, bizi tüpbebeğe yönlendirdi, adetinin ilk günü ara planlayalım görüşelim dedi.
Acaba daha önce kendisine muayene olan var mı? Tüp bebek için güvenilir bir yer mi ? Yada nelere dikkat etmem gerekiyor? burası için yorum yapabilecek olan var mı?
Daha önce tüp bebek ile ilgili bir bilgim yoktu ilk kez cuma günü araştırmaya ve düşünmeye başladık. Bir hafta olmadı.. yumurta kalitesi ve kaç tane embriyo olulur acaba stresine girdim bile .. Yardıma ihtiyacımız var.
Çok iyiyimmmm. Başladık tedaviye, ilaçları bekliyorum canımmmmAmin inşallah canm adet tarihin ne zamam ?
Iyiyim canım bildirim gelmeden uğramıyorum pek vaktim olmuyor sen nasilsjnC Capanin Gururu Teyom sende iyisindir umarim kuzum
Ay tüylerim dikeeennnÇok iyiyimmmm. Başladık tedaviye, ilaçları bekliyorum canımmmm
iyi yapıyorsun inşallah olur cnmValla bazen bende bıkıyorm Allah affetsinyaş 29 kilom da sadece göbekten muzdaribim onu da vermeye çalışıyorm. Şu sıralar sağlıklı beslenip spor yapıyorum tüp bebek sürecinde faydası olsun diye bakalım
Hadi bakalım Rabbim yolunu açık etsinKızlarr adet olamadım bu ay zaten çok düzensiz benim adetlerim o yüzden bugün söktürücüye başladım tarlusala,6 gün boyunca kullancam bittikten 3-5 gün sonra da adet olcam adetimin 2. günü de doktoruma gitcem hormon tahlilleri yapılacak çok heyecanlıyım bu 2. denemem olcak hazır dondurulmuş embriyo transferi bakalım transfer hangi güne denk gelir şuan hiçbirşey bilemiyorum
Heyecanlı ve karışıkAmin inşallah canm adet tarihin ne zamam ?
Iyiyim canım bildirim gelmeden uğramıyorum pek vaktim olmuyor sen nasilsjnC Capanin Gururu Teyom sende iyisindir umarim kuzum
Hadi hayırlısı, inşallah çok güzel olurKızlarr adet olamadım bu ay zaten çok düzensiz benim adetlerim o yüzden bugün söktürücüye başladım tarlusala,6 gün boyunca kullancam bittikten 3-5 gün sonra da adet olcam adetimin 2. günü de doktoruma gitcem hormon tahlilleri yapılacak çok heyecanlıyım bu 2. denemem olcak hazır dondurulmuş embriyo transferi bakalım transfer hangi güne denk gelir şuan hiçbirşey bilemiyorum
Canım niye öyle düşündün ki. Demek ki çok güzel gelişmiş yumurtalarC Capanin Gururu Teyom X xnobodyx Kızlar ben randevudan çıktım doktor Ptesi Opu diyor. Kendimi iyi hissetmiyorum, olumsuz düşünceler içimdeyim ya olmazsa diye.
Bilmiyorum. Tarih belirlendi diye. Yumurtalar kaliteli mi, o 5 günlük bir süre varmış ya, o zaman embriyolar 5 günü tamamlar mı? Tutucak mı bebek? Sanırım belirsizlikler. Şu ana kadar iyiydimCanım niye öyle düşündün ki. Demek ki çok güzel gelişmiş yumurtalar
Adet söktürücü masaji dene ilac kullanmakdan iyidirKızlarr adet olamadım bu ay zaten çok düzensiz benim adetlerim o yüzden bugün söktürücüye başladım tarlusala,6 gün boyunca kullancam bittikten 3-5 gün sonra da adet olcam adetimin 2. günü de doktoruma gitcem hormon tahlilleri yapılacak çok heyecanlıyım bu 2. denemem olcak hazır dondurulmuş embriyo transferi bakalım transfer hangi güne denk gelir şuan hiçbirşey bilemiyorum
Stres yapma ya lutfen bak ne guzel az kaldi yumurta toplayacaklar bir tane bilr yeterken bu stres niyeC Capanin Gururu Teyom X xnobodyx Kızlar ben randevudan çıktım doktor Ptesi Opu diyor. Kendimi iyi hissetmiyorum, olumsuz düşünceler içimdeyim ya olmazsa diye.
Bence ilaçlar ve belirsizlik. Toparlarım sanırım bugün. Biraz dolaşıp kafa dağıtsam iyi olucak.Stres yapma ya lutfen bak ne guzel az kaldi yumurta toplayacaklar bir tane bilr yeterken bu stres niye
Öyle düşünme canım. Şuana kadar bir aksilik yok şükür. Ne güzel opu da belli olmuşC Capanin Gururu Teyom X xnobodyx Kızlar ben randevudan çıktım doktor Ptesi Opu diyor. Kendimi iyi hissetmiyorum, olumsuz düşünceler içimdeyim ya olmazsa diye.
HayırlısıÖyle düşünme canım. Şuana kadar bir aksilik yok şükür. Ne güzel opu da belli olmuş
O embriyo bekleme çok tatlı bir heyacan. Hergün arayıp haber veriyorlar. İnşallah güzel şeyler duyarız hepimizHayırlısı
İnşallah bu sefer bebişin senle olur canımMerhaba Arkadaşlar, bende Haziran sonu adetle birlikte Temmuzda 3. Kez transfer olacağım. Tüm aşamaları maalesef 2 kere yaşadığım için aklınza soru gelirse yardımcı olmaya çalışırım. Yüksek moreller ve çok sevgiler