Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba; ben de haziran sonu yada temmuz sonu tedaviye başlamaya karar verdim. Şuan doktorun tavsiyesi ile diyetteyim, kendimi hazır hissettiğimde gideceğim bakalım, bir yandan da araştırıyorum.

3 kez biyokimyasal gebelik yaşadım ve 1 yıldır gebe kalamadım tekrar. Yapılan araştırmada kan pıhtılaşmam olduğu ve eşimin de spermlerinde önceden olmayan sorunlar tespit edildiğini öğrendik.
öncesinde medical park Bahçelievler hastanesinde irina ergüle gidiyorduk. Memnunduk ama 6 ay yumurtlama takibi ile bir sonuç alamadık. Sperm testi istese belki tüp bebeğe yönlendirirdi o da..
Florya medical park hastanesinde Doc. Dr. Hediye Dağdeviren ile görüştük, bizi tüpbebeğe yönlendirdi, adetinin ilk günü ara planlayalım görüşelim dedi.
Acaba daha önce kendisine muayene olan var mı? Tüp bebek için güvenilir bir yer mi ? Yada nelere dikkat etmem gerekiyor? burası için yorum yapabilecek olan var mı?

Daha önce tüp bebek ile ilgili bir bilgim yoktu ilk kez cuma günü araştırmaya ve düşünmeye başladık. Bir hafta olmadı.. yumurta kalitesi ve kaç tane embriyo olulur acaba stresine girdim bile .. Yardıma ihtiyacımız var. 🙏🏻
Strese girme simdiden hayirlisi ile hersey guzel olacak en once yaoman gereken rahatlamak stres yapmamak

Çok iyiyimmmm. Başladık tedaviye, ilaçları bekliyorum canımmmm
Ay tüylerim dikeeennn :rolleyes: Hadi hayırlı olsun😍😍
Hergun bir muz bir avokado ye. Nar suyu ic rahim duvari hazirlansin. Esine kabak cekirdegi yedir, bitter cikolata yedir nohut bakla vs. Dikkat edin yediklerinize sperm verene kadar transfere kadar🥰

Kızlarr adet olamadım bu ay zaten çok düzensiz benim adetlerim o yüzden bugün söktürücüye başladım tarlusala,6 gün boyunca kullancam bittikten 3-5 gün sonra da adet olcam adetimin 2. günü de doktoruma gitcem hormon tahlilleri yapılacak çok heyecanlıyım bu 2. denemem olcak hazır dondurulmuş embriyo transferi bakalım transfer hangi güne denk gelir şuan hiçbirşey bilemiyorum

Kızlarr adet olamadım bu ay zaten çok düzensiz benim adetlerim o yüzden bugün söktürücüye başladım tarlusala,6 gün boyunca kullancam bittikten 3-5 gün sonra da adet olcam adetimin 2. günü de doktoruma gitcem hormon tahlilleri yapılacak çok heyecanlıyım bu 2. denemem olcak hazır dondurulmuş embriyo transferi bakalım transfer hangi güne denk gelir şuan hiçbirşey bilemiyorum
Hadi bakalım Rabbim yolunu açık etsin 😍

Hafi
Hadi hayırlısı, inşallah çok güzel olur🧡

Adet söktürücü masaji dene ilac kullanmakdan iyidir

X