Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benimde sol kasığında batma var sabahtan
Sizin belirtilerinizi yerim

Ama panik yok sakin olun yavrularim
Bende de ıcerde biseyler oluyor hissediyorum renk vermiyorm
Kasiklarim rahmim ağrıyor. Sicak basmasindan pismis tavuktan halliceyim. Bunlar ilaclarin etkisi çoğunlukla

Cuma günü kontrole gittiğimde baktırayım ben de, acaba kac cıkıcak, benım doktor gunde 15 damla devit alabilirsin demisti, ama ben cok ihmal ettim, dedıgınız gibi düşükse transfere kadar düzenli olarak kullanayım, degerımi bilmediğim için sanırım pek önemsemedim teşekkürler bilgi için

Lütfen kontrol edin :) Ben teşekkür ederim.

Allah razı olsun kuzum yaa hepimizin yüzü gülsün amin amin amin allahım bu yoldaki herkesin yar ve yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını boş bırakmasın insallah
Amin canım benim inşallah
Ya bu cetrotide falan acilde yaparlar mı. Ben zaten korkarım iğneden ilk günler yaptım ama artık içim gidiyor çok zorlanıyorum daha transfer zamanında da varmış galiba iğne

Ya bu cetrotide falan acilde yaparlar mı. Ben zaten korkarım iğneden ilk günler yaptım ama artık içim gidiyor çok zorlanıyorum daha transfer zamanında da varmış galiba iğne
Yaninizda receteniz olmadan hic bir hastane enjeksiyon yapmaz. Ben acilde yaptirmistim.

El elden üstündür cnm.birbirimize bildiklerimizi anlatmalıyız.mesela d vitamini olayını bilmiyordum. Çok da iyi ediyosun.bu iş malesef çokta masraflı malesef. sonuçta hasteneler bizden alacağı paraya bakıyo. Birbirimizi ne kadar bilinçlendirmek o kadar iyi

Ya anlasildigim zaman memnun oluyorum :) Size faydam da dokunabilirse ne ala

Ben bir kaç sabah yatakta unutup gerindim, dediğiniz gibi bir ağrım oldu. Moralinizi bozmayın. Şu aşamada hissettiğimiz çok şeyin de nedeni ilaçlar.
arkadaşlar bence kasıklardaki ağrılar ilaçların etkisi olabilmekle beraber OPU'nun etkisi de olabilir. şöyle ki, biliyorsunuz ben transfer olmadım, ancak pazar akşamı, yani OPU'dan 5 gün sonra ayağa kalkarken birden sol kasığımda şiddetli bir ağrı oldu, bi yığıldım 10-15 dakika kalkamadım, hala da hafif ağrılar hissediyorum ama dert etmedim. bugün yeniden bi muayeneye gitmiştim, doktor baktı, bu işlem gördüğü yerden folikülün içine kanamış, normal adet döngüsüne girince geçer dedi. velhasıl yumurtalıklarımız operasyon geçirdiği için böyle durumlar olabiliyormuş.

Yaparlar canım da eşin falan yok mu yanında bunun için gitme acile ben hiç kendim yapamıyorum eşim yapıyordu hep transfer sonrası yapılan iğneler büyük ihtimalle progestan onları kendin yapamazsın kalçadan yapılıyor cnm igneelerden nefret ederim çok korkarım kan verirken bile gözümü kapatırım ama evlat uğruna nelere alışıyor insan

Benım de opudan sonra cok şiddetli sancım oldu , korkutmamak için Hıc bahsetmedim burda, narkozun etkısı gecınce basladı, gece yarısı doktora yazdım acile gideyim mi diye o derece şiddetliydi, ne oturabıldım ne yerimden kalkabıldım.. Ertesi gün azalarak devam etti, 3.güne bişey kalmamıştı, taze transfer olacagı ıcın de ayrı bı panıklemıstım.. Herkes yazıyor avm gezdik suraya gıttık buraya gıttık diye, kendımı dusununce insallah bu opudan sonra aynı sancıları cekmem

nilnec @zumramirza kızlar kafamı çok karıştırdınız ya test yapmamaya kararlıydım niye böyle şeyler yapıyosunuz
Yaptın mııı hızlıca bakıoum sayfalara ama yapmadın mı
Canım bende hıc bı belırtı yok sadece az ev toplasam yoruluyorum sanki ama paıkolojık te olabılır

Kaset test yine iyi kızlar . Yazışmaları okuyorumda , kasette en azından 3 dakikada bişey beliriyor , ilk transferimde kan verdim kalbim ağzımdan çıkacak gibi atıyordu ( kaldıki kasett test negatifti 5 ve 7 gün ) . O kanın sonucunun kağıdı elinde açamıyosun açarken böyle ateş basıyor . Hazırlık oluyor kaset iyi oluyor ben yapmam demiştim ama yapacam yine heralde eşime söylemeden ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…