Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet evet olabiliyormuş ben de çok korkmuştum ama olabilir böyle ve geçer dedi doktor. :)

Mantıklı haklısınız kaçıncı gündesiniz insallah hayırlı pozitif sonuçlar alasınız

Kızlar ben şuan transferi bekliyorum oksapar coraspirin progesteren hormonu için duphaston bir ilaç ve kortizonlu prednol kullanıyorum iki gündür. Ateş basması ve yüzüm kızarıyor ateşli gibi ateşim yok ama ateş basıyor. Ya korktum acaba dokunan bir ilaç mı var böyle bir durum yaşayan var mı

Canım kullandığın özellikle progesteron yapıyordur bunu horman ilaci oldugu için arada bende de oluyor ellerim özellikle yanıyor ama vücut isin olmasından fazlaysa tabi gene dr danjs canım ins hayirlisiyla güzel sonuç alırsın

Eşim de vuramaz şöyle taktik yaptık ben batırıyorum iğneyi o ittirip sıkıyor kız valla kan falan tutar ya elimin canı kesiliyor aniden sıkamıyorum o iğneyi
He ya inatçı bıdıklar geliversinler artık hepimizin yüzü gülsün. Geçsin gitsin bu günler inşallah

Kızlar dayanamadım yaptım erken gebelik testi ama koca bi negatif aldım bugün 7.günümdü 5.gün embriyosu az bi silik çıksaydı bari
daha erken cnm herkeste çıkacak diye birşey yok sakın moralini bozma 11gün testte negatif çıkıp 12.gün kanda pozitif çıkan var

Kızlar günaydın.öncelikle amacım sabah sabah sizlerin modunu düşürmek değil onu belirteyim. Ortalama çoğunuzdan büyüğüm beni bir ablanız olarak görüp söyleyeceklerimi dikkate alırsanız sevinirim. Lütfen kendinize dikkat edin hepimizde bende dahil bir rehavet başladı. Malesef covid hala bitmedi. Daha bir kaç saat önce gencecik bir arkadaşımın covid nedeniyle vefat ettiğini duydum. Hamileyken yakalandı covidi atlattı ama kalp krizi geçirdi 20 günlük bebek kaldı ardında.çok üzgünüm çok. Lütfen lütfen dikkat edin. Hepinizi tanımasamda çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…