- 21 Haziran 2021
- 772
- 1.277
- 38
evet evet olabiliyormuş ben de çok korkmuştum ama olabilir böyle ve geçer dedi doktor. :)Benım de opudan sonra cok şiddetli sancım oldu , korkutmamak için Hıc bahsetmedim burda, narkozun etkısı gecınce basladı, gece yarısı doktora yazdım acile gideyim mi diye o derece şiddetliydi, ne oturabıldım ne yerimden kalkabıldım.. Ertesi gün azalarak devam etti, 3.güne bişey kalmamıştı, taze transfer olacagı ıcın de ayrı bı panıklemıstım.. Herkes yazıyor avm gezdik suraya gıttık buraya gıttık diye, kendımı dusununceinsallah bu opudan sonra aynı sancıları cekmem
Bu ilaçlara baktım internetten yumurta oluşumuna faydası varmış bnmde yumurtam oluşmuyor ama doktor bana ignede ilacda vermiyor sadece bıosteron verdi yani bide bnm yaşım geçiyor son şansım olabilir ve bu üçüncü deneme olacakAmin inşallah
Yok yok yapmadımYaptın mııı hızlıca bakıoum sayfalara ama yapmadın mı☺
Canım bende hıc bı belırtı yok sadece az ev toplasam yoruluyorum sanki ama paıkolojık te olabılır
Aaaa Harika cok sevindim beraber bekleyelim insallah güzel sonuçlar alırızBENİMDE 12 TEMMUZ TRANSFER GÜNÜM :)
Canım tabiki kan daha guvenılır rabbim size de bizler için de hayra teslim olmayı nasip etsin inşaallahBende az once idrar testi yaptım cikmadi bugun 10. Gunum
Yok yok yapmadım
Mantıklı haklısınız kaçıncı gündesiniz insallah hayırlı pozitif sonuçlar alasınızEvet canım progestan dex kullandım benim günde 2 taneydi ben sabah 10 akşam 10 olarak yapıyorum. Yaz vakti akşam 6 ara bir saat gibi ben olsam ya sabah ya da daha geç bir saatte yapardım gittiğim yere iğne taşımamak içinbana bir de transferden sonra oksapar iğne verdi onu da öğlen 1 de yapıyorum
Canım kullandığın özellikle progesteron yapıyordur bunu horman ilaci oldugu için arada bende de oluyor ellerim özellikle yanıyor ama vücut isin olmasından fazlaysa tabi gene dr danjs canım ins hayirlisiyla güzel sonuç alırsınKızlar ben şuan transferi bekliyorum oksapar coraspirin progesteren hormonu için duphaston bir ilaç ve kortizonlu prednol kullanıyorum iki gündür. Ateş basması ve yüzüm kızarıyor ateşli gibi ateşim yok ama ateş basıyor. Ya korktum acaba dokunan bir ilaç mı var böyle bir durum yaşayan var mı
Eşim de vuramazYaparlar canım da eşin falan yok mu yanında bunun için gitme acile ben hiç kendim yapamıyorum eşim yapıyordu hep transfer sonrası yapılan iğneler büyük ihtimalle progestan onları kendin yapamazsın kalçadan yapılıyor cnm igneelerden nefret ederim çok korkarım kan verirken bile gözümü kapatırım ama evlat uğruna nelere alışıyor insan
Dün keseyi gördüm çok şükürMantıklı haklısınız kaçıncı gündesiniz insallah hayırlı pozitif sonuçlar alasınız
Ooooo maşallah maşallahDün keseyi gördüm çok şükür
Maşallah maşallahDün keseyi gördüm çok şükür
Çok sevindim, çok şükür. Keseyi karından görmek mümkün oldu mu?Dün keseyi gördüm çok şükür
Evet 5 haftalık daha erken göremeyebiliriz dedi ama göründüÇok sevindim, çok şükür. Keseyi karından görmek mümkün oldu mu?
Aminn inşallah en güzel haliyleMaşallah maşallahdarısı bizlere tüm bekleyenlere isteyenlere mücadele edenlere
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinOoooo maşallah maşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
daha erken cnm herkeste çıkacak diye birşey yok sakın moralini bozma 11gün testte negatif çıkıp 12.gün kanda pozitif çıkan varKızlar dayanamadım yaptım erken gebelik testi ama koca bi negatif aldımbugün 7.günümdü 5.gün embriyosu az bi silik çıksaydı bari