Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım de opudan sonra cok şiddetli sancım oldu , korkutmamak için Hıc bahsetmedim burda, narkozun etkısı gecınce basladı, gece yarısı doktora yazdım acile gideyim mi diye o derece şiddetliydi, ne oturabıldım ne yerimden kalkabıldım.. Ertesi gün azalarak devam etti, 3.güne bişey kalmamıştı, taze transfer olacagı ıcın de ayrı bı panıklemıstım.. Herkes yazıyor avm gezdik suraya gıttık buraya gıttık diye, kendımı dusununce 🤷‍♀️ insallah bu opudan sonra aynı sancıları cekmem
evet evet olabiliyormuş ben de çok korkmuştum ama olabilir böyle ve geçer dedi doktor. :)

Evet canım progestan dex kullandım benim günde 2 taneydi ben sabah 10 akşam 10 olarak yapıyorum. Yaz vakti akşam 6 ara bir saat gibi ben olsam ya sabah ya da daha geç bir saatte yapardım gittiğim yere iğne taşımamak için 😊 bana bir de transferden sonra oksapar iğne verdi onu da öğlen 1 de yapıyorum
Mantıklı haklısınız kaçıncı gündesiniz insallah hayırlı pozitif sonuçlar alasınız 🥰🥰🤲🏻

Kızlar ben şuan transferi bekliyorum oksapar coraspirin progesteren hormonu için duphaston bir ilaç ve kortizonlu prednol kullanıyorum iki gündür. Ateş basması ve yüzüm kızarıyor ateşli gibi ateşim yok ama ateş basıyor. Ya korktum acaba dokunan bir ilaç mı var böyle bir durum yaşayan var mı

Kızlar ben şuan transferi bekliyorum oksapar coraspirin progesteren hormonu için duphaston bir ilaç ve kortizonlu prednol kullanıyorum iki gündür. Ateş basması ve yüzüm kızarıyor ateşli gibi ateşim yok ama ateş basıyor. Ya korktum acaba dokunan bir ilaç mı var böyle bir durum yaşayan var mı
Canım kullandığın özellikle progesteron yapıyordur bunu horman ilaci oldugu için arada bende de oluyor ellerim özellikle yanıyor ama vücut isin olmasından fazlaysa tabi gene dr danjs canım ins hayirlisiyla güzel sonuç alırsın 🤲🏻💚

Yaparlar canım da eşin falan yok mu yanında bunun için gitme acile ben hiç kendim yapamıyorum eşim yapıyordu hep transfer sonrası yapılan iğneler büyük ihtimalle progestan onları kendin yapamazsın kalçadan yapılıyor cnm igneelerden nefret ederim çok korkarım kan verirken bile gözümü kapatırım ama evlat uğruna nelere alışıyor insan 🙄
Eşim de vuramaz 🤭 şöyle taktik yaptık ben batırıyorum iğneyi o ittirip sıkıyor🤣 kız valla kan falan tutar ya elimin canı kesiliyor aniden sıkamıyorum o iğneyi🤭🤭
He ya inatçı bıdıklar geliversinler artık hepimizin yüzü gülsün. Geçsin gitsin bu günler inşallah 🤲🤲

Kızlar dayanamadım yaptım erken gebelik testi ama koca bi negatif aldım🤦‍♀️ bugün 7.günümdü 5.gün embriyosu az bi silik çıksaydı bari🙃
daha erken cnm herkeste çıkacak diye birşey yok sakın moralini bozma 11gün testte negatif çıkıp 12.gün kanda pozitif çıkan var🥰

Kızlar günaydın.öncelikle amacım sabah sabah sizlerin modunu düşürmek değil onu belirteyim. Ortalama çoğunuzdan büyüğüm beni bir ablanız olarak görüp söyleyeceklerimi dikkate alırsanız sevinirim. Lütfen kendinize dikkat edin hepimizde bende dahil bir rehavet başladı. Malesef covid hala bitmedi. Daha bir kaç saat önce gencecik bir arkadaşımın covid nedeniyle vefat ettiğini duydum. Hamileyken yakalandı covidi atlattı ama kalp krizi geçirdi 20 günlük bebek kaldı ardında.çok üzgünüm çok. Lütfen lütfen dikkat edin. Hepinizi tanımasamda çok seviyorum.

X