Maşaallah canım sağlıkla kucagına alacagın gunler gelsın inşaallahIkinci test 610 cikti
hepimiz insallahMaşaallah canım sağlıkla kucagına alacagın gunler gelsın inşaallah
Ayy masallah canim yaa darisi başımızaIkinci test 610 cikti
amin aminnAyy masallah canim yaa darisi başımızasaglikla gelsin bebis
Yani 10. Gün
Benim bir yumurtaydi sayı az mi sence seninAllah razı olsunsayı az geldi bana sanki ya.
Riske atmamak için 5 e kadar beklemeseler daha iyi hayirlisi olsun artkCanim havuz yapacak bana doktor yumurta sayim azalıyor 2 transfer yapmak istiyorum sana dedi..2.gun transferi yapmiyor merkez bildiğim kadarıyla..bu da gidecek mi 5 e bilmiyorum ki ne olacak
evet cnmmErken gebelik testi miydi yaptığın. İnşallah oradadır bebişin
erken cnmCanımmm ınsaallah hayırlarla saglıkla katlanır değerlerınerken testten mı normal test mı canım
Kac tane transfer oldun kacinci gun embriyosuydu cnmerken cnm
5.gün 2 taneKac tane transfer oldun kacinci gun embriyosuydu cnm
Saati önemli bu testleri yaparken
hayali çizgi var bence seninkilerde tutunmuş cnmmmzumramirza cok heveslendirdin beni bu da erken testten Ama alttakini az önce yaptım sizce çizgi hayali mi yoksa gebelik olmasa da çıkabilecek bir çizgi mi anlayamadım ben
Aaaaa hayırlı olsun çok net çıkmış
Tebrik ederim. Testin markası önemli mi? Teşekkür ederim şimdiden
sağol cnmm inş bakalım hayırlısıAaaaa hayırlı olsun çok net çıkmış
erken gebelik testi olması yeterli benceTebrik ederim. Testin markası önemli mi? Teşekkür ederim şimdiden
İkiz mi acaba doktorum ilk kan testi 200 ün üstünde çıkıyosa ikiz diyoruz dedi dün banaIkinci test 610 cikti
Benim tek embriyoydu elimdeki 2 testi de kullandım artık cumaya kan vercem az da olsa yukselme var mı dıe kendımı yemekten iyidir ben çok kararsız kaldım çizgiden kafam daha da karıstıhayali çizgi var bence seninkilerde tutunmuş cnmmm