Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar uzun zamandır topici okuyordum ins hayirlisiyla pozitif sonuç alır herkes zaten çok tatlı yazışmalar var umarım herkes pozitifi görür ve sağlıcakla kucağınıza alırsiniz 🤲🏻🥰 bende 14 haziranda transfer olmuştum belirti arayan arkadaşlarım varsa aramayın bende hiç yoktu çok şükür pozitifi gördüm ancak benim dr çok titiz bu cumaya randevu ancak verdi çok heyecanlıyım bende 🤭 C Capanin Gururu Teyom kuzum haberini burdan okudum çok üzüldüm ama ins bu kadar beklemenin mükafatını tez zamanda alırsın kucagin evlatlarınla dolup taşsın ins 🤲🏻💚

Merhaba hanımlar uzun zamandır topici okuyordum ins hayirlisiyla pozitif sonuç alır herkes zaten çok tatlı yazışmalar var umarım herkes pozitifi görür ve sağlıcakla kucağınıza alırsiniz 🤲🏻🥰 bende 14 haziranda transfer olmuştum belirti arayan arkadaşlarım varsa aramayın bende hiç yoktu çok şükür pozitifi gördüm ancak benim dr çok titiz bu cumaya randevu ancak verdi çok heyecanlıyım bende 🤭 C Capanin Gururu Teyom kuzum haberini burdan okudum çok üzüldüm ama ins bu kadar beklemenin mükafatını tez zamanda alırsın kucagin evlatlarınla dolup taşsın ins 🤲🏻💚
aminn, Allah razı olsun canım. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah :KK200:

Insallah tutunmustir canim bne de gördüm çizgiyi..ovitrelle kullanalı kac gun oldu ki
Canım ben ovitrelle değil gonapeptyl vurulmustum 25 haziranda.çizgime gelince cok muallak hayırlısı bakalım
Kızlar benimde yarın transferim var dualarınıza talibim❤️
hayırlarla tutunsun ınsaallah pozitif haberlerini paylasman nasıp olsun canım🤲🏼

Canım ben ovitrelle değil gonapeptyl vurulmustum 25 haziranda.çizgime gelince cok muallak hayırlısı bakalım

hayırlarla tutunsun ınsaallah pozitif haberlerini paylasman nasıp olsun canım🤲🏼
gonapeptyl etkisi erken geçiyor canım. ben transferin 3.günü vurmuştum, sonra 5.gün test yaptım yoktu iğne etkisi. Yani iğne değildir :KK200:

X