- 24 Haziran 2021
- 62
- 158
- 34
Bnce ikiside tutmuş Rabbim güzel haberler aldırsın test günündesağol cnmm inş bakalım hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnce ikiside tutmuş Rabbim güzel haberler aldırsın test günündesağol cnmm inş bakalım hayırlısı
Ben de görüyorum canımzumramirza cok heveslendirdin beni bu da erken testten Ama alttakini az önce yaptım sizce çizgi hayali mi yoksa gebelik olmasa da çıkabilecek bir çizgi mi anlayamadım ben
Canm erken henuz ovitrellenin etkisi de olabilir sabret lütfenzumramirza cok heveslendirdin beni bu da erken testten Ama alttakini az önce yaptım sizce çizgi hayali mi yoksa gebelik olmasa da çıkabilecek bir çizgi mi anlayamadım ben
Canımm normal gebelıkte negatıfı gordum sonra erken testı yaptım amaCanm erken henuz ovitrellenin etkisi de olabilir sabret lütfen
Bende bi hevesle yaptım ama kafamı daha da karıstırdım hadi sabredenlerden ol inşaallahYok canım sabredicem çıkmazsa günler geçmez sonra
Insallah tutunmustir canim bne de gördüm çizgiyi..ovitrelle kullanalı kac gun oldu kiBende bi hevesle yaptım ama kafamı daha da karıstırdım hadi sabredenlerden ol inşaallah
BENİMDE 12 TEMMUZ TRANSFER GÜNÜM :)Benim transfer günüm insallah pozitif sonuc alasınız hayırlısıyla belirtiler var mı cok takılmayın deniyor ama bazılarında oluyor
aminn, Allah razı olsun canım. Sen de sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba hanımlar uzun zamandır topici okuyordum ins hayirlisiyla pozitif sonuç alır herkes zaten çok tatlı yazışmalar var umarım herkes pozitifi görür ve sağlıcakla kucağınıza alırsiniz bende 14 haziranda transfer olmuştum belirti arayan arkadaşlarım varsa aramayın bende hiç yoktu çok şükür pozitifi gördüm ancak benim dr çok titiz bu cumaya randevu ancak verdi çok heyecanlıyım bende C Capanin Gururu Teyom kuzum haberini burdan okudum çok üzüldüm ama ins bu kadar beklemenin mükafatını tez zamanda alırsın kucagin evlatlarınla dolup taşsın ins
hayırlı olsun kuzum. Sayın gayet ideal hiç takılma bunaAllah razı olsun sayı az geldi bana sanki ya.
hayırlı olsun kuzum gayet net görünüyor. İnşallah kanda da güzel değer görürsün.
Amin canım senden de Allah razı olsun inş hepimiz hayirlisiyla evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalimaminn, Allah razı olsun canım. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah
inşallah canım çok sağolhayırlı olsun kuzum gayet net görünüyor. İnşallah kanda da güzel değer görürsün.
Hangi sayi az geldi canim 12 az mi bak biz 1 yumurtayi bekliyoruz Sayın cok cok guzel hem deAllah razı olsun sayı az geldi bana sanki ya.
Canım ben ovitrelle değil gonapeptyl vurulmustum 25 haziranda.çizgime gelince cok muallak hayırlısı bakalımInsallah tutunmustir canim bne de gördüm çizgiyi..ovitrelle kullanalı kac gun oldu ki
hayırlarla tutunsun ınsaallah pozitif haberlerini paylasman nasıp olsun canımKızlar benimde yarın transferim var dualarınıza talibim
gonapeptyl etkisi erken geçiyor canım. ben transferin 3.günü vurmuştum, sonra 5.gün test yaptım yoktu iğne etkisi. Yani iğne değildirCanım ben ovitrelle değil gonapeptyl vurulmustum 25 haziranda.çizgime gelince cok muallak hayırlısı bakalım
hayırlarla tutunsun ınsaallah pozitif haberlerini paylasman nasıp olsun canım