- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
Gonopeptly de hcg yok canim ben de ondan vurulmuştumCanım ben ovitrelle değil gonapeptyl vurulmustum 25 haziranda.çizgime gelince cok muallak hayırlısı bakalım
hayırlarla tutunsun ınsaallah pozitif haberlerini paylasman nasıp olsun canım
Aksilikler bizi yıldıramaz. Sonuç güzel olmuş çok şükür. Heyecan başladı16 Temmuz test gunu. 7 adet gorunen yumurtam vardi ya 1 adet tek çıktı dr cok olumsuz konusmustu o gun uyuyamadik esimle sabah dollenme haberi gelince inanamadik. Cuma da 2. Gun embriyosu transfer edildi canm bekliyoruz endiseliyim
Muhtemelen fazlasını atıyordur, benim de fazla olanı atıyor. birde sıvı bişey geliyor anlayamadım daha önceki deneyimimi de hatırlamıyorum ki belirti var mı canım sen de?Kızlar bende 28 haziran transfer oldum bugun 9. Gunum progestan fitil kullaniyorum vajinamin ic kismi sis fitili koyarken puturlu elime geliyor. Sizde de degisiklik varmi
@Saturnyildizi canım seni de teste davet ediyorumX xnobodyx bı kaç güne de seni @Alyamalis unutmamı mazur gör sende yapmamıstın sanki test kızlar benım test için düşünceleriniz neler hayali mi zaten o çıkarmıydı
Canm benim inşallah gebesindir ❤ yarinda tekrarla sadce hersyee hazirla kendini testler yanıltabilirCanımm normal gebelıkte negatıfı gordum sonra erken testı yaptım ama
fitil yapıyor canım. Senin belli olmuştur muhtemelen test yaptın mıKızlar bende 28 haziran transfer oldum bugun 9. Gunum progestan fitil kullaniyorum vajinamin ic kismi sis fitili koyarken puturlu elime geliyor. Sizde de degisiklik varmi
İnşallah canm benim ❤Aksilikler bizi yıldıramaz. Sonuç güzel olmuş çok şükür. Heyecan başladıgüzel haberlerle bizi sevindir
Sadece 2. Gunden beri cok agrim oldu suan ara ara oluyor. Birde koku hassasiyeti ve kasik bolgem belirginlestiMuhtemelen fazlasını atıyordur, benim de fazla olanı atıyor. birde sıvı bişey geliyor anlayamadım daha önceki deneyimimi de hatırlamıyorum ki belirti var mı canım sen de?
Test gunum 10 tembuz ben yarin idrar testi yapmayi dusunuyorumfitil yapıyor canım. Senin belli olmuştur muhtemelen test yaptın mı
Sizden dsha az yumurtaya sahip insanlar oluyorAllah razı olsunsayı az geldi bana sanki ya.
Canım ben zaten seni anladım insan ümitlenmeye bile korkuyor değil miCanm benim inşallah gebesindir ❤ yarinda tekrarla sadce hersyee hazirla kendini testler yanıltabilir
gonapeptyl etkisi erken geçiyor canım. ben transferin 3.günü vurmuştum, sonra 5.gün test yaptım yoktu iğne etkisi. Yani iğne değildir
Ben bılmedıgımden yıne de normal testle bi negatifi almak istedimGonopeptly de hcg yok canim ben de ondan vurulmuştum
bu test tutkusu çok fena bişey yaCanım ben zaten seni anladım insan ümitlenmeye bile korkuyor değil mikesin pozitif diyemiyorum zaten bende kafamı karıstırdım oturuoum evde işte
Ben bılmedıgımden yıne de normal testle bi negatifi almak istedim
İnşallah çift çizgiyi görürsünTest gunum 10 tembuz ben yarin idrar testi yapmayi dusunuyorum
İnşaallah canımm bende sabrederim diodum kendimi cumaya şartlamıstım amabu test tutkusu çok fena bişey yainsan istemsizce yapıyor. Ama söz verdim bir dahaki tedavimde hiç yapmayacağım. Direkt kan vereceğim
Ben de hep kendime bu sözü veriyorum, o yuzden test bulundurmamak lazım evde, ne ovulasyon ne hcgbu test tutkusu çok fena bişey yainsan istemsizce yapıyor. Ama söz verdim bir dahaki tedavimde hiç yapmayacağım. Direkt kan vereceğim
Aynen canim yaa..Bende 7 günden basladim hergun yaptim insani yıpratıyor vallahi...bu test tutkusu çok fena bişey yainsan istemsizce yapıyor. Ama söz verdim bir dahaki tedavimde hiç yapmayacağım. Direkt kan vereceğim
Insallah canim isteyen herkese nasip olsunİnşallah çift çizgiyi görürsün
varsa at hepsiniBen de hep kendime bu sözü veriyorum, o yuzden test bulundurmamak lazım evde, ne ovulasyon ne hcg
Merhaba, önceki tüp bebek topiği den hatırlıyorum sizi, basladınız mı yeniden tedaviyeAynen canim yaa..Bende 7 günden basladim hergun yaptim insani yıpratıyor vallahi...
Bir de tonlarını karsilastirdim
Cizgiler siliklesiyor mu koyulasiyor mu diye kafayı yemiştim...ama testler dogru cikti gittikçe siliklesti kimyasal gebelikti..3 4 gun sobra bir daha yapayım dedim anaaa kopkoyu cikti bu kez heralde arttı dedim kana kostum ama yok kanda cok düşmüştü ama idrarda koyulasiyordutam bir manyak ben