- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Kacinci gun bugun ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci gun bugun ???
Yaşasınn harikaaa
Hayirlisi olsun inşallahKızlar selam, bugün kontrol vardı, 12 tane yumurta oluşmuş 16 mm boyutlarında hepsi cumartesi tekrar kontrol pazartesi opu olacak inşaAllah. Dualarınıza talibim
Allah razı olsun sayı az geldi bana sanki ya.Hayirlisi olsun inşallah
Çok sevindim gerçekten sanki kendi testim gibi
Hadi gözün aydın olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
İnşallah 5. Güne kadar sağ salim ilerler sağlıkla tutunur sana. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın2 yumurtadan 1 tanesi olgun degildi dollenmemis ..1 yumurta dollenmis ama yolu uzun insallah dayanabilir 5.gune kadar giderse donduruyorlar diye biliyorum insallah gider yoksa elde var 00
Maşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin
Aynen benimde sol kasıkta ara sıra sızı gibi oluyor.Yok canım ya biraz kasık ağrısı var bugün
canımsınnnÇok sevindim gerçekten sanki kendi testim gibi
İnşallah kolaylıkla atlatırsın opuyu sağlıkla döllenip büyüsünlerKızlar selam, bugün kontrol vardı, 12 tane yumurta oluşmuş 16 mm boyutlarında hepsi cumartesi tekrar kontrol pazartesi opu olacak inşaAllah. Dualarınıza talibim
sağol canım bakalım daha çok erken hayırlısııHadi gözün aydın olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
Canim havuz yapacak bana doktor yumurta sayim azalıyor 2 transfer yapmak istiyorum sana dedi..2.gun transferi yapmiyor merkez bildiğim kadarıyla..bu da gidecek mi 5 e bilmiyorum ki ne olacakNeden 2. Gün Embriyosu taze transfer yapilmiyor benimki gibi ?
Erken gebelik testi miydi yaptığın. İnşallah oradadır bebişinsağol canım bakalım daha çok erken hayırlısıı
Tebrikler canim kana git hemen
İnşallah canım yaİnşallah 5. Güne kadar sağ salim ilerler sağlıkla tutunur sana. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Evet canım onu yazmayı unutmusumAyni gun transfer olmusuz. 5. Gun embriyosu mu ?
Canımmm ınsaallah hayırlarla saglıkla katlanır değerlerın erken testten mı normal test mı canım