Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi o zaman inşallah cumartesi topluyoruz demez 😁kontrolün ne zaman ki🤔
Ayy inşallah inşallah🤲Yarın gülüm🤭 sen naptın eşin ayarladı mı sanki tekrar görüşecek demiştin. Karıştırdıysam da kusura bakma kız bugün sarhoş gibi başladım güne🤣🤣

Bana fitili attıktan sonra 20 dk uzan demişti doktorum. Transferden sonra ben de korkuyordum bişey olursa diye ama olmuyor zaten bişey olsa uyarırlardı ama hamileyken alttan muayene bile yapıyorlar korkmayın allahın izniyle sıkıntı olmaz aynen devam

Tamam kuzum cok teşekkür ederim yarım saatten fazla uzanıyorum 20 dk yeterli öyleyse 🥰 siz transfer öncesi iğne kullandınız mı doktorum progesteron deks 25 yazdı bugün ona başlayacağım Allah izin verirse bri saat belirleyin ve hep o satte yapın dedi bende akşam 6 yı uygun gördüm 🥰

Tamam kuzum cok teşekkür ederim yarım saatten fazla uzanıyorum 20 dk yeterli öyleyse 🥰 siz transfer öncesi iğne kullandınız mı doktorum progesteron deks 25 yazdı bugün ona başlayacağım Allah izin verirse bri saat belirleyin ve hep o satte yapın dedi bende akşam 6 yı uygun gördüm 🥰
Evet canım progestan dex kullandım benim günde 2 taneydi ben sabah 10 akşam 10 olarak yapıyorum. Yaz vakti akşam 6 ara bir saat gibi ben olsam ya sabah ya da daha geç bir saatte yapardım gittiğim yere iğne taşımamak için 😊 bana bir de transferden sonra oksapar iğne verdi onu da öğlen 1 de yapıyorum

Çok duygulandım kızum benim eşim başka şehirde çalışıyor Yanımda olmasını cok diliyorum insalalh trasfere gelir zaten hemen geri donecek o da ondan manevi güç almak istiyorum bende şuan annemlerde kalıyorum ve aynı senin gibi bakıyor annem bana daha şimdiden ama eşim yok özlüyorum ve üzülüyorum her anımda KESKE Yanımda olsaydı diye hayırlısı insallah sonucumuz güzel olur hepimizin 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Benim de eşim yanımda değil çok zor bir süreç gerçekten. Opudan hemen sonra gitmişti 2 ay ayrı kaldık transfer günü izin alıp gelmişti sonra tekrar gitti. Sonucu beraber öğrenmeyi çok istiyordum ama ayrı öğrendim. İnşallah kalp atışını beraber dinlemek nasip olur 🤲 allahım size de güzel sonuçlar versin ayrı kaldığınızı unutun bundan sonra hep yanyana beraber yaşayın tüm güzellikleri inşallah 🤲💕 zumramirza zumramirza

Kızlarrrrr!!!! Benim transferim 3 Temmuz cumartesi günü gerçekleşti. Bu benim ikinci tüp bebek denemem, ilk denememi 2015 yılında yaptım ve tuttu! Kızım 6 yaşında ve kardeş istediğimiz için tekrar yaptırdık diyebilirim. Transfer sonrası belirtileri unutmuşum ama şuan kasıkta ağrı batma yanma hissi var dün biraz bel ağrısı vardı bugün de kasıklarım da yanma hissi fazlasıyla hissediyorum.... Sizler de neler oldu ne yaşadınız transfer sonrası??? Çatlıyorum gidip bi test alıp hemen bakmak istiyorum! 2 Embriyo kalitesi 5.gün 4bb-4ab transferi yapıldı....

Arkadaşlar siz fitili bırakıp ne kadar süre yatırıyorsunuz bir de transfer sonrası fitili koyarken korkacağımı düşünüyorum onu nasıl ayaraldınız ben itelemeye de korkarım hadi şimdi bırakıyorum korkmadan
ben fitil kullanırken yarım saat kadar uzanıyordum ama birkaç kez hiç uzanmamayı da denedim oturdum, yürüdüm, hiçbirşey değişmedi, yani bence yeterince ileri ittikten sonra yatmak pek de birşey değiştirmiyor. bir de transferden sonra bence daha fazla dikkat edin, itebildiğiniz kadar ileri itin, zaten yerleştirdigimiz, ittiğimiz yer vajina, rahim ile arasında rahim ağzı var, oraya zarar vermeniz mümkün değil korkmayın. :) rahime ne kadar yakın bir yere gönderebilirsek o kadar iyi, hatta vajinanın sonunda parmaklarınızla rahim ağzını hissedersiniz, oraya kadar itebilirsiniz.

Kızlaaaarrrrrr X xnobodyx S Saturnyildizi nilnec nilnec
46A8BA11-F58A-464A-A988-953F47C1C21A.jpeg

2 yumurtadan 1 tanesi olgun degildi dollenmemis ..1 yumurta dollenmis ama yolu uzun insallah dayanabilir 🙏 5.gune kadar giderse donduruyorlar diye biliyorum insallah gider yoksa elde var 00:KK51:
Neden 2. Gün Embriyosu taze transfer yapilmiyor benimki gibi ?

X