Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir sorun olacak ben şimdi enfeksiyon flan oluşmasın diye maydonoz suyu içsem sorun olur mu ki bilginiz var mı dün opu oldum enfeksiyon olmaktan korkuyorum da bira idrarda yanmam da var
Hayir bu surecte yedil caylardan ve boyle kurlerden uzak dur.

Teşekkür ederim canım. İyi geldi bu yazı. İnşallah olumlu biter sonucu. Dediğin gibi kaptirmiyorum kendimi,ama ümidimi de kesmiyorum. İnanıyorum her şey çok güzel olacak.

Kızlar bir sorun olacak ben şimdi enfeksiyon flan oluşmasın diye maydonoz suyu içsem sorun olur mu ki bilginiz var mı dün opu oldum enfeksiyon olmaktan korkuyorum da bira idrarda yanmam da var
Bol su iceceksin idrarin yanmasi normal narkoz aldın su icki vucuttan atılsın sakin maydanoz falan ucme tuketme

Maydonozu çok fazla tüketmek ve maydonoz suyu uterus kasılmalarına neden olur aman lütfen uzak durunuz.

Merhaba kızlar yarın tese ve opu olacak bize dua edin nolur? Estradiol 1500 çıkmş sizce normal mi ? Hormonların etkisiyle mi arttı acaba giderek artmş sonuçlarda
Normal canım yumurta sayı basına 150 200 değer oluo estradıol da sıkıntı yapma Yarın ıcın Şimdiden geçmiş olsun hayırlı guzel sonucların için tedaviniz vesile olsun inşaallah

Maydonozu çok fazla tüketmek ve maydonoz suyu uterus kasılmalarına neden olur aman lütfen uzak durunuz.
Benim doktorum bir probiyotik önermişti, hsg opu histerektopi ve hatta diğer kürtaj gibi invaziv işlemler sonrasında idrar yolları enfeksiyonlarından koruyan,

Symbiosys Cystalia Probiyotik, bunu hekiminize sormadan lütfen kullanmayınız ama belki iyi gelebilir. Nitekim gebelikte idrar yolları enfeksiyonları için de kızılcık bolca tüketiliyor.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…