Canım inşaallah tutunma lekelenmesidirKizlar ben cuma yani 2 temmuzda transfer oldum 2. Gun embriyosu. Dün akintim kahve renkteydi normal mi bu ? Korkuyorm açıkçasıafedersiniz ama akintimin icinde kahverengilik vardi yasayan varmi baska ?
Tutunmada oluyor diyorlar canım inşallah öyledirKizlar ben cuma yani 2 temmuzda transfer oldum 2. Gun embriyosu. Dün akintim kahve renkteydi normal mi bu ? Korkuyorm açıkçasıafedersiniz ama akintimin icinde kahverengilik vardi yasayan varmi baska ?
4 cü günündesin demi canım ?Kizlar ben cuma yani 2 temmuzda transfer oldum 2. Gun embriyosu. Dün akintim kahve renkteydi normal mi bu ? Korkuyorm açıkçasıafedersiniz ama akintimin icinde kahverengilik vardi yasayan varmi baska ?
Kontrole Gittiniz mi, boyutları kac dedı doktor sızeAramızda 1 gün var benimde bugün 6
Bende de bugün başladı sanırım demin kahvaltıdan sonra aşırı bulantı oldu
Seninle de aramızda 1 gün varmış
Aslında doktordan doktora değişiyor ben hiç sormadım çünkü ikiz düşünmüyordum ama doktor bana ben hastalarıma iki tane koyuyorum biri düşse bile biri kalsın diye dedi o an tamam dedik dondurulmuş olacagım bu ara da ama arastırıdm messla benimkileraa blast 5. Gün embriyosu yaşımda 21 ve ilk denemem ikisinin tutma ihtimali yüksekmik kararsız kalfık bakalım transferde tekmi öift mi koyacagız bellisizBen çok ısrar etsem kabul edilir mi benim 2 tane kimyasalım var ikiz çok işitiyordum
Canım inşaallah tutunma lekelenmesidir
Tutunmada oluyor diyorlar canım inşallah öyledir
Cok erken bunun icin.4 cü günündesin demi canım ?
Kullanılan ilaçlardan yapıyor . 2 ci gün embriyosu tutunması için şuan çok erken . Benim 5 ci hün embriyom 4 gün kahverengi akıntı olduğunda banada tutunma diyen çok oldu doktoruma sordum . Transfer sırasında rahim genişletiliyor felan ondan ve öncesinde kullanılan ilaçlardan dolayı olabilir bu durum korkma dedi . 5 ci hün kesildi zaten . Kahverengi olması eski olduğunu gösterirmiş .Cok erken bunun icin.
Canım yani tutunma gunu herkeste ve hatta kısının her hamılelıgınde farklı gunlerde olabılır amacım ınsaallah umutlandırmak degıl de ıhtımal olabılecek durumu sölemek haklısın hepımız en ufak seyde hatta bazen sebep yokken bıle evham yapabılıyoruz gonlun ferah olsun ınsaallah hayırlarla hepımızın de senın de yuzu gülsünCok erken bunun icin.
İnşallah canm benim saolCanım yani tutunma gunu herkeste ve hatta kısının her hamılelıgınde farklı gunlerde olabılır amacım ınsaallah umutlandırmak degıl de ıhtımal olabılecek durumu sölemek haklısın hepımız en ufak seyde hatta bazen sebep yokken bıle evham yapabılıyoruz gonlun ferah olsun ınsaallah hayırlarla hepımızın de senın de yuzu gülsün
Transfwt ertesi de vardi o normaldi islem sonrasi ama dun olunca korktum bakalm hayirlisi canmKullanılan ilaçlardan yapıyor . 2 ci gün embriyosu tutunması için şuan çok erken . Benim 5 ci hün embriyom 4 gün kahverengi akıntı olduğunda banada tutunma diyen çok oldu doktoruma sordum . Transfer sırasında rahim genişletiliyor felan ondan ve öncesinde kullanılan ilaçlardan dolayı olabilir bu durum korkma dedi . 5 ci hün kesildi zaten . Kahverengi olması eski olduğunu gösterirmiş .
Yok yok korkma o içeride kalan kan akıyor . Zaten kahve rengiya hiç korkma çünki eski kan olduğunı gösterir bu . ( 2.ve 3. Gün embriyoları ) 1 haftaya yerleşir hatta 1 hafta sonra erken genelik testi yapıp negatif diye ağlayan çok kişi okudum sonradan hamile oldukları çıktı ortaya . Sen içini ferah tut .İnşallah canm benim saol
Transfwt ertesi de vardi o normaldi islem sonrasi ama dun olunca korktum bakalm hayirlisi canm
Anladm canm saolYok yok korkma o içeride kalan kan akıyor . Zaten kahve rengiya hiç korkma çünki eski kan olduğunı gösterir bu . ( 2.ve 3. Gün embriyoları ) 1 haftaya yerleşir hatta 1 hafta sonra erken genelik testi yapıp negatif diye ağlayan çok kişi okudum sonradan hamile oldukları çıktı ortaya . Sen içini ferah tut .
Bende beklerim gibi canım. Benim bugün sabah mide bulantım oldu bi tuhaf hissediyorum kendimi
Günler geçsin istiyorum ama dayanacam bugün bulantım oldu halsiz hissediyorum kendimi
Canım proluton vurulmuyorsan hadi hayırlısı inşaallah durumun pozıtıf olmandandırBende beklerim gibi canım. Benim bugün sabah mide bulantım oldu bi tuhaf hissediyorum kendimi
Cok ama cok sevindim, saglikla devam etsin insallah ♡Arkadaşlar bugün test günümde değerim 174 çıktıçok şükür Rabbime gebelik oluşmuş, doktor şuan 1ay 2 günlük falan gebeliğin dedi, değerin çok iyi ama ikiz için düşük dedi 200 üstü olması gerekiyodu ikiz dememiz için ama tek içinde yüksek bakalım ilerleyen zamanda belli olur dedi Rabbim bu haberi almayı bekleyen herkese aldırsın inşaallah hemen, herkes olumlu haberler alsın inşaallah dualarım sizinle
Aaa hayırlı olsun süper bi haber allah sağlıkla kucağınıza aldırsın . 5 ci gün çift embriyomuydu ikiz konusu konuşulduArkadaşlar bugün test günümde değerim 174 çıktıçok şükür Rabbime gebelik oluşmuş, doktor şuan 1ay 2 günlük falan gebeliğin dedi, değerin çok iyi ama ikiz için düşük dedi 200 üstü olması gerekiyodu ikiz dememiz için ama tek içinde yüksek bakalım ilerleyen zamanda belli olur dedi Rabbim bu haberi almayı bekleyen herkese aldırsın inşaallah hemen, herkes olumlu haberler alsın inşaallah dualarım sizinle
Hayırlı olsun canım kesesını gormeyı kalp atısını duymayı da nasıp etsın rabbımArkadaşlar bugün test günümde değerim 174 çıktıçok şükür Rabbime gebelik oluşmuş, doktor şuan 1ay 2 günlük falan gebeliğin dedi, değerin çok iyi ama ikiz için düşük dedi 200 üstü olması gerekiyodu ikiz dememiz için ama tek içinde yüksek bakalım ilerleyen zamanda belli olur dedi Rabbim bu haberi almayı bekleyen herkese aldırsın inşaallah hemen, herkes olumlu haberler alsın inşaallah dualarım sizinle
Sadece progestan iğne sabah akşam vuruluyorum bide vitamin korasprin ve hibor iğne oluyorum canimCanım proluton vurulmuyorsan hadi hayırlısı inşaallah durumun pozıtıf olmandandır
Hayırlı uğurlu olsun canımHayırlı olsun canım kesesını gormeyı kalp atısını duymayı da nasıp etsın rabbım