Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bugün test günümde değerim 174 çıktı 🥰 çok şükür Rabbime gebelik oluşmuş, doktor şuan 1ay 2 günlük falan gebeliğin dedi, değerin çok iyi ama ikiz için düşük dedi 200 üstü olması gerekiyodu ikiz dememiz için ama tek içinde yüksek bakalım ilerleyen zamanda belli olur dedi 🤗 Rabbim bu haberi almayı bekleyen herkese aldırsın inşaallah hemen, herkes olumlu haberler alsın inşaallah dualarım sizinle ☺️🌺
Hayırlı uğurlu olsun canım 😍

Herkeste farklıdır ama progestan kalcadan yapılan ıgne den (gobekten olan da varmıs onu bılemem )dun oldum bende mıde bulantısı yapmıstı ondan sordum canım
Ben iğneyi bir haftadır sabah akşam kullanıyorum bole hiç olmamıştım hayırlısı ınsalhh hamilelik belirtisidir canim

Arkadaşlar bugün test günümde değerim 174 çıktı 🥰 çok şükür Rabbime gebelik oluşmuş, doktor şuan 1ay 2 günlük falan gebeliğin dedi, değerin çok iyi ama ikiz için düşük dedi 200 üstü olması gerekiyodu ikiz dememiz için ama tek içinde yüksek bakalım ilerleyen zamanda belli olur dedi 🤗 Rabbim bu haberi almayı bekleyen herkese aldırsın inşaallah hemen, herkes olumlu haberler alsın inşaallah dualarım sizinle ☺️🌺
hayırlı olsun cnmm çokkkk sevindim inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bizlere de dua et 😍❤️

Cok sevindim 😍 rabbim sağlıklı hayirli bir gebelik nasip etsin🥰🤲🏼

Ay çok heyecanlı bizim daha var 😞güzel haberler verirsn inşaallah 🤲🏼🥰 hiç test yapmadın mı canım ben zor duruyorum yapmamak için 😅
Yaa yapmak çok istedim annem inat etti yapma yapma diye ama dayanamıyorum kardeşim dışarda test istedim gelsin yapıcam heralde :) gün yaklaştıkça merakım arttı önceki günler bu kadar değildim 🌺

Yaa yapmak çok istedim annem inat etti yapma yapma diye ama dayanamıyorum kardeşim dışarda test istedim gelsin yapıcam heralde :) gün yaklaştıkça merakım arttı önceki günler bu kadar değildim 🌺
İnşaallah guzel haberlerınle hep bırlıkte mutlu oluruz burda 🤲🏼🥰 rabbim her hayra teslim olmayı nasip etsin hepımıze de 🤲🏼

Gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥳🥳

Yaa bakalım zaman ne gösterir hayırlısı can ❤️ Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Aynen bakalım hepimiz kavuşuruz inşallah sağ salim mucizemize🤲
Uyku ve sıcak basmasıda yakındır ozaman 🤣
Yaa oda mı var😪 şu çektiklerimizin bi kısmını eşlerimize versek nolur ki sanki 🤣
Kontrole Gittiniz mi, boyutları kac dedı doktor sıze
Dün gittim ama boyutları ile ilgili bir şey demedi dün akşam cetrotide başladım perşembe tekrar kontrol 🥰

Aynen bakalım hepimiz kavuşuruz inşallah sağ salim mucizemize🤲

Yaa oda mı var😪 şu çektiklerimizin bi kısmını eşlerimize versek nolur ki sanki 🤣

Dün gittim ama boyutları ile ilgili bir şey demedi dün akşam cetrotide başladım perşembe tekrar kontrol 🥰
Ozaman büyümüşler senınkıler, hızlı mı büyüdüler acaba, benımkıler daha kucuk 9 10 mm

X