Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı uğurlu olsun canım

Herkeste farklıdır ama progestan kalcadan yapılan ıgne den (gobekten olan da varmıs onu bılemem )dun oldum bende mıde bulantısı yapmıstı ondan sordum canım
Ben iğneyi bir haftadır sabah akşam kullanıyorum bole hiç olmamıştım hayırlısı ınsalhh hamilelik belirtisidir canim

hayırlı olsun cnmm çokkkk sevindim inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bizlere de dua et

Cok sevindim rabbim sağlıklı hayirli bir gebelik nasip etsin

Ay çok heyecanlı bizim daha var güzel haberler verirsn inşaallah hiç test yapmadın mı canım ben zor duruyorum yapmamak için
Yaa yapmak çok istedim annem inat etti yapma yapma diye ama dayanamıyorum kardeşim dışarda test istedim gelsin yapıcam heralde :) gün yaklaştıkça merakım arttı önceki günler bu kadar değildim

Yaa yapmak çok istedim annem inat etti yapma yapma diye ama dayanamıyorum kardeşim dışarda test istedim gelsin yapıcam heralde :) gün yaklaştıkça merakım arttı önceki günler bu kadar değildim
İnşaallah guzel haberlerınle hep bırlıkte mutlu oluruz burda rabbim her hayra teslim olmayı nasip etsin hepımıze de

Gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaa bakalım zaman ne gösterir hayırlısı can Catlak-kurabiye
Aynen bakalım hepimiz kavuşuruz inşallah sağ salim mucizemize
Uyku ve sıcak basmasıda yakındır ozaman
Yaa oda mı var şu çektiklerimizin bi kısmını eşlerimize versek nolur ki sanki
Kontrole Gittiniz mi, boyutları kac dedı doktor sıze
Dün gittim ama boyutları ile ilgili bir şey demedi dün akşam cetrotide başladım perşembe tekrar kontrol

Ozaman büyümüşler senınkıler, hızlı mı büyüdüler acaba, benımkıler daha kucuk 9 10 mm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…