Hayırlı uğurlu olsun canımArkadaşlar bugün test günümde değerim 174 çıktıçok şükür Rabbime gebelik oluşmuş, doktor şuan 1ay 2 günlük falan gebeliğin dedi, değerin çok iyi ama ikiz için düşük dedi 200 üstü olması gerekiyodu ikiz dememiz için ama tek içinde yüksek bakalım ilerleyen zamanda belli olur dedi Rabbim bu haberi almayı bekleyen herkese aldırsın inşaallah hemen, herkes olumlu haberler alsın inşaallah dualarım sizinle
Herkeste farklıdır ama progestan kalcadan yapılan ıgne den (gobekten olan da varmıs onu bılemem )dun oldum bende mıde bulantısı yapmıstı ondan sordum canımSadece progestan iğne sabah akşam vuruluyorum bide vitamin korasprin ve hibor iğne oluyorum canim
Ben iğneyi bir haftadır sabah akşam kullanıyorum bole hiç olmamıştım hayırlısı ınsalhh hamilelik belirtisidir canimHerkeste farklıdır ama progestan kalcadan yapılan ıgne den (gobekten olan da varmıs onu bılemem )dun oldum bende mıde bulantısı yapmıstı ondan sordum canım
yerleşme kanamasıdırKizlar ben cuma yani 2 temmuzda transfer oldum 2. Gun embriyosu. Dün akintim kahve renkteydi normal mi bu ? Korkuyorm açıkçasıafedersiniz ama akintimin icinde kahverengilik vardi yasayan varmi baska ?
hayırlı olsun cnmm çokkkk sevindim inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bizlere de dua etArkadaşlar bugün test günümde değerim 174 çıktıçok şükür Rabbime gebelik oluşmuş, doktor şuan 1ay 2 günlük falan gebeliğin dedi, değerin çok iyi ama ikiz için düşük dedi 200 üstü olması gerekiyodu ikiz dememiz için ama tek içinde yüksek bakalım ilerleyen zamanda belli olur dedi Rabbim bu haberi almayı bekleyen herkese aldırsın inşaallah hemen, herkes olumlu haberler alsın inşaallah dualarım sizinle
Yok canm ya erken henüzyerleşme kanamasıdır
Cok sevindimArkadaşlar bugün test günümde değerim 174 çıktıçok şükür Rabbime gebelik oluşmuş, doktor şuan 1ay 2 günlük falan gebeliğin dedi, değerin çok iyi ama ikiz için düşük dedi 200 üstü olması gerekiyodu ikiz dememiz için ama tek içinde yüksek bakalım ilerleyen zamanda belli olur dedi Rabbim bu haberi almayı bekleyen herkese aldırsın inşaallah hemen, herkes olumlu haberler alsın inşaallah dualarım sizinle
Ayy inşaallahh belirtidir canımBen iğneyi bir haftadır sabah akşam kullanıyorum bole hiç olmamıştım hayırlısı ınsalhh hamilelik belirtisidir canim
Ay çok heyecanlı bizim daha varMerhabalar aranıza yeni katıldım bende test günü bekleyenlerdenim bugün 10. Günüm perşembe günü test günüm nasip olursa
Hiç kaset test va yapmadınız mı ?Merhabalar aranıza yeni katıldım bende test günü bekleyenlerdenim bugün 10. Günüm perşembe günü test günüm nasip olursa
Yaa yapmak çok istedim annem inat etti yapma yapma diye ama dayanamıyorum kardeşim dışarda test istedim gelsin yapıcam heralde :) gün yaklaştıkça merakım arttı önceki günler bu kadar değildimAy çok heyecanlı bizim daha vargüzel haberler verirsn inşaallah hiç test yapmadın mı canım ben zor duruyorum yapmamak için
Hayır yapmadımHiç kaset test va yapmadınız mı ?
İnşaallah guzel haberlerınle hep bırlıkte mutlu oluruz burdaYaa yapmak çok istedim annem inat etti yapma yapma diye ama dayanamıyorum kardeşim dışarda test istedim gelsin yapıcam heralde :) gün yaklaştıkça merakım arttı önceki günler bu kadar değildim
Amiin inşallahİnşaallah guzel haberlerınle hep bırlıkte mutlu oluruz burdarabbim her hayra teslim olmayı nasip etsin hepımıze de
Gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar bugün test günümde değerim 174 çıktıçok şükür Rabbime gebelik oluşmuş, doktor şuan 1ay 2 günlük falan gebeliğin dedi, değerin çok iyi ama ikiz için düşük dedi 200 üstü olması gerekiyodu ikiz dememiz için ama tek içinde yüksek bakalım ilerleyen zamanda belli olur dedi Rabbim bu haberi almayı bekleyen herkese aldırsın inşaallah hemen, herkes olumlu haberler alsın inşaallah dualarım sizinle
Aynen bakalım hepimiz kavuşuruz inşallah sağ salim mucizemize
Yaa oda mı varUyku ve sıcak basmasıda yakındır ozaman
Dün gittim ama boyutları ile ilgili bir şey demedi dün akşam cetrotide başladım perşembe tekrar kontrolKontrole Gittiniz mi, boyutları kac dedı doktor sıze
Ozaman büyümüşler senınkıler, hızlı mı büyüdüler acaba, benımkıler daha kucuk 9 10 mmAynen bakalım hepimiz kavuşuruz inşallah sağ salim mucizemize
Yaa oda mı varşu çektiklerimizin bi kısmını eşlerimize versek nolur ki sanki
Dün gittim ama boyutları ile ilgili bir şey demedi dün akşam cetrotide başladım perşembe tekrar kontrol