- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
doktor 3 ay takviye desteği verdi canım. Ne yaparım bilmiyorum. Sanırım arada üniversiteye de gideceğim. Belki bir kez üniversitede denerimİnşallah canm sen ara verecek misin baslayacak misin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor 3 ay takviye desteği verdi canım. Ne yaparım bilmiyorum. Sanırım arada üniversiteye de gideceğim. Belki bir kez üniversitede denerimİnşallah canm sen ara verecek misin baslayacak misin ?
Oyle yap canim alternatifleri degerlendir ayni ❤doktor 3 ay takviye desteği verdi canım. Ne yaparım bilmiyorum. Sanırım arada üniversiteye de gideceğim. Belki bir kez üniversitede denerim
Bugun oldum canm
Bana bir daha transfer gününü konuşmak için arayacağız dediler benim de özel ama ilginç. Olmadı ben tekrar ararım. Yarın hem idrarımda ki yanmayı söylerim bol su içiyorum 3 litre onun dışında başka ne yapabilirim diye sorarım.özellerde genelde hergün arıyorlar canım
çok sevindimmmm, hayırlı olsun canım. Tek mi çift mi olduBugun oldum canm
canını sıkma canım, demek ki usulleri o şekilde. İdrarda ki yanma önemli, onu sor muhakkakBana bir daha transfer gününü konuşmak için arayacağız dediler benim de özel ama ilginç. Olmadı ben tekrar ararım. Yarın hem idrarımda ki yanmayı söylerim bol su içiyorum 3 litre onun dışında başka ne yapabilirim diye sorarım.
arada taciz edip kaçayım bari seniBilmiyorum ki pkos var bende ilacın dozajını düşürdü doktor. Bence daha küçüklerdir çünkü ilk kontrolümdü
Sen başladın mı cetrotide
Çok tşkler, evet 5.gün embriyosu çift konulmuştuAaa hayırlı olsun süper bi haber allah sağlıkla kucağınıza aldırsın . 5 ci gün çift embriyomuydu ikiz konusu konuşuldu
Doktor daha iyi bilir ama sana antibiyotik vermediler mi cnm o engeller diye düşünüyorum.Kızlar bir sorun olacak ben şimdi enfeksiyon flan oluşmasın diye maydonoz suyu içsem sorun olur mu ki bilginiz var mı dün opu oldum enfeksiyon olmaktan korkuyorum da bira idrarda yanmam da var
Saol canm benm de yumurta kalitesi kötüymüş oyle dedi cok Üzüldümçok sevindimmmm, hayırlı olsun canım. Tek mi çift mi oldu
üzülme kuzum şimdilik bebeğine odaklan, bu işler nasip. Bana da 3 ay takviye önerdi. Bu süreçte ne iyi gelirse onu yiyip içmeye çalışacağım.Saol canm benm de yumurta kalitesi kötüymüş oyle dedi cok Üzüldüm
hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallahÇok tşkler, evet 5.gün embriyosu çift konulmuştu
En en güzeli canım. Üzüldüm mü evet çok üzüldüm. Ama doktoruma şükrediyorum. Beni hep negatife hazırladığı için kürtajı duyunca kendimi kaynetmedim. O yüzden hep nötr kal. Dilerim, senin bebeğin tutunsun hayata sağlıkla gelsinTeşekkür ederim canım. İyi geldi bu yazı. İnşallah olumlu biter sonucu. Dediğin gibi kaptirmiyorum kendimi,ama ümidimi de kesmiyorum. İnanıyorum her şey çok güzel olacak.
Benimkide 5.gün embriyosu 2 koycam demişti ama benim 4 embriyom vardı tarnsferden önce transfer çıkışı hiç embryo kalmadı dedi bugün 5.günüm tarnsfer gününü sayıyorumArkadaşlar bugün test günümde değerim 174 çıktı çok şükür Rabbime gebelik oluşmuş, doktor şuan 1ay 2 günlük falan gebeliğin dedi, değerin çok iyi ama ikiz için düşük dedi 200 üstü olması gerekiyodu ikiz dememiz için ama tek içinde yüksek bakalım ilerleyen zamanda belli olur dedi Rabbim bu haberi almayı bekleyen herkese aldırsın inşaallah hemen, herkes olumlu haberler alsın inşaallah dualarım sizinle
görüştüm canım. embriyolar 4. günden sonra gelişmemişler ve blast olmamışlar, transfer olmadım böylece bitti tedavim.B blimundacbn canımm daha iyisindir inşaallah dr la görüştünüz mü
Yok canım ben kullanmadım onu Hıc, bana 21.gun lucrın vuruldu, o yumurtaların aynı boyda ilerlemesini sağlıyor, oncekı denememde de vurulmmastım, daha 9 10 mm benımkıler bakalım yarın ogrenıcem gelısıp gelısmedıklerıniBilmiyorum ki pkos var bende ilacın dozajını düşürdü doktor. Bence daha küçüklerdir çünkü ilk kontrolümdü
Sen başladın mı cetrotide
Evet sonradan ataga gecıyor benımkıler, yanı oncekınde de boyle ilk baslarda yavas buyumuslerdı.. İnsallah cok fazla eleme olmadan ılerlerızErken ama saol canm insallah su an bisey yok sadce dun vardi
Stres yapma benim de kucuklerdi bu civarda cuma bakmisti pazartesi gereken buyukluge gelmisti yani 2-3 gunde cok sey degisir
Bizim hastanede soylememıstı, benım oncekınde 5 yumurta toplandı, ertesi gun aradılar, 5 i de dollendı dedıler 5 gun sonra transferiniz var su saatte geleceksiniz dediler, transfer anına kadar ogrenemedım, kac kere sordum, embrıyolog bilgilendirecek diyip durdular, bence olumsuz durum varsa, hasta etkilenmesin dıye soylemıyorlar, benım 5 taneden 3 tanesi 5.gune gıtmıs 2 sını koydularSon ana kadar direnmeye niyetliyim birde şimdi bugün aradılar bizi ya dün yumurta toplandı döllenmeleri söylediler bu gün birdaha sizi transfer için arayacağız dediler ya arada ölenler olursa haber vermiyorlar mı normalde yoksa bu hastanemi böyle