Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa neyse o da katlansın o kadarcık şeye benımki de sölenio 😅ama yapabılecegım birşey yokkii kim ister sacı dökülsün tutam tutam😞 ve hayatımda ılk defa bu kadar dökülme yaşıyorum.bu arada test için 12. Gunu bekleyecek mısın sanırım senınde 5. Gün embriyosuydu 🙄 ve zumramirza zumramirza nın
Evet canım beklicem inş niyetim o

Yaa neyse o da katlansın o kadarcık şeye benımki de sölenio 😅ama yapabılecegım birşey yokkii kim ister sacı dökülsün tutam tutam😞 ve hayatımda ılk defa bu kadar dökülme yaşıyorum.bu arada test için 12. Gunu bekleyecek mısın sanırım senınde 5. Gün embriyosuydu 🙄 ve zumramirza zumramirza nın
ben bekleyemicem 6. günü bakıcam yani iki gün sonra ayın 8nde çünkü 5. gün embriyosu 48 saat içinde tutunuyormuş silikte olsa çıkar diye düşünüyorum

Evet canım beklicem inş niyetim o
ben bekleyemicem 6. günü bakıcam yani iki gün sonra ayın 8nde çünkü 5. gün embriyosu 48 saat içinde tutunuyormuş silikte olsa çıkar diye düşünüyorum
Ben de sağlık ocağı cok yakın cuma kan mı versem diyorum 😅🙈 bu arada X xnobodyx 3. Gun embriyosu die sana sormadım kuzum bir de sanki aynı gun transfer bi kişi daha mı vardı hatırlayamıoum varsa onun da fikrini almak isterim☺️

Gelecek birileri varsa daha ne ☺️ temızlık, alısverıs, pratik pişiribileceğin yiyeceklerini hazır et, cok rahat olur senın ıcın.. Bi de dizi ayarladın mı tamam 10 gun gelip gecer ☺️
10 gün ilaç tedavisi birde taze transferi eklersen benimkisi galiba bi 3 haftayı bulur . Dizi kore dizileri izlemek istiyorum am hangi siteden nereden nasıl bakılıyor bilmiyorum onu bi araştırırım

10 gün ilaç tedavisi birde taze transferi eklersen benimkisi galiba bi 3 haftayı bulur . Dizi kore dizileri izlemek istiyorum am hangi siteden nereden nasıl bakılıyor bilmiyorum onu bi araştırırım
3 hafta ızın alma hakkın varmıs, alırsın mis gibi kafa tatili yaparsın hem de ☺️
Valla Hıc kore dizisi izlemedim ama netflixin daimi üyesiyim hergün bişey izlemezsem başım ağrır 😂

3 hafta ızın alma hakkın varmıs, alırsın mis gibi kafa tatili yaparsın hem de ☺️
Valla Hıc kore dizisi izlemedim ama netflixin daimi üyesiyim hergün bişey izlemezsem başım ağrır 😂
Bende orada pek bişey bulamıyorum böyle sarmıyo sanki . Kız kardeşimde netfilix müptelasıdır 🤣 ben şu sıra dokumentlere kafayı taktım .

5 ci günde bile hayalet çizgiyle öğrenen var çok çok çıkar 5 ci hün embriyosu
aynen cnm benim ilkinde 8.gün yapmıştım silik çıkmıştı kanka 40 çıkmıştı bunda da çıkar diye düşünüyorum birde o normal gebelik testiydi şuan bende erken gebelik testi var illa ki çıkar diye düşünüyorum kan vermicem ama kan için 14nü test günü mü beklicem

Ben de sağlık ocağı cok yakın cuma kan mı versem diyorum 😅🙈 bu arada X xnobodyx 3. Gun embriyosu die sana sormadım kuzum bir de sanki aynı gun transfer bi kişi daha mı vardı hatırlayamıoum varsa onun da fikrini almak isterim☺️
2. Gun embriyosu benimki. A Alyamalis Bizimle oldu canm. Ben 8. Gunde evde test yaparim daynamam 🤣🤣🤣

aynen cnm benim ilkinde 8.gün yapmıştım silik çıkmıştı kanka 40 çıkmıştı bunda da çıkar diye düşünüyorum birde o normal gebelik testiydi şuan bende erken gebelik testi var illa ki çıkar diye düşünüyorum kan vermicem ama kan için 14nü test günü mü beklicem
Hadi heycanla bekliyoruz ozaman💃

Evet kan için gününü bekle ama kaset test deneye bilirsin . 10 gün kandada netleşir durum aslında

Benim de iğnelerde 5.günüm bugün, yarın ilk kontrol var bakalım.
Aramızda 1 gün var benimde bugün 6😍
Bende gonal f 2 ci günü başlıyor canım ama ben biraz istisna bi durumum bir çok kişide olmuyor bu . Birde opu sonrası dünyam başıma yıkıldı o bulantıdan nefes alamadım . Çok çok çarpıyor beni
Bende de bugün başladı sanırım demin kahvaltıdan sonra aşırı bulantı oldu 😬
İğnelerde 7. gündeyim canım, yarın ikinci kontrol var..☺️
Seninle de aramızda 1 gün varmış😍

X xnobodyx Birinci sayfaya eklemişsiniz, bakayım derken takipten çıktım girdim (hala forumun teknik kullanımıyla ilgili sorun yaşıyorum) çok düşüncelisiniz teşekkür ederim :) Liste gebelerle dolsun taşsın hatta kısmet olursa çifter gelsin inşallah
Saol canm benim. Saglikla kucagina al hayirli saglikli bir gebelik yasa inşallah ❤🤲🏼

X