- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
Ben de böyle istiyorum sanırım yasal olarak 2 tane hakkımız varmış ben bunu talep edeceğim bakalım daha bugün embriyonun 1. Günüdoktora bağlı benim doktorum bana bıraktı ben 26 yaşındayım 4 yumurtam dondurulmuştu geçen sene 2sini transfer oldum şimdi de kalan 2yi ben böyle istedim
mutlaka doktoruna önceden bildir inşallah 5.güne kadar gelirBen de böyle istiyorum sanırım yasal olarak 2 tane hakkımız varmış ben bunu talep edeceğim bakalım daha bugün embriyonun 1. Günüçok tazeyiz daha
Sağlıklı olsun da ben tekrardan talep edeceğim 2 diye ama kısmet belki 5 . Güne 2 tane gelmez bile hayırlısı artıkBelli bi yaşa kadar tek embiriyo transfer ediliyor diye biliyorum
İnşllah ya 15 yumurtam oldu 14 ü olgun çık ış bugün aradılar 11 i döllenmiş tabi bakalım hangileri yaşayacak 11 tane çocuğum var şuan.mutlaka doktoruna önceden bildir inşallah 5.güne kadar gelir
Türkiyede yaş ve deneme sınırı var 3 denemeden önce 2 transfer yapmıyolar almanyada yok ben bu sefer almanyada tedavi oluyorum 2 transfer yaptırıcam aslında 3 de yasal ama doktorum max 2 dediSağlıklı olsun da ben tekrardan talep edeceğim 2 diye ama kısmet belki 5 . Güne 2 tane gelmez bile hayırlısı artık
Eğer illa da koyamayız derse 1 tane olsun bizim olsun diyip onun sağlıkla ilerlemesi işin dua edeceğiz artık ne yapalımTürkiyede yaş ve deneme sınırı var 3 denemeden önce 2 transfer yapmıyolar almanyada yok ben bu sefer almanyada tedavi oluyorum 2 transfer yaptırıcam aslında 3 de yasal ama doktorum max 2 dedi
bende Türkiye deyim ama benim istediğim oluyor bence doktor çok önemliTürkiyede yaş ve deneme sınırı var 3 denemeden önce 2 transfer yapmıyolar almanyada yok ben bu sefer almanyada tedavi oluyorum 2 transfer yaptırıcam aslında 3 de yasal ama doktorum max 2 dedi
Yaaa insallah ohhs olmazsınBu kez taze yapılacak canımtabi herşey kontrol altında olursa bu olucak o yüzden doz buladar düşük bu sefer . Opu sonrası ilk seferde cetrotide ve antibiuotik devam etmiştim su va toplayıp hastanelik olmamk için ama bu sefer taze olacağı için nasıl olucak bilmiyorum . Taze ve ilaçsız tek progestan fitil verdi destekleyici başka hiç birşey yok .
35 yasının altındaysanız yasal olarak 1 hakkınız var, ama bazı doktorlar çok cici oluyor, bekledıgınız süreyi, cektiğiniz çileyi de göz önünde bulundurup 2 koyuyorlarBen de böyle istiyorum sanırım yasal olarak 2 tane hakkımız varmış ben bunu talep edeceğim bakalım daha bugün embriyonun 1. Günüçok tazeyiz daha
Vallaha ohss olmaktan çok korkuyorum ama 112 doz ile olmam galibaYaaa insallah ohhs olmazsınbenım de ilki taze transferdi, bu sefer dondurulmuş istedim bende
İnsallahVallaha ohss olmaktan çok korkuyorum ama 112 doz ile olmam galibaçok heycanlı ama hala adet olamadım .
Yok canım 30 unda doktor kontrolüm vardı ultrasonla altyan muayene oldum mağlesefİnsallahdogal yoldan hamıle olabılır mısın acaba
Süper, güzelce dinlenirsin, bebişin de sıkı sıkı tutunur, adetin gelmeden işlerini de hallet, rahat geçirirsin insallahYok canım 30 unda doktor kontrolüm vardı ultrasonla altyan muayene oldum mağlesefboştu rahim . Stress yaptımya işti tedaviydi gelemedi . Allah razı olsun patronumla konuştum çok anlayışlı davrandı . Hastalık raporu al 3 hafta dedi izinlerine dokunulmasın dedi . Çok güzel karşıladı
Hayirlisi olsun inşallahBen de bu ay transfer olacağım adeti bekliyorum. dondurulmuş 3. gün embriyosu transfer edilecek. BAT bugün. İlk transferim olacak çok heyecanlıyım.. :)
Yaaa demek yasal 1 tane neyse ben de rica ederim kabul ederse kısmet artık35 yasının altındaysanız yasal olarak 1 hakkınız var, ama bazı doktorlar çok cici oluyor, bekledıgınız süreyi, cektiğiniz çileyi de göz önünde bulundurup 2 koyuyorlarbana 2 koymustu, ama transfer sonrası verilen raporda 1 yazıyordu, hatta gecelerde burda da paylasmıstım
Saglik durumjna degerlerine kilona yasina gore ilk tedavide cogunlikla 1 embriyo denenir. Bende 2 istedim ama doktor sen kaldirmayabilirsin çoğul gebeliklerde riskler oluyo dedi. Hayirlis neyse o olsun doktorun vardir bi bildiğiKızlar ya doktor tek embriyo transferi diye not düşmüş neden tek ben 2 tane istiyorum yaşın 28 ondan mı acaba birde ben aşılama falan hiç denemedim. Keyfe keder direk tüp bebeğe başladım. Eşimde morfoloji ve sayı problemi bende de hafif pcos vardı diye ama niye tek embriyo transferi
Gebelik hesaplamasi tup bebek tedavisinde opudan itibaren başlıyor.
İnşallah .. ya ne yapsam bilmiyorum ilk kez evde olucağım diğer seferinde istanbulda tedavi oldum . İnsan ebinde çok rahat olur galiba annem kız kardeşim gelir yemek vs yapar .Süper, güzelce dinlenirsin, bebişin de sıkı sıkı tutunur, adetin gelmeden işlerini de hallet, rahat geçirirsin insallah
Ben de transfer günü sayılmıyor diye biliyorum canım
Olabilir kuzu durumun nasilBen de transfer günü sayılmıyor diye biliyorum canım