Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktora bağlı benim doktorum bana bıraktı ben 26 yaşındayım 4 yumurtam dondurulmuştu geçen sene 2sini transfer oldum şimdi de kalan 2yi ben böyle istedim
Ben de böyle istiyorum sanırım yasal olarak 2 tane hakkımız varmış ben bunu talep edeceğim bakalım daha bugün embriyonun 1. Günü çok tazeyiz daha

Sağlıklı olsun da ben tekrardan talep edeceğim 2 diye ama kısmet belki 5 . Güne 2 tane gelmez bile hayırlısı artık
Türkiyede yaş ve deneme sınırı var 3 denemeden önce 2 transfer yapmıyolar almanyada yok ben bu sefer almanyada tedavi oluyorum 2 transfer yaptırıcam aslında 3 de yasal ama doktorum max 2 dedi

Türkiyede yaş ve deneme sınırı var 3 denemeden önce 2 transfer yapmıyolar almanyada yok ben bu sefer almanyada tedavi oluyorum 2 transfer yaptırıcam aslında 3 de yasal ama doktorum max 2 dedi
Eğer illa da koyamayız derse 1 tane olsun bizim olsun diyip onun sağlıkla ilerlemesi işin dua edeceğiz artık ne yapalım

Yaaa insallah ohhs olmazsın benım de ilki taze transferdi, bu sefer dondurulmuş istedim bende

Ben de böyle istiyorum sanırım yasal olarak 2 tane hakkımız varmış ben bunu talep edeceğim bakalım daha bugün embriyonun 1. Günü çok tazeyiz daha
35 yasının altındaysanız yasal olarak 1 hakkınız var, ama bazı doktorlar çok cici oluyor, bekledıgınız süreyi, cektiğiniz çileyi de göz önünde bulundurup 2 koyuyorlar bana 2 koymustu, ama transfer sonrası verilen raporda 1 yazıyordu, hatta gecelerde burda da paylasmıstım

İnsallah dogal yoldan hamıle olabılır mısın acaba
Yok canım 30 unda doktor kontrolüm vardı ultrasonla altyan muayene oldum mağlesef boştu rahim . Stress yaptımya işti tedaviydi gelemedi . Allah razı olsun patronumla konuştum çok anlayışlı davrandı . Hastalık raporu al 3 hafta dedi izinlerine dokunulmasın dedi . Çok güzel karşıladı

Süper, güzelce dinlenirsin, bebişin de sıkı sıkı tutunur, adetin gelmeden işlerini de hallet, rahat geçirirsin insallah

Yaaa demek yasal 1 tane neyse ben de rica ederim kabul ederse kısmet artık

Saglik durumjna degerlerine kilona yasina gore ilk tedavide cogunlikla 1 embriyo denenir. Bende 2 istedim ama doktor sen kaldirmayabilirsin çoğul gebeliklerde riskler oluyo dedi. Hayirlis neyse o olsun doktorun vardir bi bildiği
Kızlar transfer olduğumuz günüde sayıyormuyuz? X xnobodyx S Saturnyildizi @nilnec
Gebelik hesaplamasi tup bebek tedavisinde opudan itibaren başlıyor.
Ama tutunma icin diyorsan transfer gununden basla saymaya canm

Süper, güzelce dinlenirsin, bebişin de sıkı sıkı tutunur, adetin gelmeden işlerini de hallet, rahat geçirirsin insallah
İnşallah .. ya ne yapsam bilmiyorum ilk kez evde olucağım diğer seferinde istanbulda tedavi oldum . İnsan ebinde çok rahat olur galiba annem kız kardeşim gelir yemek vs yapar .

Sohrab nasılsın canm ne durumdasin hangi asamadasin yazdiysan da kacirmisimdr merak ediyorm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…