- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
şuan sebepsiz canım. Tabi yine bilinmeyen bir sebebi var muhakkak. Doktorla konuşacağım müsait olduğunda. Bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. 36 yaşındayım canım. Çok fazla bekleme lüksüm yok zatencanım çok üzüldüm ama şimdi biraz üzüntünü yaşa sonra tekrar dimdik ayağa kalk canım . Seninki hangi kaliteydi ? Birde tüp bebek sebebiniz neydi
hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.Sevgili yol arkadaslarim @Tsk06 ve @Nevermindjustsmile burada benim ozel sorularımı buyuk nezaketle yanitladilar onlara cok tesekkur etmek istiyorum. Benim BHCG sonucum transferden sonrasi 11. gun 281 olarak cikti kanda. Umarim saglikla kucağıma almak da kismet olur. Nevermind bana infertiliteden mezun oluyorsun demisti. Cok zekice bir sozdu bu. Infertilite bize cok sey ogreten bir okul ve inanin yine de hala ogreniyoruz. Henuz doktoruma ulasamadim. Umarim o da guzel haberi teyit eder.
Gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim hayırlı evlat olsunSevgili yol arkadaslarim hepiniz vana destek oldunuz, cok tesekkurler bu basligin yöneticisive takipçilerine bir de @Tsk06 ve @Nevermindjustsmile burada benim ozel sorularımı buyuk nezaketle yanitladilar onlara cok tesekkur etmek istiyorum. Benim BHCG sonucum transferden sonrasi 11. gun 281 olarak cikti kanda. Umarim saglikla kucağıma almak da kismet olur. Nevermind bana infertiliteden mezun oluyorsun demisti. Cok zekice bir sozdu bu. Infertilite bize cok sey ogreten bir okul ve inanin yine de hala ogreniyoruz. Henuz doktoruma ulasamadim. Umarim o da guzel haberi teyit eder.
hayırlı olsun cnm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinSevgili yol arkadaslarim hepiniz vana destek oldunuz, cok tesekkurler bu basligin yöneticisive takipçilerine bir de @Tsk06 ve @Nevermindjustsmile burada benim ozel sorularımı buyuk nezaketle yanitladilar onlara cok tesekkur etmek istiyorum. Benim BHCG sonucum transferden sonrasi 11. gun 281 olarak cikti kanda. Umarim saglikla kucağıma almak da kismet olur. Nevermind bana infertiliteden mezun oluyorsun demisti. Cok zekice bir sozdu bu. Infertilite bize cok sey ogreten bir okul ve inanin yine de hala ogreniyoruz. Henuz doktoruma ulasamadim. Umarim o da guzel haberi teyit eder.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSevgili yol arkadaslarim hepiniz vana destek oldunuz, cok tesekkurler bu basligin yöneticisive takipçilerine bir de @Tsk06 ve @Nevermindjustsmile burada benim ozel sorularımı buyuk nezaketle yanitladilar onlara cok tesekkur etmek istiyorum. Benim BHCG sonucum transferden sonrasi 11. gun 281 olarak cikti kanda. Umarim saglikla kucağıma almak da kismet olur. Nevermind bana infertiliteden mezun oluyorsun demisti. Cok zekice bir sozdu bu. Infertilite bize cok sey ogreten bir okul ve inanin yine de hala ogreniyoruz. Henuz doktoruma ulasamadim. Umarim o da guzel haberi teyit eder.
Çok üzüldüm canım, bu süreçler çok zorlu maalesef. Dönüşte bizi de haberdar et.arkadaşlar beni arayıp üç embriyonuzun da gelişimi durmuş transferi iptal ediyoruz deiler. şimdi doktorla görüşmeye gideceğim.
İlk tedavi değildi demi canım doktor değiştirsen belki bi işe yararşuan sebepsiz canım. Tabi yine bilinmeyen bir sebebi var muhakkak. Doktorla konuşacağım müsait olduğunda. Bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. 36 yaşındayım canım. Çok fazla bekleme lüksüm yok zaten
2.tedavi canım. 2.tedavide doktor değiştirmiştim zaten. İlkinden memnun değildim ama bu doktordan memnundum. Her defasında değişiklik de daha mı çıkmaza yol açar bilmiyorum açıkçası. Bakalım ne yönlendirme yapacak. Ben il dışı hastasıydım. Ama sağolsun çok ilgilendi. Sorulama hep cevap verdi. Dna hasar tespitini de onun sayesinde öğrendik. Ona yönelik tedavi oldu eşim.İlk tedavi değildi demi canım doktor değiştirsen belki bi işe yarar
çok teşekkür ederim canım, tam hazırlanıyordum aradılar çok kötü oldum. sana da geçmiş olsun, dilerim en güzel şekilde dualarımız kabul olur hepimizin. doktorun söyleyeceklerini de anlatırım buradan.Çok üzüldüm canım, bu süreçler çok zorlu maalesef. Dönüşte bizi de haberdar et.
ilk tedaviydi, daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim, onun dısında aşılama vs. denemem yok. HSG herşey normal, AMH düşük, yumurtalık rezervi az.İlk tedavi değildi demi canım doktor değiştirsen belki bi işe yarar
Dna hasar tespiti için impyrl felan mı ver di ?2.tedavi canım. 2.tedavide doktor değiştirmiştim zaten. İlkinden memnun değildim ama bu doktordan memnundum. Her defasında değişiklik de daha mı çıkmaza yol açar bilmiyorum açıkçası. Bakalım ne yönlendirme yapacak. Ben il dışı hastasıydım. Ama sağolsun çok ilgilendi. Sorulama hep cevap verdi. Dna hasar tespitini de onun sayesinde öğrendik. Ona yönelik tedavi oldu eşim.
onu öncesinde kullanıyordu eşim. Emodeks önerdi doktor. Haricinde de klomen, solgar e vitamini, promotil, astamega ve keçi boynuzu çok tüketti canım.Dna hasar tespiti için impyrl felan mı ver di ?
Canım inşaallah sağlıklıca artışların olur keseyi ve kalp atısını da duyarsınız kucagına sağlıklıca alırsınız hayırlıca buyutursunuz ınsaallahSevgili yol arkadaslarim hepiniz vana destek oldunuz, cok tesekkurler bu basligin yöneticisive takipçilerine bir de @Tsk06 ve @Nevermindjustsmile burada benim ozel sorularımı buyuk nezaketle yanitladilar onlara cok tesekkur etmek istiyorum. Benim BHCG sonucum transferden sonrasi 11. gun 281 olarak cikti kanda. Umarim saglikla kucağıma almak da kismet olur. Nevermind bana infertiliteden mezun oluyorsun demisti. Cok zekice bir sozdu bu. Infertilite bize cok sey ogreten bir okul ve inanin yine de hala ogreniyoruz. Henuz doktoruma ulasamadim. Umarim o da guzel haberi teyit eder.
arkadaşlar beni arayıp üç embriyonuzun da gelişimi durmuş transferi iptal ediyoruz deiler. şimdi doktorla görüşmeye
Canımm hakkımızdaki hayra teslim olmak nasip olsun inşaallaharkadaşlar beni arayıp üç embriyonuzun da gelişimi durmuş transferi iptal ediyoruz deiler. şimdi doktorla görüşmeye gideceğim.Rabbım diğer tedavine nasip etsın ğozıtıf dollenme ve hcg sonuclarına
CD 56 diye bi test var canım, belki duymussundur katil hucreler olayını, sperm hucresını embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp öldürüyor, bagısıklığı baskılayacak tedavı uygulanıyor transfer oncesınde baslıyor tedavı.bu bağışıklık testi dediğiniz nedir bilgi verebilirmisiniz bana. benim ilk transferim olumsuz oldu. dr bakmamız gerekiyor dedi.
Ya milyonda bir çıkan bişey aslında bu cd56 ( ilki olumsuz olduysa ) genetik test yapmak gerekiyorsa ngs veya pgt yapmak daha mantıklı bence .CD 56 diye bi test var canım, belki duymussundur katil hucreler olayını, sperm hucresını embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp öldürüyor, bagısıklığı baskılayacak tedavı uygulanıyor transfer oncesınde baslıyor tedavı.
ben de yaptırmak istiyorum bu testi. ancak benim zaten embriyo tek kalıyor. Sanırım öncesinde de başka uygulamalara ihtiyacım varCD 56 diye bi test var canım, belki duymussundur katil hucreler olayını, sperm hucresını embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp öldürüyor, bagısıklığı baskılayacak tedavı uygulanıyor transfer oncesınde baslıyor tedavı.
Aslında pek de milyonda bir deıl, etrafımda bi kac kısı de gordum tedavileri ona uygun planlandı, hamilelikleri devam edıyor, kaliletli embriyolara ragmen 3 negatıf alınca yapıyorlar bu testı normalde, benım doktorum dusuk gecmısımden ve negatif tüpümden suphelenıp yapmak ıstedi..Ya milyonda bir çıkan bişey aslında bu cd56 ( ilki olumsuz olduysa ) genetik test yapmak gerekiyorsa ngs veya pgt yapmak daha mantıklı bence .
Canım cok uzuldum, gerekli testleri yaptırmadan tedbirleri almadan diğer tedavine baslama. Genetik inceleme yapan bi merkezle devam et mutlaka.. Bak benim ilk tüp transferımde odada beklerken bı hakim kız vardı antalyadan gelmısler, meger hem esinde hem de kendisinde bı hastalığın tasıyıcılıgı varmıs onu tespit etmısler embrıyolar genetık incelemeye gıtmıs 1 tane saglıklı bulabılmısler, onu transfer edecekler demisti, yanı gorunurde baksan esi de kendısı de o kadar saglıklı kı, saglıklı beslemekten ölcez diyordu artık.. Ama işte bilemiyorsun genetikte ne var ne yokKızlar benim sonucum 0 çıktı. Sizlerden güzel haberler alırız inşallah