Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım çok üzüldüm ama şimdi biraz üzüntünü yaşa sonra tekrar dimdik ayağa kalk canım . Seninki hangi kaliteydi ? Birde tüp bebek sebebiniz neydi
şuan sebepsiz canım. Tabi yine bilinmeyen bir sebebi var muhakkak. Doktorla konuşacağım müsait olduğunda. Bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. 36 yaşındayım canım. Çok fazla bekleme lüksüm yok zaten

hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim hayırlı evlat olsun

hayırlı olsun cnm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

şuan sebepsiz canım. Tabi yine bilinmeyen bir sebebi var muhakkak. Doktorla konuşacağım müsait olduğunda. Bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. 36 yaşındayım canım. Çok fazla bekleme lüksüm yok zaten
İlk tedavi değildi demi canım doktor değiştirsen belki bi işe yarar

İlk tedavi değildi demi canım doktor değiştirsen belki bi işe yarar
2.tedavi canım. 2.tedavide doktor değiştirmiştim zaten. İlkinden memnun değildim ama bu doktordan memnundum. Her defasında değişiklik de daha mı çıkmaza yol açar bilmiyorum açıkçası. Bakalım ne yönlendirme yapacak. Ben il dışı hastasıydım. Ama sağolsun çok ilgilendi. Sorulama hep cevap verdi. Dna hasar tespitini de onun sayesinde öğrendik. Ona yönelik tedavi oldu eşim.

Çok üzüldüm canım, bu süreçler çok zorlu maalesef. Dönüşte bizi de haberdar et.
çok teşekkür ederim canım, tam hazırlanıyordum aradılar çok kötü oldum. sana da geçmiş olsun, dilerim en güzel şekilde dualarımız kabul olur hepimizin. doktorun söyleyeceklerini de anlatırım buradan.

Dna hasar tespiti için impyrl felan mı ver di ?

Canım inşaallah sağlıklıca artışların olur keseyi ve kalp atısını da duyarsınız kucagına sağlıklıca alırsınız hayırlıca buyutursunuz ınsaallah

bu bağışıklık testi dediğiniz nedir bilgi verebilirmisiniz bana. benim ilk transferim olumsuz oldu. dr bakmamız gerekiyor dedi.
CD 56 diye bi test var canım, belki duymussundur katil hucreler olayını, sperm hucresını embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp öldürüyor, bagısıklığı baskılayacak tedavı uygulanıyor transfer oncesınde baslıyor tedavı.

Ya milyonda bir çıkan bişey aslında bu cd56 ( ilki olumsuz olduysa ) genetik test yapmak gerekiyorsa ngs veya pgt yapmak daha mantıklı bence .

ben de yaptırmak istiyorum bu testi. ancak benim zaten embriyo tek kalıyor. Sanırım öncesinde de başka uygulamalara ihtiyacım var

Ya milyonda bir çıkan bişey aslında bu cd56 ( ilki olumsuz olduysa ) genetik test yapmak gerekiyorsa ngs veya pgt yapmak daha mantıklı bence .
Aslında pek de milyonda bir deıl, etrafımda bi kac kısı de gordum tedavileri ona uygun planlandı, hamilelikleri devam edıyor, kaliletli embriyolara ragmen 3 negatıf alınca yapıyorlar bu testı normalde, benım doktorum dusuk gecmısımden ve negatif tüpümden suphelenıp yapmak ıstedi..

Kızlar benim sonucum 0 çıktı. Sizlerden güzel haberler alırız inşallah
Canım cok uzuldum, gerekli testleri yaptırmadan tedbirleri almadan diğer tedavine baslama. Genetik inceleme yapan bi merkezle devam et mutlaka.. Bak benim ilk tüp transferımde odada beklerken bı hakim kız vardı antalyadan gelmısler, meger hem esinde hem de kendisinde bı hastalığın tasıyıcılıgı varmıs onu tespit etmısler embrıyolar genetık incelemeye gıtmıs 1 tane saglıklı bulabılmısler, onu transfer edecekler demisti, yanı gorunurde baksan esi de kendısı de o kadar saglıklı kı, saglıklı beslemekten ölcez diyordu artık.. Ama işte bilemiyorsun genetikte ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…