Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabaa.. Şuan rahim dinlendirmedeyim. 5 gün olan fakat gelişimi 4. Gün olan 2. Kalite 2 embriyom donduruldu.. Böyle olup pozitif sonuç duydunuz mu hiç. Endişeliyim ister istemez. Transferden 1 gün önce çözdürülecekmiş gelişimi geri olduğu için. Fikri olan var mı?

Hayirli haberlerle gel inşallah.
merhabalar ben de uzun iki aşılama sonrası tüp bebege basladim. ileri derecede polikistik over hastasiyim. gecen hafta yumurtalarim toplandi 18 yumurtadan 9 tanesi kaliteli cikti ve dollenerek donduruldu. sizde yumurta sayilari nasildi?
Gayet iyi benim 1 yumurta çıktı 9 tane kaliteli gayet iyi iciniz rahat olsun

Arkadaşlar bende tüp bebek düşünüyorum bilgi verebilecek olan varsa çok memnun olurum. Kayseride yaptiran var mi? Rapor cikarma kismi nasil oluyor? Rapor cikmazsa cok mu maliyetli bir işlem?
Kızlar kendi rapor işlemini şöyle anlatayım size
Öncelikle kayseri de fakülteyi aradım. Adetin 2. Ya 3.gün gel dediler
Gittim muayene yapıldı kan testi alındı ve bana hazırlamam için evrak listesi verdiler. Adetin 21 günü tekrar gel kan alcaz dediler

Adetin 21.günü aynı zamanda memorialden ön görüşme randevusu aldım
Önce fakülteye gidip kan verdim. Tüp bebeğe Başlayacağın zaman evrakları getir dediler.
Daha sonra ön görüşmemi yaptım.

Ve bi sonraki adetimle tüp bebek için memoriale gittim aynı gün evrakları da fakülteye teslim ettim ücretini yatırdım bu ay başlıyoruz diye haber verdim.
Aynı gün içinde raporu hazırladılar Biraz onaylanması akşam saatini buldu ama biz ilaçları tanıdık eczaneden aldığımız için sorun olmadı. (sisteme otomatikman düşüyor aynı gün içinde)
Şuan hatta çıktısı da hazırmış raporun pazartesi ya da Bi sonraki gidişimde alcam

Fakülte de kime muayene oldun? Memorial e öncesinde gidip hiç görüşme yapmamış mıydın? Fakülte eşinden kan ya da sperm örneği istedi mi? Rapor için 2. Aşılama sarti vardi galiba doğru mu biliyorum?Memorial dışında hangi hastanelerin anlaşması var bilginiz var mı? Birde fiyatlandirma hakkinda bilgi verebilirsen cok sevinirim

Son düzenleme:
Ayyy ne kalmış 14 üne şekerimmm azcıkk bide bakmışsın gelmiş gün.. Yaa rahim dinlendirmede ki bekleyişşş..

Benim 12sinde test ilk ben öğrenicem demek çok su içince sürekli lavaboya gitmekten yatmaya vakit kalmıyor her kalktığımda da bi kaç tur atıyorum evde hemşire kan dolaşımı için önemli demişti bakalım sonuç ne olucak

Fakültede rastgele hangi Dr varsa ona muayene oluyorsun. 2 Dr var benim gittiğimde prof vardı o muayene etti. 21.gün gittiğimde diğer bayan vardı

Hayır memorial ile daha önce görüşme yapmadım istersen
Benim pkos var eşimde bir sorun çıkmadı o yüzden orada herhangi bir örnek vermedi

Evet rapor için 2 aşılama şartı var ama bu yaş ve amh değerine göre değişiyor

Memorial dışında acıbademde de geçerli galiba tam bilmiyorum onu.
Memorial 8700 mü demişti tam hatırlamıyorum ama raporla 4700e düşüyor

Rapor için gerekli evrakların listesini de atayım

aynen cnm bende su içiyorum ama normalde de çok su içtiğim için fazla tuvalete gitmiyorum alıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…