- 21 Haziran 2020
- 150
- 146
- 37
Aminnn çok Aminnninşallah canım hepimize müjdeli haberler gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn çok Aminnninşallah canım hepimize müjdeli haberler gelsin
İnşallah canımm hepimiz hayırlı güzel haberler alırız inşallahYaaa kıyamam inşallah hayırlı haberler alacağız senden de canım benimmm.. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbimmm
Youtubede bunlarla ilgili mesajlar yoga hareketleri var ınstagramdan birgebeningunlugu die bir sayfa var paylaşıyor anlatıyor mutlaka denemelisin çok fayda görenler varKistlerin yok olması için verdi canım. Önce kendiliğinden geçmesini bekledik 4 ay sonra tamamen yok olsn diye ilaca başladım ancak yinede yok olmamış
1 tane dollenen de oluyor hic dollenmeyen de oluyor bazen. Inanin her cift icin baska baska. Ama bakin bir aşama gecmis 2 dollenmis yumurtaniz var. Olumsuz olana odaklanmayin. 1 Embriyo ile bile anne olan oyle cok ki. Stres yaptığınizda vucudunuzda olanlari bilseniz inanin boyle uzulmezdiniz. Esinizin olagan disi bir durumu var. Normalde anne adaylarina esler destek olur. Sizin simdi hem ona hem de henuz sizinle kavusmamiz yavrunuza destek olmaniz gerek. kendinizi hep olumlu dusuncelerle telkinle ayakta tutun. Herkesin korkulari var. Korkunun sonu yok. Yumurtam olacak mi dollenecek mi 3. gun 5. gune ulasacak mi genetik teste gitse saglikli cikacak mi transfer tutacak mi kan testi cikacak mi beta ikiye katlanacak mi kese gorunecek mi kalp atisi duyulacak mi elleri ayaklari nasil olacak dunyaya gelecek mi saglikla? korkacak seyler hic bitmiyor. Hele ki burada gebeliklerinin bir noktasinda yavrusundan ayrilan kaybeden anne adaylari var, benim bir arkadasim keske imkanim olsa da eve ultrason alsam korktukça cocuga baksam demisti. 100luk kaset test alip korktukca idrar testi yapan da var. Korku bitmez.Siz kendinize guzel seylere odaklayin.
Mümkün. Embriyolariniz kaliteli ise ilerleme ihtimalleri fazladir ama size telefon açıp yeniden bilgi verene dek kimse 3. gun 5. gun garantisini veremez.Pekivir şey sorabilirmiyim ilk defa tedaviye başladık bizde o y8zden soruyorum 2 döllenen yumurta 3 5 güne yetişememe ihtimali varmı kaliteliydi yumurtlar dediler sabah aradıklarında ama aklım kaldı
Teşekkür ederim denerimYoutubede bunlarla ilgili mesajlar yoga hareketleri var ınstagramdan birgebeningunlugu die bir sayfa var paylaşıyor anlatıyor mutlaka denemelisin çok fayda görenler var
Yavrum sürekli yatma hareketsizlik iyi degil rahime kan gitmeli evde yuru yemek yap vs ugras sadce ev isi yapmaX xnobodyx S Saturnyildizi bende de bir değişiklik yok sadece midem çok kötü olduğu için doktorum corasprini bıraktırdı onun dışında yatmaya devam zaman geçmiyor nasıl sabredicem 14ne kadar bilmiyorum
İlgilenip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Fakültede rastgele hangi Dr varsa ona muayene oluyorsun. 2 Dr var benim gittiğimde prof vardı o muayene etti. 21.gün gittiğimde diğer bayan vardı
Hayır memorial ile daha önce görüşme yapmadım istersen
Benim pkos var eşimde bir sorun çıkmadı o yüzden orada herhangi bir örnek vermedi
Evet rapor için 2 aşılama şartı var ama bu yaş ve amh değerine göre değişiyor
Memorial dışında acıbademde de geçerli galiba tam bilmiyorum onu.
Memorial 8700 mü demişti tam hatırlamıyorum ama raporla 4700e düşüyor
Rapor için gerekli evrakların listesini de atayım
Hayırlısı olsun inşallahhhbana da yarın öğleden sonra saat 3 gibi transfer yapılacağını söylediler, 5. gün olacak. 3 yumurta döllenmişti, dün 3 embriyonun da gelişimi devam ediyor demişlerdi, opudan önce doktor döllenirse iki embriyo transfer edebiliriz demişti, bakalım ne olacak hepsi gelişti mi acaba.. çok heyecanlıyım.
yürüyorum zaten canım bütün gün de yatmıyorum annemde kalıyorum yemek filan da yapmıyorumYavrum sürekli yatma hareketsizlik iyi degil rahime kan gitmeli evde yuru yemek yap vs ugras sadce ev isi yapma
Oh ne guzelyürüyorum zaten canım bütün gün de yatmıyorum annemde kalıyorum yemek filan da yapmıyorum
aynen cnm çok şanslıyım prenses gibi bakılıyorum sadece eşim yanımda olmadığı için üzülüyorum ama oda 15 gün sonra izne gelicek aa bu arada transferim olduğu gün eşim sürpriz yaptı bana şok oldum çok mutlu oldum ilkinde yanımda olamamıştı 2.de olmak istemiş işlem bitti odaya geldim bi baktım eşim çok duygulandım 1 aydır görmemiştim o gece hemen geri döndü ama olsun karnımı da sevdi inşallah onun enerjisi gelmiştir mercimeklerime babalarının hatrına tutunurlarOh ne guzel
Canim esimi aramışlar ama o da bana bise demiyor ya sadece hayırlısı diyor geciyorBeklentim olduğundan değil, mecburi diye canım. Aradılar mı kaç tane gelmiş bugüne
İnşallahaynen cnm çok şanslıyım prenses gibi bakılıyorum sadece eşim yanımda olmadığı için üzülüyorum ama oda 15 gün sonra izne gelicek aa bu arada transferim olduğu gün eşim sürpriz yaptı bana şok oldum çok mutlu oldum ilkinde yanımda olamamıştı 2.de olmak istemiş işlem bitti odaya geldim bi baktım eşim çok duygulandım 1 aydır görmemiştim o gece hemen geri döndü ama olsun karnımı da sevdi inşallah onun enerjisi gelmiştir mercimeklerime babalarının hatrına tutunurlar
Rica ederim canımİlgilenip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.
Hmm anladımKistlerin yok olması için verdi canım. Önce kendiliğinden geçmesini bekledik 4 ay sonra tamamen yok olsn diye ilaca başladım ancak yinede yok olmamış
Rapor nasıl çıkıyor cnm hangi sartlar gerekiyor?