Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb ben yeni sayilirim bayadir takip ediyodum yazilari ama yazmak yeni kismet oldu. Bende nedeni bilinmeyen infertilite sorunundan dolayi 3 kez zeynep kamilde asilama yaptrdim 3. Asilamaninda bugun tutmadigini ogrendim adet oldum yani..tüp bebek baslanicak sanırım hic bi bilgim yok oncelik neler yapiliyo rapor nerden nasil cikiyo bilgi alabilirmiyim kizlar lutfen.🤗

Merhaba burada herkes raporlu tüp bebek tedavisi görmüyor, belki de sorunuza daha spesifik cevap alabileceğiniz yer şurasıdır:

Mrb ben yeni sayilirim bayadir takip ediyodum yazilari ama yazmak yeni kismet oldu. Bende nedeni bilinmeyen infertilite sorunundan dolayi 3 kez zeynep kamilde asilama yaptrdim 3. Asilamaninda bugun tutmadigini ogrendim adet oldum yani..tüp bebek baslanicak sanırım hic bi bilgim yok oncelik neler yapiliyo rapor nerden nasil cikiyo bilgi alabilirmiyim kizlar lutfen.🤗

Ya bende 2 transfer hazirligi icin gidecektim ama adetim gelmedi nisan ayinda transfer oldum ve negatif sonuc aldim mayis ayinda adet gordum haziranda adet olmadım ve temmuza girdik bugunde 11 gun olcak gelmedi hala kan testi yaptirdik negatif cikti 8 gun yaptirmistim birdaha yaptirsam acaba kendiliginden tutmus olurmu acaba neden gecikti bu kadar korkuyorum açıkçası bilginiz varmi😔😶😔😶😔😶😔
Aynı durumu yasamısız sizinle, ben de nisan da negatif aldım, adet oldum ilacları bırakınca, bi sonraki adetım 7 gun gecikince doktora gıttım adet sokturucu verdı, doktora gitmenizde fayda var, kan da gebelık testı yaptırdıktan sonra adet sokturucu verır size de, aldıgımız hormon ilacları dengemizi bozdu resmen, ben 2 yıldır Hıc gecıkme yasamamıstım.

Aynı durumu yasamısız sizinle, ben de nisan da negatif aldım, adet oldum ilacları bırakınca, bi sonraki adetım 7 gun gecikince doktora gıttım adet sokturucu verdı, doktora gitmenizde fayda var, kan da gebelık testı yaptırdıktan sonra adet sokturucu verır size de, aldıgımız hormon ilacları dengemizi bozdu resmen, ben 2 yıldır Hıc gecıkme yasamamıstım.
Aynen bende gecikmem olursada 2 3 gun falan bu kadar olmuyordu 🥰

Oncelikle Hayırlı günler dilerim arkadaşlar benide araniza kabul ederseniz sevinirim ikk tüp bebek denememiz 27 yaşındayım esim kemoterapi aldığı için sperm dondrma işlemi yaptırdım simdi onunla deniyoruz 3 temmuz opu işlemin yapıldı şuan 2 tane dollenmis yumurtam olduğu söylendi sizce nasıl

Oncelikle Hayırlı günler dilerim arkadaşlar benide araniza kabul ederseniz sevinirim ikk tüp bebek denememiz 27 yaşındayım esim kemoterapi aldığı için sperm dondrma işlemi yaptırdım simdi onunla deniyoruz 3 temmuz opu işlemin yapıldı şuan 2 tane dollenmis yumurtam olduğu söylendi sizce nasıl
Esinize gecmis olsun oncelikle acil sifalar. 2 dollenmis yumurtaniz da saglikla ilerler ve yavrunuz olur umarim.

Inşallah sabah 2 tane Dollendi dediklerinde biraz üzüntü icinde kaldım ama sonra Rabbim nasil derse dedim
1 tane dollenen de oluyor hic dollenmeyen de oluyor bazen. Inanin her cift icin baska baska. Ama bakin bir aşama gecmis 2 dollenmis yumurtaniz var. Olumsuz olana odaklanmayin. 1 Embriyo ile bile anne olan oyle cok ki. Stres yaptığınizda vucudunuzda olanlari bilseniz inanin boyle uzulmezdiniz. Esinizin olagan disi bir durumu var. Normalde anne adaylarina esler destek olur. Sizin simdi hem ona hem de henuz sizinle kavusmamiz yavrunuza destek olmaniz gerek. kendinizi hep olumlu dusuncelerle telkinle ayakta tutun. Herkesin korkulari var. Korkunun sonu yok. Yumurtam olacak mi dollenecek mi 3. gun 5. gune ulasacak mi genetik teste gitse saglikli cikacak mi transfer tutacak mi kan testi cikacak mi beta ikiye katlanacak mi kese gorunecek mi kalp atisi duyulacak mi elleri ayaklari nasil olacak dunyaya gelecek mi saglikla? korkacak seyler hic bitmiyor. Hele ki burada gebeliklerinin bir noktasinda yavrusundan ayrilan kaybeden anne adaylari var, benim bir arkadasim keske imkanim olsa da eve ultrason alsam korktukça cocuga baksam demisti. 100luk kaset test alip korktukca idrar testi yapan da var. Korku bitmez.Siz kendinize guzel seylere odaklayin.

Merhaba kızlar bende temmuzun 2 sinde başlıcaktım ancak yine kist göründü adet olmadığımdan mı bilmiyorum ama eve gelince adet oldum. Doktorum temmuz 25 te gel dedi. Yine doğum kontrol hapı verdi. Ne yapacağım bilmiyorum neden böyle oluyor. Doktoru mu değiştirmeliyim. Yoksa sabredip beklemeli miyim? 🤷
Vallah ben en son 5 yıl önce bu hapları içtim.yane evlenmeden önce sonra hiç kimse birşey demedi içmem lazım falan.neden size böyle diyor??

Kist için ilaci vermiştir folikul kisti ise ilacla duser adetle sökülür. Yumurtan catlamayip kist mi olmus ? Kac defadir böyle oluyo ? Bi baska doktorla da gorus durumu izah et nedenini öğren
Uzun süredir böyle oluyor tedaviye başlıcaz başlayamadık doğum kontrol hapı verdi. Geçen ay küçülmüştü bu ay geçmesi gerekiyordu ancak adet olmadan gittim doktora eve geldim adet oldum acaba gitmiş midir diye tekrar muayene olmadım doktorum izne çıkmış

Vallah ben en son 5 yıl önce bu hapları içtim.yane evlenmeden önce sonra hiç kimse birşey demedi içmem lazım falan.neden size böyle diyor??
Kistlerin yok olması için verdi canım. Önce kendiliğinden geçmesini bekledik 4 ay sonra tamamen yok olsn diye ilaca başladım ancak yinede yok olmamış 🤷😏

Merhaba herkese ben nisan ayında tüp bebeğe başladım. Tam opu olacağı gün kovid olduğumu öğrendim ve iptal edildi. Sonrasında 1 ay boş geçtik haziranın 24 ünde tekrar başladık ve yarın opu günüm. Ben pcoS hastasıyım eşimde. Sayı ve morfoloji bozukluğu var . İlaçlarım : adetin 3. Gününden itibaren pergoveris kullendım son 5 gündür pergoverisin yanında cendrotide kullandım ve son yani dün otvirelle iğnemi oldum ☺️ Hepimize Temmuz hayırlı haberler getirsin

merhabalar ben de uzun iki aşılama sonrası tüp bebege basladim. ileri derecede polikistik over hastasiyim. gecen hafta yumurtalarim toplandi 18 yumurtadan 9 tanesi kaliteli cikti ve dollenerek donduruldu. sizde yumurta sayilari nasildi?

X