Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben sormak istiyorum kac yumurtanizntoplandi 6. Güne kac hücreli gitti ve 2.gundeb ihtibaren bölünme sayıları neler
Benm 8 yumurtam toplandı 5 tanesi döllendi, transfer gününe 2 tane kalmış, biri döllenmeyi bırakmış ikisininde gelişimi geriden gelmiş dondurmaya gerek görmediler, kalan 2 tanesini de transfer ettiler ☺️

Benm 8 yumurtam toplandı 5 tanesi döllendi, transfer gününe 2 tane kalmış, biri döllenmeyi bırakmış ikisininde gelişimi geriden gelmiş dondurmaya gerek görmediler, kalan 2 tanesini de transfer ettiler ☺️
Annelerine tutunsunlar inşallah 🤲🏼

Evet test günüm ☺️ ama test günü nasıl oluyo işlem için sabahtan mı gitmek gerekir prosedür nasıl işliyo bilgin varmı acaba
Benim merkez randevusuz saat 11 gibi gel demişti turkiyede durum nasil bilmiyorum. Test gunum 16 Temmuz. Pazartesi arayip sor randevusu gerekmez ya kan veriliyor sadece

Genetik, sperm dna hasarı, bagısıklık, bunlara mutlaka baktırın
Dna hasarına baktırmıştık canım. Öncesinde yüzde 30du.sonra yüzde 3 çıktı başladığımız sürede. Ama bağışıklığı düşünmemiştim. Bizde embriyo da yaşamıyor. 4ü döllendi sadece 1i yaşadı. Artık ne test varsa yaptıracağız

Kizlar simdi biz 2 arkadaş beraber tup bebeğe başladık buğu ikimizinde 2. Günü yumurta toplamada ona siyle demişler "" bugun 4 yumurtanız var 2 tanesi 6 hücreli 2 tanesi 3 hücreli "" biz bise anlamadık bilen yardım etsin lütfen kafamız karıştı ba a 2 tane 4 hücreli normal dediler kapattılar ama o suan cok cani sıkılmış anlamamış durumda sizce 6 hücreli olması iyi bise mi ?kotu bise mi ?fazla bölünmüş

X