Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak bu sigara alkol savsatasinu uyduranlara ayar oluyorum. Etrafimdaki tum hamileler emzirenler sigara iciyor. En yakin ornek eltim 6 aylik hamile halen pufur pufur sigara içiyor. Eşi alkol kullanıyor buda 4. Cocuklari olcak. Obur eltim sabah aksam emzik gibi sigara kullaniyo 6 tane cocugu var. E hani yumurta kalitesi ?
Yakin bi arkadaşım emzirirken bile sigara iciyodu 🤦🏻‍♀️ yani takilma bu kadar.

Sorma ya şükür bitti. Simdi adet olmayi beklicem kafa rahatligiyla 🥰
Bence çok haklısın. Ben de takılmam o zaman. Stres yapmaya gerek yok🧡

Ben Bugün Zeynep Kamil'e tüm evraklarımı teslim ettim ❣️ Herşeyim eksiksiz oldu. 25 Haziran a gün aldım 🥰 önemli olan tek şey regl ile gel dedi. Çok heyecanlıydım :) Sanırsınız her aşama hallo
Ben Bugün Zeynep Kamil'e tüm evraklarımı teslim ettim ❣️ Herşeyim eksiksiz oldu. 25 Haziran a gün aldım 🥰 önemli olan tek şey regl ile gel dedi. Çok heyecanlıydım :) Sanırsınız her aşama hallolmuş 😂

Geçmiş olsun o zaman🥳 Kas her zaman iyidir, Allah izin verirse kilo alıcaz zaten yeterince🤩🧡🥰
Ya kas da degilde binevi vücudum guclensin istiyorum hem bide hareketlilik rahime iyi geliyo kan akisi iyi olunca yumurtalar guzek buyuyor. 52 kiloyum cabuk yorulan bi insanım olurda gebe kalirsam guclu olmam lazm🥰🥰

Ya kas da degilde binevi vücudum guclensin istiyorum hem bide hareketlilik rahime iyi geliyo kan akisi iyi olunca yumurtalar guzek buyuyor. 52 kiloyum cabuk yorulan bi insanım olurda gebe kalirsam guclu olmam lazm🥰🥰
Çok doğru. Vücut fit ve güçlü olduğu zaman, metabolizma da ona göre gardını alıyor kötü etkilere. Çok güzel kilon, seni görmedim ama bence sadece karnı büyüyen annelerden olucaksın. Çok güzel görünüyor onlar. Gerçi her hamile kadın çok tatlı oluyor ama ben de öyle sadece karnım çıksın isterim🤓 Ben de 55 kiloyum, salgın sebebiyle kilo almamak için her gün yürüyüş yaptım. Ama şu ara biraz ipin ucu kaçtı😬😬

Çok doğru. Vücut fit ve güçlü olduğu zaman, metabolizma da ona göre gardını alıyor kötü etkilere. Çok güzel kilon, seni görmedim ama bence sadece karnı büyüyen annelerden olucaksın. Çok güzel görünüyor onlar. Gerçi her hamile kadın çok tatlı oluyor ama ben de öyle sadece karnım çıksın isterim🤓 Ben de 55 kiloyum, salgın sebebiyle kilo almamak için her gün yürüyüş yaptım. Ama şu ara biraz ipin ucu kaçtı😬😬
55 güzel bir kilo boyun kac ?
Ben 1.55 kilom iyi benim ama kilo alamayanlardanim bende. Göbeğim cikti bu pandemiden yana onu vermeye calisiyorm bende 😅 aynen öyle hamile kadınların hepsine ayri bir guzellik geliyor

55 güzel bir kilo boyun kac ?
Ben 1.55 kilom iyi benim ama kilo alamayanlardanim bende. Göbeğim cikti bu pandemiden yana onu vermeye calisiyorm bende 😅 aynen öyle hamile kadınların hepsine ayri bir guzellik geliyor
Benim de 1.60. Bence gayet iyi kilon. Kilo alamayanlardan olmak güzel değil mi? Ben çok rahat alanlardanım bir bıraksam kapıda bekliyor sağolsun kilolar alınmak için🙄

Evet cNm ben de almanyadayim burda tedavi gorcez. Daha ince yaptin mi burda herhangi bi tedavi ? Hangi şehirde yasiyosun burda
Yok bu benim ilk olucak. Almanya da doktorum normalde bu ay aşılama dedi önce, çünkü bir sebep bulamıyordu. ben de o yorucu dönemi atlamak için Tüp bebeğe karar verdim ve Türkiyeyi tercih ettim. Ben Düsseldorf tayım sen? 🧡

Yok bu benim ilk olucak. Almanya da doktorum normalde bu ay aşılama dedi önce, çünkü bir sebep bulamıyordu. ben de o yorucu dönemi atlamak için Tüp bebeğe karar verdim ve Türkiyeyi tercih ettim. Ben Düsseldorf tayım sen? 🧡
Ah kuzum bende 2 asilama yaptim olmadi. Bi onceki konumda tum hikayem var bakarsan sorunlar var bizde. Berlindeyim ben batıdasin demek 😍

Ah kuzum bende 2 asilama yaptim olmadi. Bi onceki konumda tum hikayem var bakarsan sorunlar var bizde. Berlindeyim ben batıdasin demek 😍
Konuna nasıl bakabiliyorum? Burayı tam olarak çözemedim hala😬 Evet, Berlin de bulundum bir kez, eşimle gezmek için gelmiştik ama soğuk bir döneme denk geldik canımız çıktı😂

X