- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
Kurusu da tazesi de yoldaşımız oldubir malatyalı olarak herkese tavsiyem, günde beş altı kayısıyı su ile beraber yiyin, kabızlık için müthiş bir çare ve bol mineral içerigiyle harika bir meyvedir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurusu da tazesi de yoldaşımız oldubir malatyalı olarak herkese tavsiyem, günde beş altı kayısıyı su ile beraber yiyin, kabızlık için müthiş bir çare ve bol mineral içerigiyle harika bir meyvedir.
Maalesef oyle canm...Allahim hepimizin hakkı da hayırlısını versin elbette ama şu doğurup sokwga atanları falan görünce onlari boğmak istiyorum küçücük melekleri atıyorlar biz olsun diye neler yapıyoruz
Bende öle olmuştum canım çok fena olmuştum gezinerek kayısı kurusu yedim mutlu sona ulaştım hatta ishal olarakNormalde hiç kabız olmam transferden sonra kabız gibiyim afedersiniz ıkınmıyorum ama biraz beklemek zorunda kalıyorum sürekli meyve kayısı kayısı kurusu 3 4 litre su kiraz tüketiyorum bu sabah bi tık daha iyiydi sizde de var mı kabızlık kızlar
Sağol canım. Yaştan ötürü aşılama ya çok takilmazlar herhalde. 38 yaşında bı arkadasim direk tüp bebeğe geçmişti fakültede. Ondan bilgi alayımValla tam bilmiyorum canım 3 yıl evlilik uyuyor 2 aşılama şartı var ama senin tüp bebek yapıldığı için onlar da dahil olur mu sor. Bence olması lazım. Birde 5 yıllık sigorta priminin düzenli yatmış olması lazım senin ya da eşinin
Ama en doğru bilgiyi rapor veren merkezlerden öğrenebilirsin. Özellikle anlaşmalı olduğu yerleri öğren
Uyku duzenini oturtunca sorun kalmaz canm. Su an istedigin pozisyonda uyuyabilirsin kasma kendini. Ben iyiyim kabizlik bitti kahvalti yaptim baya cesitli inşallah bu istikrarla devam ederim normalde çok az yerim su an davul gibiyim he bide bel agrim var cok su icmekten tuvalete sandalye aticam artk git gel git gelbenim çok ağrım yok kızlar yatıyorum dün gece sürekli uyandım normalde yüzüstü yatarım o yüzden çok zorlandım sürekli boğazım kuruyor su içip duruyorum zamanın geçmemesi dışında bir sorun yok X xnobodyx ve diğer transfer olan arkadaşlar isimleri unutuyorum siz neler yapıyosunuz kuzular nasıl geçiyor 2.gününüz
aynen bol bol su içicez artık yapacak birşey yok sanada kan sulandırıcı verdi mi doktorun bana corasprin birde oksapar iğne verdiUyku duzenini oturtunca sorun kalmaz canm. Su an istedigin pozisyonda uyuyabilirsin kasma kendini. Ben iyiyim kabizlik bitti kahvalti yaptim baya cesitli inşallah bu istikrarla devam ederim normalde çok az yerim su an davul gibiyim he bide bel agrim var cok su icmekten tuvalete sandalye aticam artk git gel git gel
Aynen canım yaştan dolayı ve amh değerine göre diğer şartlar değişebilirSağol canım. Yaştan ötürü aşılama ya çok takilmazlar herhalde. 38 yaşında bı arkadasim direk tüp bebeğe geçmişti fakültede. Ondan bilgi alayım
Ayni gunlerimiz sen ben S Saturnyildizi bir gun farkla bide A Alyamalis dun yapti o dabenim çok ağrım yok kızlar yatıyorum dün gece sürekli uyandım normalde yüzüstü yatarım o yüzden çok zorlandım sürekli boğazım kuruyor su içip duruyorum zamanın geçmemesi dışında bir sorun yok X xnobodyx ve diğer transfer olan arkadaşlar isimleri unutuyorum siz neler yapıyosunuz kuzular nasıl geçiyor 2.gününüz
Yok canm bana sadece duphaston hap verdi baska ilac kullanmiyorum. Folik asit ve omega3 kapsulleri aliyorm her gun vitamin olarak bide her gune vi avokadoaynen bol bol su içicez artık yapacak birşey yok sanada kan sulandırıcı verdi mi doktorun bana corasprin birde oksapar iğne verdi
Benim de ağrım yok şuan hafif kabızlık var göbekte iğne yerlerim ağrıyor biraz. Oksapar mahvetti beni dün gözümden yaş geldi iğne yüzündenbenim çok ağrım yok kızlar yatıyorum dün gece sürekli uyandım normalde yüzüstü yatarım o yüzden çok zorlandım sürekli boğazım kuruyor su içip duruyorum zamanın geçmemesi dışında bir sorun yok X xnobodyx ve diğer transfer olan arkadaşlar isimleri unutuyorum siz neler yapıyosunuz kuzular nasıl geçiyor 2.gününüz
İnşallah mukafatini alirsin canm benim dayanBenim de ağrım yok şuan hafif kabızlık var göbekte iğne yerlerim ağrıyor biraz. Oksapar mahvetti beni dün gözümden yaş geldi iğne yüzünden
İnşallah canım hepimiz alırızİnşallah mukafatini alirsin canm benim dayan
Hayirlisi olsunbenim de 2 adet dondurulmuş 5. gün embriyom var. adet olmayı bekliyorum bu ay içinde Allah nasip ederse transferim olacak
Lutfen ikinmayin, benim doktorum duphalac tavsiye etmisti belki hekiminiz bir sey tavsiye eder.Normalde hiç kabız olmam transferden sonra kabız gibiyim afedersiniz ıkınmıyorum ama biraz beklemek zorunda kalıyorum sürekli meyve kayısı kayısı kurusu 3 4 litre su kiraz tüketiyorum bu sabah bi tık daha iyiydi sizde de var mı kabızlık kızlar
Yok ıkınmıyorum hiç bana da verdiler şuan iyim şükür eğer kötüleşirse şuruptan kullanırımLutfen ikinmayin, benim doktorum duphalac tavsiye etmisti belki hekiminiz bir sey tavsiye eder.
Oldum bugün canımO zaman adet olabilirsiniz
Duphaloc zarar vermez değil mi bende kronik kabızlık var ondan cok korkuyorumLutfen ikinmayin, benim doktorum duphalac tavsiye etmisti belki hekiminiz bir sey tavsiye eder.