- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
en gıcık doktor lafı. Sen bilmezsen biz mi bileceğiz. Deneme tahtası mıyızHayir bizde neden boule oldu anlamadik dedi. Bi ihtimal belki ilaclada tepki gostermemis olabilir vücudun dedi. Olurda dollenme olmazsa obur tedavide başka ilaçlar deneriz dedi işte
Dollenme olmazsa baska yerlere de bakacagizen gıcık doktor lafı. Sen bilmezsen biz mi bileceğiz. Deneme tahtası mıyız
biri demişti bir yumurta olgun olunca diğerlerinin gelişimine izin vermiyormuş. İnşallah o olgun olur kuzumDollenme olmazsa baska yerlere de bakacagiz
Canım ne gelirse Allah’tan, dua etmekten Baska yapacağımız bısey yok, asılama ile hamıle kaldım, tüp bebekte 5aa embrıyolar tutmadı, elde var sıfır, dondurulmuş ta yoktu, sil baştan baslıyorum yarın.. Rabbim bizi zor bı sınava tabi tutuyor.. Insallah mukafatını da zamanı gelınce gönderecek bize..Demekki boşmuş icleri yapacak bisey yok ne yapilir bilmiyorum. Caresizce yarin ki tlefonu bekliyorum saat daha yeni 2 geçmiyor bi an once gece olsun sabah gelsin
o kadar haklısın ki kuzumCanım ne gelirse Allah’tan, dua etmekten Baska yapacağımız bısey yok, asılama ile hamıle kaldım, tüp bebekte 5aa embrıyolar tutmadı, elde var sıfır, dondurulmuş ta yoktu, sil baştan baslıyorum yarın.. Rabbim bizi zor bı sınava tabi tutuyor.. Insallah mukafatını da zamanı gelınce gönderecek bize..
Ilk.defa duyuyorum boyle biseybiri demişti bir yumurta olgun olunca diğerlerinin gelişimine izin vermiyormuş. İnşallah o olgun olur kuzum
İnşallah canm benim hakkimizda hayirlisi olsunCanım ne gelirse Allah’tan, dua etmekten Baska yapacağımız bısey yok, asılama ile hamıle kaldım, tüp bebekte 5aa embrıyolar tutmadı, elde var sıfır, dondurulmuş ta yoktu, sil baştan baslıyorum yarın.. Rabbim bizi zor bı sınava tabi tutuyor.. Insallah mukafatını da zamanı gelınce gönderecek bize..
sanırım başka topikte biri yazmıştı canım.Ilk.defa duyuyorum boyle bisey
İnşallah canm benim hakkimizda hayirlisi olsun
Yaparız deneriz bakarız doktorlar böyle ucu açık konjşmaya bayılıyorlaf . Tepki vermediyse bunu kontrollerde görüp ya bak yumurtalar büyümüyor doz arttıracağız yada başka marka ilca geçeceğiz diyorlar canım . Doktorun nasıl bilmem ama bence şuanki durumunda onun hatası var .Hayir bizde neden boule oldu anlamadik dedi. Bi ihtimal belki ilaclada tepki gostermemis olabilir vücudun dedi. Olurda dollenme olmazsa obur tedavide başka ilaçlar deneriz dedi işte
öncelikle geçmiş olsun canım. inşallah altın yumurtadır o bir tane yumurtan canım benim, inşallah döllenir ve gelişir ve tutunur can olur sana. :)Ilk.defa duyuyorum boyle bisey
İnşallah canm benim hakkimizda hayirlisi olsun
Laboratuvarda kötü olabilir tabi bilememde yalnız benimde dikkatimi çekti ben 40 yaşındayım merkezde kendi yaşımda 1-2 kişi gördüm hep çok gençler vardı 22-23 yaşlarda artık yediklerimizden mi havadan sudan mı bilmiyorum ama yakında doğal yoldan kimse çocuk yapamayacak sanırım. Tabi orda birde birilerinin olumsuz sonuçlarını görünce insan ister istemez kendiyle kıyaslıyo hem umutsuzluğa kapılıyor hemde o kişiler için üzülüyor Allah herkesin yardımcısı olsun zor işler gerçektenBiz cuma günü opu 8 kızlar yaptık şimdi 5 tane geldi ve sadece benim 2 tane oldu.öbür kızlardan hepsi 1 tane ve orta ve çok kötü kalitesi. Ben şoka girdim.kızlar benden daha genç 25-28 yaşında. Biz genciz o kadar sağılıksız mı oldu??2 kızlar aladılar bende üzüldüm 2 tane kaldı sadece(((yoksa hastanedeki laboratuvar kötüymüş??çözemedim
inşallahcanm. Haber vermediler mi sana niye uzun surdu bu kadar ?öncelikle geçmiş olsun canım. inşallah altın yumurtadır o bir tane yumurtan canım benim, inşallah döllenir ve gelişir ve tutunur can olur sana. :)
ben de opu oldum bugün saat 10.30'da, heyecanlı bekleyiş başladı. :)
Cok erken yapmissiniz kan testini 3ncu gun embriyosu anca 12de belli olur istisnalar vardir elbet ama bekleyin bir kac gun daha insallah gonlunuzce olur iyi haberler alirsinizCumartesi test günüm zaten canım o gün vercem ama ne bilim herkeste çıkınca insanın morali bozuluyor bide tek embriyo o yüzden umudum yoktu zaten
benim 7 gun sonra filan gelmistikizlar opudan sonra ne zaman adet geldi?otele gitmek istiyorum transferden once son kez bi eglenelim)))
işlem uzun sürmedi de çıktıktan sonra biraz beklettiler spermleri de inceleyelim örnek iyi değilse bir daha verirsin dediler eşime. ben de çok halsiz hissettim midem bulandı ama birkaç saat sonra geçti. çok hafif bi ağrım var, parol de verdiler ama içmedim henüz ağrı şiddetli değil diye, aynen yatıyorum ben de.inşallahcanm. Haber vermediler mi sana niye uzun surdu bu kadar ?
Halen agrim var benimde yatiyorm öyle adet agrisi gibi sancim var
Benim 5.gün gelmişti ama doktor biraz erken olmuşsun demiştikizlar opudan sonra ne zaman adet geldi?otele gitmek istiyorum transferden once son kez bi eglenelim)))
Sizin tedavinizi nerdeişlem uzun sürmedi de çıktıktan sonra biraz beklettiler spermleri de inceleyelim örnek iyi değilse bir daha verirsin dediler eşime. ben de çok halsiz hissettim midem bulandı ama birkaç saat sonra geçti. çok hafif bi ağrım var, parol de verdiler ama içmedim henüz ağrı şiddetli değil diye, aynen yatıyorum ben de.
Yumurta sayisini vermediler mi ? Bana ordayken ilac verdiler daha iyiyim simdi birazişlem uzun sürmedi de çıktıktan sonra biraz beklettiler spermleri de inceleyelim örnek iyi değilse bir daha verirsin dediler eşime. ben de çok halsiz hissettim midem bulandı ama birkaç saat sonra geçti. çok hafif bi ağrım var, parol de verdiler ama içmedim henüz ağrı şiddetli değil diye, aynen yatıyorum ben de.
Amin inşallah sağol canımCok erken yapmissiniz kan testini 3ncu gun embriyosu anca 12de belli olur istisnalar vardir elbet ama bekleyin bir kac gun daha insallah gonlunuzce olur iyi haberler alirsiniz