Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pozitif a
haklısın canım. Bu fitil işini hiç sevmedim zaten :-)
Fitilini ignesini gobekten kalcadan yandan hapini hormonunu hic bir seyini sevemedik ama bebek sevdik ondan bunlara katlanıyoruz. Biraz daha kolaylastirmak icin ne gerekirse onu yapiyoruz. Fitili koyduktan sonra uzanma surenizde ic camasirinizi cekmeyin. Hava alsin. 30 dk filan uzanmaniz gerek ya. O surede zaten akmaz da.

Pozitif a
Fitilini ignesini gobekten kalcadan yandan hapini hormonunu hic bir seyini sevemedik ama bebek sevdik ondan bunlara katlanıyoruz. Biraz daha kolaylastirmak icin ne gerekirse onu yapiyoruz. Fitili koyduktan sonra uzanma surenizde ic camasirinizi cekmeyin. Hava alsin. 30 dk filan uzanmaniz gerek ya. O surede zaten akmaz da.
sıkıntı yaşayan ben değilim canım. Meral arkadaşımız.

Ben size bir cevap yazdim ama yanlis yere alintiladim. Cep telefonundan girdigim icin silebilir miyim bilemedim. Fitilden sonra uzandiginiz surece camasirinizi cekmeyin biraz hava alsin.
Bende yanma filan olmadı ama çamaşırımı hemen çekiyorum günlük tabi günlük ped kullanıyorum mecbur. ama fitillerin faydasını etkiliyo mu acaba hemen çamaşırı çekmek kusura bakma böyle cahilce şeyler soruyorum ama sora sora öğreniyoruz

Bende yanma filan olmadı ama çamaşırımı hemen çekiyorum günlük tabi günlük ped kullanıyorum mecbur. ama fitillerin faydasını etkiliyo mu acaba hemen çamaşırı çekmek kusura bakma böyle cahilce şeyler soruyorum ama sora sora öğreniyoruz
Ne cahilligi sacmalama. Gunlik ped kullanmanı onermem havasiz kalıyor genital bolge ve bu saglikli degil. Birak camasirin kirlensin degistir pedlerden iyidir

Ne cahilligi sacmalama. Gunlik ped kullanmanı onermem havasiz kalıyor genital bolge ve bu saglikli degil. Birak camasirin kirlensin degistir pedlerden iyidir
evde sık değiştiriyorum ama işte olmuyo maalesef birde bizim işyerinde wc biraz sıkıntılı tam patronların oturduğu yerin karşısında dolayısıyla wc ye gitmeye bile çekiniyorum ama yanımda devamlı çamaşır taşıyorum. bazen değiştiremediğim için mecnur ped koymak durumundayım

Fitillerin faydasi sadece emilimle ilgili. Bunu doktora sormustum, hani 200 mglik iki fitil yaziyorsunuz ama oyle takdir edersiniz ki bir kismi da beyaz beyaz gidiyor. Dedi ki zaten o nedenle biraz yuksek doz yaziyoruz. Birazi atsa vucut kalanin biyo yararlanimi en azindan isimize yarar. Fitilin emilimini arttırmak icin yapilabilecek 2 sey var. 1. parmağımizla dizlerimizi kendimize cektiktan sonra yerlestirdigimiz fitili mumkun oldugunca ileri itmek ve sonrasinda en az 30 dk 180° uzanmak. camasiri hemen cekmeyelim dememin nedeni su normalde orasi hava aliyordu, saglikli bir florasi vardi ama biz simdi bu surecte ne yaptık iste peçete koyduk ped koyduk hava dolasimini engelledik. Tabii ki biraz florasini bozariz. En azindan bunu dengelemis oluruz.

evde sık değiştiriyorum ama işte olmuyo maalesef birde bizim işyerinde wc biraz sıkıntılı tam patronların oturduğu yerin karşısında dolayısıyla wc ye gitmeye bile çekiniyorum ama yanımda devamlı çamaşır taşıyorum. bazen değiştiremediğim için mecnur ped koymak durumundayım
Fitilin yararlanimi konusunda endiseniz olmasin elbette ped koyun.

canım makyaj pamuğu kullanıyorum ben çok rahatladım fitil hep dışarı çıkardı şimdi fitili koyduktan sonra makyaj pamuğunu tıkıyorum(afedersin😅) hiç dışarı akmıyor tavsiye ediyorum herkese özellikle çalışanlar için büyük rahatlık

X