- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
İnşallah gerek kalmaz canımaynen canım. İnşallah gerek kalmaz ama kalırsa 3. tedavide hiç kimseye söylemeyeceğim
Kesinlikle çevrende kimsenin bilmemesi en iyisi. Ben annem dahil hiç kimseye bir şey söylemedim kafa missvalla burda hiç tanımadığım insanlarla daha iyi dertleşiyorum. en çok da negatif alıpta saçma sapan teselli edilmekten korkuyorum. zaten psikoljimiz allak bullak kalp kırarım diye korkuyorum
Hee anladım canım Rabbim işlerimize kolaylık versin inşallahYok canım tedavi başlıyacağım ve taze transfer olacağım .
bana 3 embriyo tek tüp sanırım 2300 fiyat vermişlerdi. Zaten hiç yaşayan kalmadı, ödemedik
Teşekkürler hanımlarEmbiriyo sayısı söylemedilrt bana ama 2000 TL dondurma işlemi dediler
İnşallah hepsi sağ salim ulaşsın canım. Tabi öncesinde bilmekte fayda varTeşekkürler hanımlarYani tabi benım de daha cuma gunune devamı gelırse dr ümit verdi ama amenna allah ne derse o olur
Benimde cuma 2 temmuz transferim hadi insallh ikimizde güzel haberler alırızkızlarrr bugün doktorum tarih verdi bu cuma günü 2 temmuzda transferim dua edin nolurrr
İnşallah canımBen yarin sabah 9da gebelik serumu veya intralipid tedavime gidecegim , transferden 2 gun once de almıştım. Umarim bebek vardir da tutunmasina yardim eder ♡ Test yapmadim kendimi tuttum bugun de
Hiç gerilme canım negatif olursada napalim yapabiliyorlarsa kendileri yapsınhangimiz korkmuyoruz ki. inşallah korkularımız yersiz çıkar. birde benim canımı herkesin bir beklenti içinde olması sıkıyor.aslında etrafımdakilere çok söyleme taraftarı değildim ama gerçekten ailem beni çok zorluyor bazen biraz daha özenli davranırlar diye söyledim (gerçi aynen stres yaratmaya tüm hızlarıyla devam ediyorlar ama) aslında hep gebeliğimi tek başına öğrenip bunun keyfini kendi başıma yaşamayı ve eşime sürpriz yapmayı isterdim. bi de şimdi negatif çıkarsa herkese ayrı dert anlat falan filan ayyyy çok gerildim
doğru söylüyorsun. inan bıktım sanki çocuğun olmayınca biz bi hayat yaşamıyoruz hiç acil bişeyimiz olmaz hep herkesin kuyruğunda dolaşmak zorundayız herkese borç vermek zorundayız . ben mecburi söyledim böyle bir tedavi sürecim var fazla stres yapmamam gerekiyor diye ama saolsun herkes sabahtan germeye başlıyorHiç gerilme canım negatif olursada napalim yapabiliyorlarsa kendileri yapsınben kimse için değil sadece kendim için yaşıyorum elalem ne,derse desin boşver çekilen acıları sadece biz yaşadık başkasının bu konu hakkında konuşmaya hakkı yok
Doğru canim insan süreç içerisinde gelecekten maddi manevi yıpranıyor bunu yaşamayan bilemez benim ilk tedavimde tuttu 2.5 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum .daha sonra da tutmadı 3 sefer tutmadı. Insalh bu denemede tutar kucagima alırımHiç gerilme canım negatif olursada napalim yapabiliyorlarsa kendileri yapsınben kimse için değil sadece kendim için yaşıyorum elalem ne,derse desin boşver çekilen acıları sadece biz yaşadık başkasının bu konu hakkında konuşmaya hakkı yok
Hiç gerilme canım negatif olursada napalim yapabiliyorlarsa kendileri yapsınben kimse için değil sadece kendim için yaşıyorum elalem ne,derse desin boşver çekilen acıları sadece biz yaşadık başkasının bu konu hakkında konuşmaya hakkı yok
Evet canımİnşallah hepsi sağ salim ulaşsın canım. Tabi öncesinde bilmekte fayda var
O zaman nasipse cuma gunu için 3 lendikBenimde cuma 2 temmuz transferim hadi insallh ikimizde güzel haberler alırız
ayy canımm kuyrugunda dolaşmak tabirini öle iyi anlıyorum kidoğru söylüyorsun. inan bıktım sanki çocuğun olmayınca biz bi hayat yaşamıyoruz hiç acil bişeyimiz olmaz hep herkesin kuyruğunda dolaşmak zorundayız herkese borç vermek zorundayız . ben mecburi söyledim böyle bir tedavi sürecim var fazla stres yapmamam gerekiyor diye ama saolsun herkes sabahtan germeye başlıyor
İnşaallah şifa olsun ve guzel haberlerı burda vermen nasip olsun canımBen yarin sabah 9da gebelik serumu veya intralipid tedavime gidecegim , transferden 2 gun once de almıştım. Umarim bebek vardir da tutunmasina yardim eder ♡ Test yapmadim kendimi tuttum bugun de
Kuzum henüz başlardayız, iğnelere başladık yarın kontrol var bakalım ne durumdasenin sürecin ne durumda canım, yazdığını kaçırdım ya da unuttum
Derdinizi akrabaya anlatacaginiza suya anlatin. Cok daha iyi.Kuzum yolumuz bir çünkü, birbirimizi bu sebeple çok iyi anlıyoruz, bu yolda yürümeyenlerin bizi kolay anlamasını beklemiyorum, ağzı olan konuşuyor ne yazıkki, ben 39 yaşındayım 20 aydır deniyoruz i, nasip olmadı, bu ay tüp bebek için başladık tedaviye, Rabbim ol derse olacak, demekki daha yazmamış, bu da imtihanımız bizim, Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın
güzel güzel yumoşlar olsun inşallahKuzum henüz başlardayız, iğnelere başladık yarın kontrol var bakalım ne durumda
Yok canım malesef en baştan baslayacagiz nasipsehakkında hayırlısı olsun dondorulmuş embriyon var mı cnm
Dondurulmadan önce biyopsi yapılıp gönderiliyor genetige 5. Güne gelenleri sonrasında dondurma işlemi yapılıyor iki defa yaptırdık bizkızlar, size bişey sorcam. embriyoları tazeyken değil de dondurulduktan sonra çözdürülüp pgd'ye gönderilen oldu mu hiç aranızda?
Dun sadece baskilayici igneyi ve saat 8 de de ovitrelle yaptim. Gonalf son dozu yapmadim. Iyiyim hafif yorgunum ve ağrılar var biraz yarin sabah 8 de Opu
Canm bol su ic yaz aylari terleyip su kaybi yaşıyoruz ya ondan oluyo büyük ihtimal.İdrarı yaparken yanma gibi bi durum yaşayan varmı kızlar
bol su tüket canım, benim yok şükür. Fitilden dolayı tahrişlik olmuş olabilirİdrarı yaparken yanma gibi bi durum yaşayan varmı kızlar